Gårdagen

Haha vad ska man säga? Sjuk kväll!!! Det är inte bra för mig att bara dricka ibland för när jag väl dricker alkohol nu för tiden spårar det som den värsta fjortisfyllan a la -08.... Hade iaf svinkul! Jag, Ana och Nico drog ut ihop och eh ja sen vet jag inte mer haha. Det var dödselektro och vi dansade som fasen, på andra dansgolvet var det hip hop och det var också så jäkla najs!
Bjuder på två bilder från igår.
 
Älskar er!

Longing for a place beyond hate

Har massa fina bilder på datan som jag inspireras av som jag tänkte dela med mig av. Nu ska jag ska plocka upp Ana för lite häng och ikväll blir det fest. Är riktigt taggad då mitt dåliga humör blev bättre efter en promenad, fint väder och lite shopping på systemet. Gotta love life
 



Nästa kaka som ska bakas blir:


How To Make Hash brownies

 Nä skoja! 
 
Har gjort nyttiga brownies idag. Det trodde ni inte gick va? Jo för jag har hittat min nya favoritblogg och ni MÅSTE in och kolla! Den här tjejen bakar så sjukt mycket goda saker och allt är utan vitt socker, vitt mjöl och smör. 
 
http://roethlisberger.shapemeup.se/2012/08/10/choklad-och-hasselnotsbrownie/#comments
 
In och njut! Här kommer lite bilder från mitt bak tagna med min nya kamera för 1000 kronor. Kan inte bli mer än nöjd
 
 
Mummmsss

skitväder

Det är väl klart att jag ska vakna vid 8 när jag väl är ledig... Har dragit på mig träningskläderna och tänkte gå ut och gå lite. SJÄLVKLART ösregnar det och ska göra till typ kl 5 i em. Sen ska de regna hela kvällen också woho! Så vet inte om jag ska gå ut å gå ändå.. 
 
Åh är så jävla arg, alla tjatar å väder suger fan mer än jag vet inte vad....................... Verkligen vaknat på fel sida
 
 

Sad day

Idag har varit en väldigt speciell dag. Idag tog jag mod till mig och berättade för Junior att jag skulle flytta och en annan kille ta över efter mig. Tänkte att han skulle tycka det var tråkigt men sen inte bry sig så mycket mer men gud. När han väl förstod blev han så jäkla ledsen. Grät i 6 timmar. Han varvade att vara arg på mig, jätteledsen, vägra prata, bönfalla mig att jag inte skulle åka osv. Ush det var så jobbigt :( Så blev sjukt nerstämd idag. Sista timman så började han acceptera det och jag blev äntligen hans kompis igen. 
 
Tycker så synd om honom. Jag är den enda på hela skolan som kan prata med honom (utom de brasilianska eleverna). Han är så jäkla ensam och vi har verkligen blivit bra kompisar och förstår varandra. Jag har lärt honom massor och han känner sig trygg med att vara med mig. Så jäkla blandade känslor att åka men det blir bra. Vi har ju två veckor på oss att hitta på roliga saker och säga hejdå. Sjukt hur fäst man kan bli!
 
Ikväll händer det massa roliga saker, men jag ska bara vara hemma. Är skittrött och de var mkt pga att se hur jag gjorde någon så ledsen.. Mina kompisar ska ha fest i halmstad, hade varit skitkul men orkar inte åka dit. Ingen av mina kompisar heller. Sen är det någon nattklubb på bratt ikv många ska på men har faktiskt ingen lust. Sparar mig till i morgon då jag ska gå all in! Ska bli skitkul :) Har tagit två sprutor i dag btw å har så jäkla ont i armarna med haha :( 
 
Australia

I never give up

Idag var det jobb på schemat. Sen drog jag och sebbe till max och åt lite. Sedan bar det av till röntgen i Varberg. Trodde jag skulle avlida långsamt när jag suttit själv i ett väntrum i en timma och sebbe fortfarande röntgade sig.. Sedan drog vi till fästningen och gick en sväng. Avslutade på donken och åt kvällsmat hahaha... + glass såklart. Lagom gött fet känner jag mig just nu :( Tur jag varit ute och rört på mig så mycket idag så de va lugnt. 
Var en väldigt mysig dag! Har alltid så kul med sebbe.
 
Ska snart sätta på en film efter kock-kampen. De va sjukt bra haha. 
 
I morgon blir det jobb 8-15 riktigt jobbig dag med typ 1 timmas rast endast. Ska va med Junior som fått en ny lärare eftersom jag åker. En man från brasilien som studerar på högskolan. Ingen som kunde sagt hur jävla charimig och snygg han var eller..... Dog! Nästnästa vecka ska vi hjälpas åt på varje lektion med Junior. Yes haha..
 
Sebbe nervös

Torsdag

Idag väcktes jag av att mamma kom in typ en timma innan jag behövde gå upp å frågade om jag hade försovit mig....
 
Kunde såklart inte somna om heller så var ute och gick en timmas power walk. Känner mig jättepigg nu och ska börja jobba kvart över 10. Slutar kl 15 och då ska jag med Sebbe till varbergs sjukhus. Hjälp haha nä skb..
 
Ska börja dra mig mot skolan nu. Går dit också. Älskar att gå, får sånna lyckokänslor när jag är ute å går. Helt galet! :D
 

Känner ni igen mig? Längst till höger om någon skulle bli osäker. Håret? Vad hände? Jag och min bästa Ewelina i Oxford, England sommaren 07. Vi träffades på en språkresa och vi är fortfarande jättebra kompisar. Det är sjukt! Soulmates

Dagens plus och minus

PLUS
Fick mycket mer lön än jag trodde av tullbro, fick 1100 kr ungefär för att bara ha jobbat en dag på tranpenad och väntar även på en lön från Peters! PENGAAAR. Moneymoneymoneylovelovelove. 
Jag är snart klar med att ha städat skrivbordet
Jag hittade min plånbok (tack gud)
Jag ska bara skicka in mitt körkortsgrejs så jag får ett australienskt tillstånd att köra bil i morgon sen är jag klar
Jag har ätit en god sallad från Ica
Jag dansar till Destiny's childs
 
MINUS
Jag har tappat bort den fetaste nyckelknippan som finns till tullbroskolan, till alla dörrar inkl idrottshall med chip in osv........
Jag åt upp hela salladen fast jag var mätt. Mår fett illa just nu
Mina föräldrar är sjuka så jag får göra allt = städa köket, hämta posten, tända i huset, handla åt dem osv. HAHA så lat
Jag måste städa rummet :(
Jag mår illa, asså på riktigt. Känns som att jag inte borde må såhär illa av att ha ätit en sallad? Så är livrädd för att vakna i natt å spy
 
Så nu ska jag fortsätta rensa bland smycken. Har slängt massa gamla. Hatar å slänga saker buhu men måste. Detta är sadly skräp från när jag var 10 år 
 

Regn regn och mer regn

Det verkligen spöregnar ute och någon falkenbergare missat det? Isåfall kan jag berätta att det gör det.. Går alltid fram och tillbaka från skolan men i dag ångrar jag det... Hade bara en tjocktröja och kaninen. (hemsk men sant, har en kaninväst, dock är det min bästa investering eftersom den håller hela livet och är så varm och go) Promenaden tar typ 30 min men idag 40 eftersom det var ösregn och motvind..
 
Känner att bloggen min börjar bli tråkig, mitt liv är tråkigt, jag är tråkig. Finns inte å göra så mycket i ett höstruskigt falkenberg förutom att fika osv. Men sparar pengar och sparar på fettet eftersom jag vill gå ner i vikt till australien. Så är mest hemma om dagarna och träffar kompisar här hemma. Eller ute och går och träffar kompisar då. Shoppar inget, festar inte så mycket och varit sjuk rätt länge.
 
Känns som jag bara går och väntar på bättre tider, på ett bättre australien.
 
För min del är höst och vinter döden. Jag behöver d vitamin för att klara mig och inte deppa ihop pga min hud i mitt ansikte. Jag tror att min hy har dåligt med d vitamin och det är därför jag blir så röd runt munnen, torr, fnasig osv i hela ansiktet. Där alla andra är feta är jag torr. T zonen och runt munnen är värst.. Det hjälper att jag åker utomlands en vecka för att jag ska fått d vitamin för en hel vinter (1-2 månader av dåligt med solljus). För det är från solen min enda räddning kommer.. Men med solen kommer ett annat bekymmer och det är cancer. Eftersom min morfar dog i manligt mylanom som är den värsta och mest dödliga sorten hudcancer så har jag stor risk att drabbas av den. Någon man ska undvika är sol och helt undvika solarium. Så jag får välja dålig hud på hösten och vintern tyvärr. 
 
Det har blivit mycket bättre. Tackvare att jag gått till doktorn alla gånger det varit som värst har jag fått utskrivet krämer som ska hjälpa. De hjälper helt okej. När jag var yngre var det helt brutalt mycket och jag vägrade visa mig ute. Det är som eksem när det blir värst och man känner sig helt stram i hela ansiktet. Den som inte haft det kan inte ens tänka sig vilken äckelkänsla man har när man vaknar upp med det.. 
Det finns en anledning till att jag inte är ute alls mycket på hösten och vintern. Jag festar inte alls lika ofta och jag känner aldrig för att dra ut. Det finns inga bilder taggade på mig på facebook som är tagna på en vinter (om jag inte varit utomlands innan de är tagna). Så jag härdar ut dessa tre veckor nu innan Australien och håller alla tummar jag har för att det inte ska bryta ut mer!
 
Sjukt ful bild haha, men enda bilden jag har som visar hur det ser ut när jag är "bra" i hyn på hösten.
 
 
 Brukar se ut såhär fast mer svullet och mer sårigt
 

Med foundation som täcker från i vintras, blir stora sprinckor och kliar jag försvinner huden..
 
Det finns verkligen de som har det värre. Men detta är kanske en liten förklaring till att jag är en tråkig människa på hösten och vintern och vill försvinna lite. Defentetivt något jag måste jobba med mig själv med. Utseéndet är inte allt men det är mycket för mig just nu.
 


sick

Känns sjukt bra att pappa spydde igår och mådde skit hela dagen. Låg och åmade sig i sängen (hjäälp mig buhu buhu, ni vet män och när dom blir sjuka....) I morse äter jag frulle och hör mamma hosta till på toan. Klart hon har fått samma skit... Bara det inte är magsjuka. Då DÖR jag. Orkar inte bli sjuk igen, kan typ bara skratta åt de snart.. Well får se i morgon om jag blir dålig :(
 
Idag händer det inte mycket i livet.. Har jobbat och ska fortsätta å städa mitt rum vilket är ett evighetsprojekt.. Stort rum + sjukt mycket saker som bör slängas men aldrig slängs (gillar inte å slänga saker :( ) 
  Ska iaf försöka få iväg min ansökan om internationellt körkort så jag kan drive some car in Australia. Vet inte om de är försent. Men sist jag ansökte om det till usa sa dom att man skulle göra de 2 veckor innan och nu är det typ 3 så hoppas de går :)
 
 
Bloggar mer sen

Todays

Idag har varit en riktig toppendag! Först jobb till 11 och sedan åkte jag in till stan och hämtade min vinst från harvards (frisörsalong). Testade leave in produkten nu, luktar sååå gott! Hoppas håret blir silke när de torkar hihi. Efter jobbet sov jag en stund i soffan. Icke ovanligt. Sover fan mer än alla i hela falkenberg ärligt talat. Lägger mig vid 10, går upp halv 7 och sen sover 2 timmar på eftermiddagen.
 
Sen kom Carro och hälsade på lite. Eller lite och lite, 4 timmar var hon här och det kändes som 1. Helt sjukt hur tiden kan gå så fort! Vi hade hur mycket som helst å prata om och tillslut fick pappa säga åt mig att inte prata så mkt eftersom "käften har gått oavbrutet i 3 timmar". Kbry så att säga.. Vi var ute på en lång go promenad också.
 
När Carro åkte hem drog mamma och jag på träning. Sprang en 5 km bana. Gött jobbigt för jag har inte tränat på tre veckor och mest bara legat hemma. Men kul var det :D 
 
Vad jag vann

3e gången gillt

Kom precis hem från en promenad med fille. Sjukt mysigt var det. Det var min tredje promenad idag haha. Jag och nico gick en innan också och sen går jag till och från skolan (ca 3-4 km enkelväg) . Men jag älskar att vara ute och gå. Det bästa som finns! 
 
I morgon ska jag jobba. Dock bara 8- 11. Sen ska jag träffa Carro. Kanske ut och gå hehe ;)
 
Min goa kvällsmat. Bananpannkaka, persika och keso. Mums. 

Love kickstarts again

Startar veckan med bananpannkakor! Hur gott som helst och hur enkelt som helst. En banan som mosas ihop med två ägg och sen ner i en stekpanna med smör och steks. Äter dem med keso namnam!
 
Tre veckor kvar till australien idag. Sjukt hur tiden kan gå så fort. Ska bli så jäkla roligt
 
Nu blir det en kort jobbdag. halv 10 till 12.15. Sen ska jag nog träffa nico, så får vi se vad vi hittar på :) 
 
Dax å fixa iordning sig! 
 

I see your halo

what a helg! 5 av 5!
 
Igår blev de utflyttningsfest för hela slanten. Var så jäkla roligt verkligen. Nu är det mest sorgligt att de flyttar ut om en vecka :( Älskade apoteket.. Man har träffat så sjukt mkt olika och nya kompisar där verkligen. Så otroligt bra ställe och bra killar. 
 
Jag drog hem tidigt igår (kl 2) fick jätteont i huvudet. Har inte varit uppe så länge på mer än två veckor så va sliten som fasen. Vi dansade ganam style dansen kanske 10 gånger och jag blev så jäkla trött haha.. Tråkigt!
 
Bjuder på lite blandade bilder från i torsdags och igår kväll
 


stolt ägare av ny kamera

Var på expert i varberg med mamma! Really much kaoz där. 25% på alla kameror och det var inte några få utan sjukt många. Försökte läsa på lite om de jag blev intresserade av men hade bara en i sikte dock skulle kärleken till den kameran strax gå i kras...
 
Den kameran jag ville ha är en canon som vi har hemma som tar så otroligt bra bilder. Denna som jag spetsat in mig på kostade 2200 kr och var några snäpp bättre än den vi hade. Frågade han som jobbade med kamerorna på expert om vilken han skulle rekomendera och han sa nej, nej, nej, nej och nej igen till den jag ville ha :((( MEN istället tog han fram en kamera som kostade 1500. Jag tog några bilder och nja.. Brusiga, not fun. MEN sedan tvingade han nästan mig att köpa den för min egenskull sade han. Så jag gick med på det och tänkte att det var så att det brusiga bara var pga dålig skärm på kameran. Och gissa vem som hade rätt!? Båda två. Så tack kära expertmänniska. Denna nya kamera är riktigt bra och jag är supernöjd! 1000 kr gick den på efter 25% och jag är väldigt glad för att slippa betala för 2000 kr kameran som var typ lika bra :))
Så förvänta er fina bilder från australien nu! tre veckor på måndag, just saying
 

if i see a light flashing could this be that I'm coming home

Spa på falkenbergs strandbad
 

Wow vilken dag vi hade! Så underbart det var. Först fick vi bada fötterna i döda havets havssalt. Sedan in i en ångbastu på alldeles för många grader för min del med en ansiktsmask av avokado och något mer. Trodde jag skulle avlida där inne dock och fick klaustrofobi känslor men härdade ut nästan hela tiden. Sedan skulle man ta isbitar och svalka av sig (burr) och in i en bastu och sitta och ta det lugnt. Efter det ner i en större basäng där man sedan blev hämtad för Bulgarisk (?) spa ritual. Man gnuggade en påse mot en tvål så det blev massa bubblor. Fyllde påsen med luft och sedan drog av allt varmt skum på varandra. Sen peelade man varandra med en handske. Efter det skulle man in i ett varmt rum och så gegga man in sig med lera över kroppen. Efter 20 min tvättade man bort det och gick till näsa rum och oljade in sig i solrosolja och låg i 50 graders blåst. 
 
Sist på turen var eld relaxen. Där fanns nötter, choklad, frukt, the, kakor osv så låg man i stora sängar framför en gigantisk brasa och tog det lugnt å läste lite tidningar. Sedan gick man till en ny bassäng och där fick man ligga hur länge man ville. Vi låg och kollade ut över havet där några surfade i de stora vågorna och bara njöt.
 
På kvällen gick vi tillbaka till rummet för att duscha och dricka lite cider och sedan åt vi 3 rätters och det var så jäkla gott. Vi gick å la oss vid 10 och kollade på en film. Mamma somnade efter 10 min och jag orkade halva sen var jag med däckad. 
 
I morse blev det en redig hotellfrulle och sedan en liten promenad ut på bryggan och sen hem. Nu ska vi snart åka till varberg för expert-rean. Håller alla tummar jag har för att det finns en kamera för mig där.
 
Bjuder på lite pixx
 
 
Blev inte så bra bilder på maten haha, råkade ha blixt först å skämdes ihjäl...
 
Tänker på dig elina <3

crazy thursday

Drog till apoteket vid 8 igår för vi skulle på pop quiz. Väl där var det ingen som ens hade tänkt tanken att dra på det så det blev inget haha... Istället satt vi på golvet i sebbes rum och hade det jättemysigt. Koffe drack cider, Sebbe vin och allt var väldigt tvärt om haha.. Vi tog sjukt roliga bilder när våra ansikten bytte plats med varandra. Ska se om jag får tag i en bild å visa haha.. Sebbe som köpt min systemkamera tog med massa fula bilder som jag lägger ut när jag fått tillbaka mitt minneskort!
 
I helgen är det stor rea på Expertbutiken och jag MÅSTE dit. De har gått i konkurs så de ska ha en sjuk rea hörde jag. Hoppas jag kan fynda en ny bra kamera att ta med mig till Ozzzz.
 
Nu börjar jag jobba. Hörs i morgon efter spat!

Torsdag

Lagom arbetsdag idag. Sovmorgon till 10 och sedan jobb till 15.00. Efter jag jobbat mötte jag upp Ana och vi åt lite lunch/kvällsmat. (är fortfarande spymätt 4 timmar efter). Jag åt tacotallrik så sjukt gött! 
 Ikväll blir det popquiz med några sköna och i morgon blir det en hel dag med jobb och sedan blir det spa. Så efterlängtat!
 
Skönt att man kan lägga in instagram bilder nu på bloggen!! Bjuder på några från veckan som gått.
Har varit en väldigt bra vecka måste jag säga :)

woppidooo

Nyss kommit ur duschen efter en power walk. Kändes väldigt skönt att orka gå i tempo! Idag har jag jobbat. Är så kär i mitt älskade jobb just nu! 
 
  Jag tar hand om en kille som precis kommit från Brasilien till Sverige och kan ingen svenska. Jag fick jobbet som hjälp-lärare eftersom jag kan lite spanska. Grejen är den att spanska och portugisiska (som de talar i brasilien) är ca 40% lika = inte speciellt mycket. Så det blir mycket google translate och pekande för att förstå varandra. Till saken tillhör att den här killen är så otroligt söt och vill lära sig (tills det blir svårt och jobbigt). Idag har vi lyssnat på lite portugisiska låtar och hans svenska favvo låt. dere mote filta pre ( du måste flytta på dig, tog ett år å förstå vad han skrev haha). Den här ungen gör verkligen att jag längtar å gå till jobbet.
 
Idag när jag skulle hem känner jag hur någon följer efter mig ut från skolan tätt bakom. Då är det han som ska skrämma mig och ge mig en kram innan jag går hem. Åh <3
 
Har även bakat scones idag!!!! Varit skitsugen på det i typ två veckor eftersom varenda falkenbergare verkar ha ätit det och lagt ut bilder nästan varje dag på insta. Så ja, efter mycket om och men om jag vågade eftersom jag är överkänslig mot kolhydrater och det är 90% mjöl i en scones så testade jag. Ångrar mig bittert, men det var såå värt det! Asgottt!!!! Men har fan mer ont i magen än någonsin just nu och ska inte göra om det på ett år typ buhu :( Men värt var det :)
 
Bjuder på en fin bild från i somras när min älskade ewe hälsade på. Och nej, jag använder aldrig trekantsbikini som det kanske syns på bilden hehe ;)

Hösten är här

Satan vilket höstväder!!!! Kan lugnt säga att det inte var roligt att gå upp i morse... 
Igår kom elina till mig (troget fan av bloggen, tack! Du och alla dom andra som läser <3)  Iaaf, med elina blir aldrig något som man tänkt sig. Först gapflabbade vi i två timmar och sedan åkte vi och crusa runt lite med avslut på donken. Längesedan jag åt mc flurry daim (mmmmmm) med chokladsås så det blev en sådan. 
Elina och jag kom på mitt i allt att vi inte setts på 3 månader. Det är så jävla sjukt. Själv tänkte jag en vecka, max två. Haha.... Love you forever
 
Till och med när man inte får skratta så skrattar vi (jag) och det är helt okej. Bäst i världen är du. Fast lite dålig på att kommentera el blogg... 
 
Nu ska jag strax börja gå mot jobbet. Idag jobbar jag 9-12.15 på tullbroskolan blir en skön mjukstart! 

så mycket kärlek

Har varit i stan och ätit lunch på det nya thaistället där brasseriet låg innan. Skitgott verkligen! Åt med mina homeboyzz och när det var dax för dom att gå tillbaka hem och städa (dom tvingade mig att hjälpa dom för jag skitar ner där också, wtf nej?) så fick jag ett räddande samtal att jag var tvungen att komma hem med bilen. Tack mamma <3
 
Idag har jag börjat operation städa rummet. Har städat bort de flesta kläderna på golvet. Detta kommer ta ett år!! Asså panic delux på mitt rum...... Så ska sova lite nu och sen fortsätta. Tänkte fota kläderna jag ska ha med mig till australien och lägga upp sen :) Så roligt att det är så många som läser denna bloggen. Hoppas fler vill läsa sen när jag har åkt också! Hoppas jag kan uppdatera mycket där nere :)
 
Är så jävla festsugeeeeeen. Utflyttningsfest på apoteket på lördag. Gud va hemskt. Det är ju mitt andra hem :(

Dagen

Idag har jag för första gången på typ 2 veckor leeeevt! Körde pappa till tåget vid 9, sen åt jag en god frulle, läste ut min bok och tog bilen till stan. Där köpte jag en speciell nässpray till näsan och en klänning min syster ville ha. Handlade lite på ica och åkte och hämtade min kära mor. Sen drog jag till Sebbe och hängde med honom och Koffe. Världens bästa killar blir alltid så glad efter jag varit med dom <3 Sen körde koffe hem mig i hans nya bmw! Den var så feeeeet!!!!!! Så jäkla häftig.
 
Nu mår jag sådär. Har spottat lite blod (vet ni vill veta) och gjort världens godaste sallad men så är jag mätt. De är något sjukt med mig... Varje gång jag lagar riktigt god och genomtänkt mat blir jag svinmätt när jag är klar (UTAN att ha ätit under tiden).. Asså något är helt fel. Åt lunch vid 2 så borde vara rätt hungrig nu. Något är helt fel i skallen. Så kunde inte med å äta den. Men mamma kommer vid halv 9 så kanske äter lite med henne då. Det händer seriöst varenda gång!!! Men de är så tvärt om och så vrickat att jag undrar var mitt fel ligger.. 
 
Wiiie längtar!

Spa-fredag

På fredag ska jag och mamma göra något rikitigt mysigt! Eftersom vi är ensamma hemma i helgen ska vi checka in på falkenbergs strandbad och gå på spa, sova över där och äta tre rätters middag plus hotellfrukost på lördagsmorgonen!!!
Så jäkla awesome!! Har jag sagt att jag älskar min mamma tillräcklig eller?! 
 
Vi hade först tänkt å gå på spa på fredagen men eftersom det var ett erbjudande att man kunde få ett paket där det ingick hotellrum, spa, tre rätters middag och frukost på morgonen kunde vi inte tacka nej!
 
Vardagslyx när den är som bäst! Tack mami <3
 

Min tid är nu

why eating this
 
 
When you can eat this
 







can you feel it


Packa inför australien

 
De här med att packa... Inte världens lättaste. Men jag tycker det är så sjukt roligt! Först och främst har jag ingen backpackerväska som man "ska" ha. Så jag ska köra på vanlig rullväska. Smidigt eller inte, de får jag se där nere. Har fått tips om att ta en rullväska för det spelar inte så stor roll. 
 
När jag kommer ner är det vår i Perth. Det börjar bli varmt men det är oftast rätt kalla kvällar (vad jag förstått det) Så funderar på att ta med mig ett par jeans jag kan slänga sen. Har dock inga jag vill slänga haha. 
Jag kommer ha med mig träningskläder och skor iaf, måste träna där nere också. Vill inte komma hem med 10 kg övervikt på mig. Men det verkar som min resekompis är inne på samma spår så då kan vi träna ihop (iaf fram tills det blir 40 grader på dagarna haha)
 
Har på två-tre månader endast köpt två linnen i affär! Har sparat så otroligt mycket av de pengar jag tjänat. Sen beställde jag ju två bikinis och en top på nelly. Blev jättenöjd verkligen och ska packa med de till australien. Känner fortfarande inte att jag är nöjd över hur mycket pengar jag kommer få med mig, men får tänka på att jag får lite i lön i slutet av oktober, och i slutet av november så det får gå. Ska ju jobba där nere också.
 
Annars är det mest sommarkläder jag kommer packa ner. Har inte så mycket shorts, men de tänker jag ju inte köpa här hemma. Måste ju se vad australien har att erbjuda i shopping. När jag väl sätter igång å shoppar kan jag inte sluta och det är inte bra haha.. Får försööka hålla i pengarna. 
 
Har redan köpt det mesta "tråkiga" här hemma som tandborstar, tandkräm, rakhyvlar osv så jag slipper lägga pengar på det i australien. Om nån vecka ska jag städa mitt rum och sedan välja ut vilka kläder (sommarkläder) som får följa med :))
 
Tänk å slippa en tråkig höst och vinter i här hemma i sverige för att byta ut det mot sol och bad i australien. Love it

hurtful

Om jag hade fått i mig 400 kcal i förrgår, fick jag nog i mig 4000 igår! Men de kändes väldigt skönt att kunna äta. Idag är inte kroppen så mörbultad och jag har tänkt gå ut och gå. De gick inte alls igår för fick så sjukt ont i halsen. Kommer säkert få det idag med, men man kan ju gå flera stycken korta rundor istället för en lång. Idag ska jag även äta som jag brukar = inte massa skit som igår haha. Åt ben och jerrys, godis och choklad i mängder verkligen! 
En månad kvar nu å den ska bli healthy as hell
 











metallic nails

Har precis målat naglarna och nu lägger jag in all min musik på min mobil. Har inte haft någon musik där innan utom spotify men eftersom jag inte kan hitta min älskade ipod (buhu) så får jag lägga över den. Hoppas jag hittar den innan jag åker iaf!
Har en del musik som sagt 
 

Idag har jag legat i sängen, ätit köttbullar, youghurt, varma koppen och en glass. Det börjar arta sig!!! Är döhungrig nu när jag börjat få i mig riktig mat och ikväll ska jag äta lite lax. Äter mat som är lätt att svälja men i morgon tror jag ärligt att jag kan äta exakt som jag brukar. Hoppas verkligen det! Mitt mål är att vara tillbaka på fredag på jobbet. (om inte onsdag till och med?)
Har varit och handlat med mamma och fick med mig två ben och jerrys hem. Mums. Matilda valde den ena och jag den andra. Eftersom matilda alltid kör på samma smak ( cookie dough) testade jag en ny som jag glömt av vilken jag valde. Får bli en överraskning sen haha..
 
Hade tänkt att gå ut och gå nu, men molnen är svarta ser jag. Ska testa ändå måste röra på mig. Blir verkligen galen!! I 1.5 vecka har jag mest legat och inte varken tränat eller varit ute och gått eftersom jag varit sjuk och nu då opererat mig. Hate it! Kommer inte ens ihåg hur jag mår när jag mår bra.
 
När jag blir frisk från allt detta ska jag njuta sönder och verkligen uppskatta det!!
 

Festival

Igår var det 15 september. Det betyder en månad kvar tills jag åker till Australiaaa!!
 
 
En stor festival i Australien är Big day out. Där red hot chili peppers och the killers är huvudnummer. 
 


Det är musik som jag normalt inte lyssnar på, men både rhcp och the killers är två band jag tycker mycket om. Framför allt the killers. 
Andra band som spelar är Yeah yeah yeah's, band of horses, vampire weekend, kaskade osv. Känner inte till dom speciellt mycket. Men festival är alltid festival och det hade varit skitkul att gå på denna!
 
En annan festival som är i precis min smak är
 


Jag dör varje gång jag tänker på den och är det något jag MÅSTE så är det att pricka in en av dagarna!!
Dj's och artister som Tiësto, avicii, calvin harris, example, carl cox, tommy trash, laidback luke, chuckie you name it kommer dit och jag vet att de garanterar ett sjukt ös!! 
 
 

Filmtips

Wow har sovit hela natten fram tills nu! Från typ 1-9 och ändå sovit hela dagen! As bra ju :)
 
Eftersom jag inte har så mkt att göra har jag laddat hem massa filmer. Igår såg jag två stycken som jag kan rekomendera.
Själv är jag en sucker för deckare. Älskar wallander, beck osv. Min nya favorit är Maria Wern och igår såg jag
Maria Wern - Stum sitter guden.
Den var jättebra och verkligen sevärd. Rätt äckliga mord kan jag säga haha så kanske inte för den som ogillar blod och avhuggna huvuden.. 
 
Jag såg även The town som handlar om ett gäng rånare som rånar banker och hur de kommer undan. Hur en (ben affleck <3 ) av dem blir kär i ett vittne som han har lovat att följa efter. Hon känner inte igen honom och så handlar det en del om deras liv. Även denna riktigt bra så den rekomenderar jag!
 
Dessa två såg jag igår och idag har jag att välja mellan:
 
Dark shadows, dark tide, prometheus, safe, snow white and the huntsmen och what to expect.
 
Tror det blir what to expect nu. Se bara vilka som är med i den!! 
I huvudrollerna ser vi stjärnor som Cameron Diaz (Charlies änglar), Jennifer Lopez (Kärleken checkar in), Anna Kendrick (Twilight), Elizabeth Banks (Hunger Games), Dennis Quaid (Far From Heaven), Chace Crawford (Gossip Girl) och komikern Chris Rock.
 
Har alltid varit kär i Chace Crawford så hoppas han är lika snygg i denna filmen som i GG

crazy

Hade inte tänkt blogga idag för händer ju inte så himla mycket nu direkt ;)
Har iaf mått skit hela dagen. Fått i mig 3 pigelin och tre varma koppen (450 kcal sammanlagt) på två dagar. Har mest sovit idag och nu är all morfin ute ur kroppen och jag har ONT. Så jäkla ont. Framförallt i nacken och senorna i halsen samt bröstkorg, rygg, mage och ljumskarna. De måste ha haft ett sjukt grepp om mig när de opererades för känns som jag har blivit sönderslagen x10. Halsen är inte så farlig, känns som halsfluss. Men kan ju inte äta något annat än flytande vilket jag ändå hade räknat med. Näsan rinner och jag får hostattacker och nysningar om vart annat vilket INTE är skönt när man har ont över allt och inte vill spränga det man opererat i näsan. 
 
Har laddat ner massa filmer hela dagen så har för i natt. Hoppas kunna sova lite fast jag mest sovit hela dagen. Vi får väl se med det :)
 
Tack för alla sms osv. Ni är världens bästa som bryr er hur jag mår <3
 
 


Longing so much for this, can't describe in words

alive

Skulle bara säga att jag lever. Phu vilken dag. Har gått jättebra iaf men narkosen var lika äcklig som jag mindes den och jag kände mig väldigt liten å ynklig där innan jag skulle opereras. Polyperna tas vanligtvis när man är 2-5 år så först hittade de inte mig i papprena och sen när de gjorde det skratta de gött i luckan eftersom jag är så gammal. När jag sedan kom till min bår så hade de lagt fram barnkläder och en dress till min förälder om den ville närvara haha. Gud kände mig gött gammal. Men de byttne snabbt ut det och jag fick opereras väldigt fort pga ett återbud. 
Just nu har jag ont i halsen, känns som om jag har halsfluss och min bedövning är borta så kan inte dricka saft eller något sånt längre för de svider i såren. De rann mycket blod från näsan men jag slapp att spy osv. Men nu får det vara nog med sövning på väldigt länge! Narkos och jag är inte en bra kombo för fem öre. Blir helt cp.. Ush. Hoppas jag är inte är lika skakig, pirrig och rastlös i morgon som jag varit idag. De sa att det var narkosen + de medeciner jag andats in som gjorde mig sån. Kände/känner mig som en drogjunky som inte fått mitt meth på länge och det är inte kul!
Nu ska jag sova igen. I morgon blir de en go dag i sängen. Skönt ändå för såg att de skulle komma en tropisk-storm. Bra timeing :)
 


Lika rörigt som vanligt runt mig. Haha but thats me

Mobilblogg

Får se om detta funkar då de inte gjort det tidigare? Idag har jag jobbat. Var skitroligt å den lilla killen är ju underbar!! Kommer nog bli jättebra detta. Vi stånkar oss fram på spanska, svenska och portugisiska. Så lär mig portugisiska på köpet vilket äger haha! Efter jobbet träffa jag nico å vi käkade thai i stan å sen åkte vi hem till mig å kollade på pretty little liars!! Bäst! Vid 6 åkte jag till farmor å farfar å har varit där tills nu.
Har precis duschat med de man ska ha på sig å tvätta sig med innan operation. Shit fattar knappt att i morgon när jag vaknar ska jag upp å duscha igen å sen är de dax å vara där! Önska mig lycka till!
Nu ska jag sova, bjuder på några blandade mobilbilder. Första är jag i helgen, sjukare går inte att hitta haha helt förstörd, andra är jag och min syster, första gången vi såg riktigt lika ut å tredje något jag vill ha nuuuuu! Men fastar ju innan op så de blir de inget med :) nattii


A day off

Idag var jag tyvärr ledig men fick ändå väldigt bra besked. Ska ta hand om en kille i skolan som nyss kommit til sverige och inte kan ett ord svenska. Vi fick väldigt bra kontakt sist och de ville att jag skulle fortsätta med honom. Det blir tis, ons och fredagar som jag kommer hjälpa honom tills jag åker. Så i morgon börjar jag.
  Idag har jag varit i stan och fixat lite. Sen åkte jag till sebbe å kollade film. Hände en sån sjuk sak!
Fick dåliga tankar över att jag inte betalat biljetten till bilen i stan. Satt å tjata om det och sen tänkte jag ba: fan skit i det. Efter en stund kom det tillbaka och jag fick dålig känsla i magen och vi pausade filmen så sprang jag ner. KLART det stod en p-lisa vid min bil och skrev en bot!!!! Drog sämsta bortförklaringarna och hon trodde mig väl inte riktigt när jag sa att jag bara skulle lämna en sak då hon stått där i 10 min.. Hehe men såklart hade jag tur (vad skulle jag göra utan min käft å talförmåga i sånna här lägen???) så jag slapp boten. Firade med en sallad fråm stantons. 
 Kom precis hem från att ha cyklat halft ofrivilligt 1.5 mil.... Pappa ville se starten på en orienteringsträning så jag hänkade. Missade den lilla delen att de va längst bort på grimsholmen. Just great!
 

Sydney

 
 
En stad jag kommer besöka är Sydney som ligger i New South Wales. Till Sydney kommer jag åka runt jul och nyår för att fira in det nya året. Festen i Sydney sägs vara outstanding och ett måste under nyår samt deras otroliga fyrverkerishow. 
 
I Sydney ska man besöka harbour bridge (längst upp till vänster på bild), operahuset (längst ner till höger), paddys market, bondi och bronte beach, darling harbour, stadsdelarna giebe och newtown och blue montains.
 Bondi beach är väldigt känt för surfing och att vara en fin strand. Operahuset är också väldigt känt på grund av sitt utséende och speciella läge. 
 
Town of 1770 eller agnes water, rekomenderas starkt av de som varit där. En bit från Sydney och väldigt bevarat. En gammal stad där det är väldigt lugnt. Rekomenderas att stanna två nätter max. Där är ett väldigt bra ställe att surfa på.
 
Annars i New South Wales kan man:
Åka till Port Macqurari där det ligger ett koala sjukhus. Man får se koalor på väldigt nära håll och hjälpa till med småsaker samt mata osv.
Besöka Byron bay är ett måste. Där finns väldigt fina stränder där många påstår att de är de finaste i Australien. Solnedgången är ett måste att se då den ska vara något alldeles extra. Byron bay är ett av de bästa festställena och väldigt populärt för backpackers.
 

 

PERTH

Precis kommit hem efter en promenad med mamma. Blir helt förstörd över att inte kunna röra mig! Mina promenader är mitt liv haha.. Har bestämt mig för att åka dit på torsdag så får dom bestämma! Lika bra å göra det än å skjuta upp de. Säkert mina tankar som är pga att jag är rädd haha. 
 
Del 1   Australien
 
 
Tänkte berätta lite mer om Australien.
Åker den 15 oktober alltså om en månad och fem dagar idag!
 Första stoppet är 
 
 
PERTH
 

Jag flyger till Perth, western australia. Där är det färre turister och den tropiska känslan är mer bevarad. I Perth kan man besöka Kingspark som är en 400 hektar park som ska vara väldigt fin, man kan gå till klocktornet, Bell Tower, som perth är väldigt känt för. . Man kan även göra massa vattensporter på Swan river som är en flod som flyter genom Perth. Stranden cottesloe ska vara väldigt vacker och på söndagar är det stor after beach som kallas sunday session, även stranden scaborough ska vara väldigt fin. Perth har en fin hamn och hamnstad som heter (eller om det ligger i stadsdelen) Fremantle. Vill man se djur på riktigt nära håll ska man gå till Cavershamn Wildlife park där man kan mata och klappa kängurur och se massa andra häftiga djur.
  Utanför Perth ligger Rottnest island som är en ö där man tar sig runt med cykel. Ön är runt om ca 1 mil och det är väldigt fint där. Finns ett djur där som heter quokkas som bara finns där:
 
Tror inte det kommer gå någon nöd på oss precis
 
 
 
  
 
Vet inte riktigt hur länge jag stannar där utan det återstår å se. (Därför jag älskar denna resa)
 
Annars i Western Australia finns:
 
  • Nationalparkerna längs västkusten upp till darwin, utan tvekan de vackraste I australien.

  • horizontal waterfalls – Flyg över fallen och åk sedan jetbåt mellan dem, i staden Derby

Kusten I mitten av WA

  • Ningaloo Reef – västkustens barriärrev, färre turister

  • monkey mia (där man kan möta delfiner)

  • Karinjin national park I norra western australia, Massa häftig regnskog och vattenfall
  • Rockingham – simma med delfiner
 
 
 

i valet och kvalet

Ska jag operera mig eller inte?
 Ska operera bort polyper och förminska mina snäckor i näsan
 
Fördelar: Kan äntligen andas, slipper tappa andan hela tiden, slipper bli så anfådd och trött av träning, slipper bli förkyld 5000 gånger om året, kan andas med näsan för första gången, kommer må bättre
 
Nackdelar: Kommer må åt helvete i minst en vecka, kommer in kunna äta (kanske en fördel haha), vet inte när jag kommer kunna jobba igen, behöver alla pengar jag kan få, kommer SPY BLOD!?!?, måste sövas, är förkyld nu så är redan dålig som det är...
 
Fick veta idag att jag kan få en extratjänst i skolan tills jag åker. Den kommer ge mig så otroligt mycket mer pengar som jag inte vill/kan missa för detta. En lärare på skolan visste en som varit dålig och borta i 30 dagar. Och det får inte hända!!!
Ringde sjukhuset innan och de sa att jag skulle komma dit, eftersom jag är sjuk så är det inte ens säkert att jag får göra operationen. Men åh, vill jag eller vill jag inte?
 
Pengar i australien, eller hälsa...
 
 
Hjäälp
 

header

Yep, som ni ser har jag fått en header!
Har aldrig haft någon men denna får duga eftersom den är gjord på ps elements haha vilket SUGER när man jobbat med de nya photoshopen i skolan. Fattade inget typ när jag gjorde denna. 
Åker ju inte förens om en månad men min kära syster hjälpte mig att lägga in den idag så det får vara så :) Är ju faktiskt inte så långt kvar ändå!! 
Får se hur mycket bloggande det blir i australien eftersom jag inte kommer ha med någon dator. Men kommer ha med mobilen så isf får det bli lite fler mobil-inlägg istället.
 
Kommer snart göra en ny kategori som heter Australien med där jag kommer skriva lite om förberedelser och hur vi ska resa, vem jag ska resa med, vad jag vill göra osv. Hoppas ni vill läsa om det! 
 


sweden to kingston

Ligger i min säng och lyssnar på promoe och lite annat. Har laddat ner så sjukt mkt musik så är superglaaad. Nu har jag så de räcker för australien. Fick tag i massa ny housemusik som inte släppts osv. Ska strax återgå till att sova. Igår var den värsta dagen. Jag kommer uppskatta att vara frisk när jag väl blir det kan jag lugnt säga. Det känns faktiskt bättre redan idag men bara jag är frisk på onsdag. Jag MÅSTE det.... Googlat allt jag kommer på och det verkar som jag kommer kunna operera mig ändå fast jag är sjuk. Men de får sänkan utvisa på torsdag.
 

förstörd

Tror helt ärligt jag aldrig mått såhär dåligt av en förkylning. Snyter ut halva näsan och har sjuk huvudvärk (även efter 4 alvedon!!) kan inte äta, kan inte stå upp och somnar hela tiden. Värst är att jag absolut inte kan andas. Å varför jag inte kan andas är för jag har ju fel på luftvägarna och ska operera mig på torsdag. Asså jag kan inte ta andetag ibland och det är så jävla läskigt. När jag vaknar efter mina naps så kan jag inte andas utan jag måste ta jätteandetag för att få igång de igen. Otroligt läskigt.. 
Hoppas denna förkylning är en brutal som håller sig få dagar istället för en mesig som håller sig länge. Åh fan om jag inte får operera mig på torsdag pga detta.. Kan inte säga det nog gånger.
 
Bjuder på tre fina bilder istället, en dag då jag mådde väldigt bra:
 




Australia is just around the corner

Nothing makes me more free than summer, god music, friends and summer
 





weekend

Igår kväll var riktigt roligt, till kl halv 10 då jag åkte hem för jag höll på å dö haha. Åt brutalt mycket och idag känner jag mig värre än värst. Förkyld och ont i magen. Å hungrig igen hur det nu kan gå till. Orkar inte gå upp. Denna morgon har jag inte så mycket mer för mig än å ligga i sängen och snyta mig, samt varva det med lite alvedon. Men de är inte helt fel när man kan kolla på lite filmer och världens snyggaste män!
 
 
åh kill me




messed up

Har blivit dunderförkyld. Har aldrig känt mig såhär dålig av ont i halsen nånsin, kunde inte andas i morse och fick panik. Värsta möjliga tänkbara timeingen på en förkyldning verkligen. Opereras om 6 dagar och då MÅSTE jag vara frisk annars får jag inte och det är en operation som jag måste göra för att få mitt liv att fungera... Är så less :(
Ska iaf in till stan runt 12 för att luncha med carro. Jag vräker i mig smärtstillande halstabletter och hoppas på det bästa..
 
 
Känner mig såhär
 
Vill känna mig såhär:
 

HAHAHA

låter rubriken tala
 





fan va jag älskar bilddagboken!! God natt

fuck it

ligger här med bultande hals.. Asså VILL INTE BLI SJUK. Men bättre å bli det nu än nästa vecka. Måste få operera mig! Vräker i mig naturläkemedel och i morgon ska jag dricka c vitamin fast jag hatar de så mycket!! 
Ikväll har jag hängt med nico och suttit och druckit the i vårt uterum. Va riktigt mysigt att de blåste storm och ösregnade när man satt i ett varmt uterum :) 
 
Har inga bilder på oss tyvärr, men kan bjuda på några på mig under den tiden vi var bästa kompisar, sommarlovet från 9 an till 1an och i 1an, är så glad att vi har hittat tillbaka till varandra då vi bara kom ifrån varandra helt plötsligt.
 


så liten å smal buhu :(

Do what makes sense to you

Idag har jag jobbat från 8-14 på skolan och sedan bara varit hemma och tagit det lugnt. Har läst en sjukt bra blogg som en tjej som varit i australien skrivit. På en av bilderna så bara känner jag igen en tjej sjukt mycket.. Tänker inte mer på det men sen ser jag bilden igen och kommer på det! En GRYM mat och träningsblogg jag läste förr. Massa tips varvat med mycket personlighet. Jag älskade den bloggen! Sen raderade hon den eftersom jag tror hon tyvärr fick ätstörningar och åkte till usa för att jobba. Sen hitta jag hennes nya och sen försvann den. Och gissa jag saknat att läsa hennes bloggar (som den bloggnörd jag är) Och såklart var det hon och jag hittade även hennes nya blogg! Happy girl!!
 
Nu ska jag snart träffa nico en stund. Vet inte om hon vill med på en power walk eller om jag ska gå en själv och sen träffa henne. Vet inte hur det blir med jobb i morgon, jag och carro kanske ska luncha så hoppas jag isf har en lång lunchrast. På kvällen är det fok-fest. På lördag vet jag inte riktigt, får bli lugnt för ska inte dricka alkohol för operationens skull och sedan på söndag morgon ska jag springa i ett lag på en orienteringstävling. Så gäller å ladda upp!
 


Var tvungen att betala av lite skulder från mitt sparkonto (visum, kläder från nelly och utgång bla) till mamma. Mitt egna vanliga konto gapar rätt tomt. Fjuttiga 3 kronor har jag levt och klarat mig på (!!) i en vecka nu. Wow haha, har tagit sparandet till en ny nivå. Var tvungen att lägga in 200 kr. Vill inte röra mitt sparkonto mer!! Har redan ångest som det är. Men har fått mer jobb än jag trott och kommer ju inte göra av något när jag ligger hemma i 10 så det löser sig. Får inte in några pengar, men går iaf + - 0.
 

Some night





















 
 

MEN kuuul

Att mitt förra inlägg inte publicerats. Men nu kom de iaf :) 
 
Idag har jag jobbat på fajansskolan och haft 4orna. Shiiet vad jobbigt det var herregud! 1.5 h x 3 lektioner. Pyssel med crazy galna små söta ungar som mest sprang runt och kastade garn på varandra. Haha herregud! 
 Lunch på 20 min också så det var ingen hit.
I morgon blir det vanliga tullbro med vanliga lektioner (tacka vet jag svenska och engelska) så de kommer nog bli suveränt. Är så glad att jag får så mycket tider nu! Så jag får mer pengar till australien. Är så brutalt taggad nu!
Börjar bli förkyld med vilket suger. Så länge jag är frisk nästa vecka! För annars får jag inte opereras. Blä börjar bli nervös.... En vecka i morgon. Hoppas verkligen det löser sig och att jag inte kommer ha vidrigt ont mer än i en vecka. Måste ju ligga still och inte göra något jobbigt på 10 dagar. Blä kommer dö, och min rygg kommer dö haha. Well well!
 Slut på klagandet! :D
 
Wow säger jag bara! Snyggast på länge http://blog.nelly.com/lisaplace/

rain

Regnig dag. Jobbar runt lite denna veckan på olika skolor. idag va de tullbro och i morgon blir det fajans osv. Har bytt lite design för vill ha en ny fin, men de funkar inte :( Är trött på min gamla.. 
Annars händer inte så mkt. Var som sagt på 20 års fest i helgen. Va svinkul!! Sen drog vi ut och det var med jätteroligt :)) Nästa helg väntar klubbfest på fredagen och utgång på lördag. Blir nog fint! 
  Fick mina bikinisar och min topp från nelly idag. Woho! Skitnöjd verkligen! Peerfekt. 
Igår träffade jag Ana en stund på kvällen. Hon har precis kommit hem från magaluf med sin pojkvän så härligt. De är bara en månad och tio dagar i morgon tills jag åker. Den ni!
Ikväll blir det träning i orintering och i morgon ska ana och jag snåla oss på ett gratispass på crossfit som är ett gym vid guteriet. Blir spännande haha.
 

RSS 2.0