We be alright

 
Lite löparförbud just nu. Kyler mina stackars ben hela dagarna. Har muskler i kroppen på fel ställen. Inget i bålen och framsidan låren men alldeles för stora muskler bakom smalbenen vilket gör att jag har jätteont. Det är mjölksyra som pumpas dit såfort de utsätts för påfrästelse och det är där värken kommer ifrån. Så vila en vecka (eller fram till lördag då jag ska tävla i helgen, lör och sön) och sedan återbesök på måndag. Sen blir det löptekniksträning för hela slanten i Portugal!
 
Jävligt surt, men samtidigt har jag sprungit på fel sätt hela mitt liv så det var bra att jag tog tag i det. Nu kan det ju bara bli bättre :)
 
Btw gick maq-träningen ikv svinbra. Klara plankan 4 min och även sidoplankan som jag aldrig ens orkar sätta igång haha. Big träningsvärk i morgon!
 
 
 
 
 

Ny vecka framför mig

Okej denna veckan kommer bli så mycket lättare än förra. Jag är inte ensam hemma, jag har inplanerat jobb, många roliga träningar, ortopedbesök och två tävlingar i helgen jag har sett fram imot lääänge!!
 
So please be nice!
 
Helgen har varit trevlig. I fredags kom min syster hem. Skulle vara snäll å hämta henne i Halmstad då hon skulle slippa vänta där i 40 min innan hon åkte vidare till Falkenberg. Jag virrade runt i halmstad utan att hitta till tågstationen så hon fick stå där å vänta lika länge som om hon väntat i tåget. Bra gjort. Sen lagade vi tacos, åt chips och låg och jäste i soffan till "we are the millers" som faktiskt var jättebra.
 
Annars hände det inte så mkt mer. Shoppade och tränade.
 
Idag ska jag till osteopaten och kolla knäna. Hoppas han kommer med goda nyheter och ikv blir de body pump.
 
 
Saknar sommar och saknar sommar i Stockholm.

Hola

Händer inte så mycket just nu. Sista natten ensam ikväll. I morgon kommer Matilda å på lördag resten av familjen. Kan inte säga för många gånger hur mycket jag hatar att vara själv. Men är stolt över mig själv dock, det har gått mer än bra! 
 
Min mobil spårar ut och jag är vansinnig på det. Den dör på typ 60% å idag när jag va ute och gick med runkeeper på och musik så dog den efter knappt halva vägen. Blev så jäkla arg. Sen satte jag i den igen och då hade jag 60% igen orkar inte :D :D :D :D Sämst när man tar tid å sträcka osv så försvinner det också. Bitter, japp
 
Sprang en nattkarta idag med orienteringen. Ca 5 km på 41 min. Är mer än nöjd pga det var natt i sand delvis och mycket löpning. Det går fasen riktigt bra nu med löpningen och jag orkar så mycket mer än va jag tror. Är så glad för det. Förutom mina jäkla benhinnor och knän. De värker så jäkla mkt, men fick tid på måndag hos en osteopat som ska kolla upp det. Håller tummarna att det går å fixa.
 
Hade inget mer på hjärtat idag.  Have a nice evening så att säga.
 
 

It is hard

 
Men jag tror att jag äntligen hittat tillbaka till mig själv och förstått vad som är viktigt i mitt liv
 
 
 
 

I will wait for you

Vaknade för en stund sedan. Ingen har ringt om jobb, solen lyser och jag har ätit en så god frukost. Längtar till Portugal och våren. Funderar på vad jag ska göra i sommar för något kul.. 
 
Gick igenom alla bilder från resan igår med amanda. Skrattade så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Funderar på å bjuda på några bilder som är förbjudna på facebook.. 
 
Nu ska jag ut och gå i det härliga vädret innan det blir spöregn och oväder (som igår).. Ikväll blir det ett dance-pass på motionshuset. 
 
Poss
 
 
 
 
 Okej bestämde mig precis för att inte publicera dem... Publicerar en bild på mig istället höhö. Och japp, glömde till och med att publicera hela inlägget så det kommer nu istället. 
 

Bloggen var de ja

Här har jag missat å skriva på ett tag nu..
 
Är hemma iaf, blev sjuk sista två dagarna i hong kong så de va lite smått trist. Avslutade det hela med att flyga med öroninflammation, tarminfektion och lite goa mediciner. Hann även med ett ambulansåkande och många prover. Inte bästa slutet av resan eller starten i sverige men sånt är livet.
 
Annars försöker jag planera ihop mitt liv lite.. Det blir inte USA iaf. Skittrist men samtidigt känns det som en sten föll från axlarna. Vill inget mer än å åka men jag orkar inte stressa sönder mig på jobbet för att samla ihop pengar för att vara borta en månad å komma hem pank som alla andra gånger. 
 
Istället bokade jag en resa till portugal för en veckas träning. Svinroligt. Har köpt massa nya vårträningskläder jag hoppas på att få använda där. 
 
Träningen går för övrigt bättre än förväntat. Löpningen känns superbra och i torsdags sprang jag 6.8 km utan att tycka det var det minsta jobbigt även om det var mycket uppför. Hade kunnat springa ytterligare 2.5 km men jag sket i det ifall jag skulle bli för trött. Bättre å sluta när det är roligt å flyter på. 
 
Denna veckan har varit så himla onyttig, dels för jag är/har varit sjuk och dels för att matilda är hemma å man vill äta gott å godis med familjen hela tiden. Sen har vi även varit hos farmor och farfar plus att pappa fyllt år. Men tar nya tag nästa vecka då jag är ensam hemma eftersom mina föräldrar är i österrike. 
 
Måste även säga till om ledighet på jobbet. Lite ångest. Får inte vara ledig v. 29,30 och 31. Oringen är vecka 30 så de är kört. Men vad ska jag göra istället?? Vill så gärna följa med men det går inte. Pratar med några om grekland i slutet av sommaren, eller ska man ta ledigt en vecka i början/mitten å dra iväg?
 
Ha en finfin lördag. Poss
 
 

On our way

 
Ligger nu på flygplatsen i filippinerna. Har lite flashbacks sen den sjukaste natten här sist. Nu har vi lite mer skinn på näsan så vi kan ställa lite krav på att få komma in till affärerna å maten tidigare än sist.
 
de 9-10 dagarna vi spenderade i bali å på gili kommer alltid vara minnen för livet. Vi har haft så jäkla roligt och det var inte kul igår när vi fatta att vi skulle dra därifrån.. Vi hängde hos brudarna till 2 på natten fast vi skulle upp halv 6. 
 
 
 
I förrgår hade vi den sjukaste natten ute i kuta. festen där går inte av för hackor. De har sjukaste discoteken och det är bara att dra in vart man vill pga det är gratis å de inte kollar legg vilket jag nu för övrigt inte ens tog med mig ut kom jag på haha. Jag å emma stövlade hem halv 7 då de andra blev trötta tidigare. Gårdagen spenderades endast vid poolen å beach walk shopping centre. Har köpt 4 shorts denna resan haha. 
 
 
 
Vi kommer fram till hong kong ikväll å har bokat två nätter på hostel. Alla hotell var utsålda förutom de som tog 5000 kr var för två nätter så vi hade inget val. Vi fick nog dock ett eget rum tror jag. Dessa 3 dagar ska spenderas på sea world, nathan street med shopping och på bio. Sen på fredag är vi hemma igen. Ush vad det känns segt.. Men för hoppningsvis är jag påväg till usa om 3 månader om allt går som de ska :)
Detta sumerar mitt liv just nu. Massa nya vänner, massa nya erfarenheter, sett det mesta av världen och bara levt det som man ska. 
 
Hörs i hong kong 
 
 

Don't wanna leave

Alltså jag vill inte här ifrån :( 

Vi har det superbra hur som helst. Hänger med de tre tjejerna vi träffa på bussen till kuta å har de gött. Har blivit svinbra på å pruta. Fick tre linnen å en byxdress för 160.000 rupia vilket är ca 90 kr de skulle ha 250 för två linnen först.

Nu ska vi iaf dra oss å käka. Himlen är SVART. Vilket är jävligt segt då vi skulle köra sista partynatten här i kuta på sky garden som är ett 5 våningar stort uteställe.. Men men de har ju inte stoppat oss förr.

börjar för övrigt bli brun å inte röd. Tack gud sista dagen haha.. 

Hare bra

 
 

RSS 2.0