Oooooooringen

Uppdate från oringen. Har brutalt tråkigt, inga här å sitter ensam :( dagens bästa var att en snygg norrman kom å satte sig vid mig å vi spenderade mina två ensamma timmar vid 3. Så på fredag blir de fet fest med 5 norrmänn i halmstad haha.. Kommer bli spännande.


if you love it like i love it

Har precis kommit hem från jobbet. Strååålande sol och ska vara hela veckan. I morgon jobbar jag bara till ett å då ska de va 24 grader och sol!!! Ska strax köra till halmstad och äta mat och sedan jobba i press-tältet på oringen. I morgon ska jag även dit och kolla när det är sprint då frida från min klubb springer d21 elit!!! Grym är hon :D
nu ska jag vila lite och sedan ska jag dra mig. Vet inte om jag pallar ligga i solen? Känns så ovärt å ligga å svettas fast jag är brutalt vit... Tar nog igen det i australien istället ;)
 

when nothing goes right, go left


jäklar

Haha de va många som gillade mina orienteringsbilder. Länkade till typ 5 pers men 55 st kollade dom, de äger :D 
 
Idag ska jag jobba 12-18 å sen vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt.. Kasst väder idag igen, med massa blåst osv. Ringde tranpenad innan så ska jobba där från 6 augusti- 12 oktober, kommer nog bli super! Sen 15 sticker jag woho! 
Hoppas denna vecka kommer vara riktigt rolig! På onsdag ska jag se om jag kan ta mig in till halmstad och kolla på elitsprinten vid fem om jag inte behövde jobba. På torsdag ska jag vara på oringen som pressansvarig och sen får jag se om ewelilna kommer eller om hon kommer på fredagen :D Hur som kommer det bli awesome :)
 
 

oringen, orintering

Idag var det alltså dax för första etappen på oringen. Jag sprang en öppen och det gick skitbra förutom att jag trodde skogen skulle ta livet av mig.. Börjar med att få en pinne rakt upp på smalbenet, svinont, fortsätter med att vricka foten stenhårt så knät gjorde ont så fort det var i luften, skulle hoppa över en bäck missade taggtråden så slungades tillbaka å är helt riven på båda armarna och magen :( OCH fastnade i ett stort hav upp till armarna av brännässlor som jag var tvungen att bara ta mig igenom. SCORE! Annars var det skitkul :)
Banan var 5 km och jag va ute i en timma typ och då är ju 5 km fågelväg så jag har sprungit väldigt mycket längre + uppför osv så jag är asnöjd! Kom på 65 plats av 110 och ca 5 tjejer före bara.
Nu ska jag hänga en tvätt :( och sen in och köpa min favvosallad på stantons :D
Byeee
 
Bjuder på lite bilder på mig från min tidiga orienteringskarriär:
 
 
 
 
 
Och även från min sena här är jag 13-14 år,bästa tiden i hela mitt liv. Saknar detta ibland så de gör ont :(

Alla resor med hallandslaget, häng med min bästis kristin och mina bästa kompisar adam och per och alla andra roliga, sjuka människor. Halland kom ALLTID sist i varje stafett, sammanlagt på de stora mästerskapen osv. Men tror ärligt att det var de som gjorde att vi hade så jäkla roligt. Klart vi var seriösa med träning och tävlingar, men inte en sekund annars. Önskar jag kunde åka tillbaka, för detta är fortfarande mitt sanna jag fast nu bara 6 år senare :( gud kan inte fatta det gått sex år redan..
 

låångledig helg

Har varit ledig sen igår och är ledig fram till måndag. Sjukt härligt och framför allt nu när det är strålande sooool! Denna helgen ska bara bli lugn och go. Igår var jag i varberg med mamma och kollade runt lite. Kan ju inte shoppa något buhu :( sparar massa pengar! Men det är värt det, fast de är skitsvårt och jag håller på å provar massa kläder hela tiden.. Dum som jag är :D Idag har jag vaknat tidigt, gått till peters och köpt nybakta frallor. Åt 1.5 innan jag fick kramp i magen och va tvungen å lägga mig i soffan å dö. Fattar inte vad felet är. Mer än att jag inte tål kolhydrater så bra. Men vafan, detta va första gången jag åt bröd på en vecka och då borde jag ju iaf klara en fralla :( Hade köpt goda wienerbröd med ju :( Sen i eftermiddag ska vi till oringen och vara med på invigningen och äta där och massa myys :) Ikväll blir det också lugnt. I morgon ska jag vara med och springa en öppen bana på oringen. ÄLSKAR att vara på oringen och ÄLSKAR att halland har det iår. 
 
Denna veckan kommer bli bääst! Ska jobba på peters nästan hela och de dagar jag inte jobbar där ska jag vara pressansvarig på oringen. På fredag kommer ewelina och stannar till måndag. wiee!
 
 
lite mer än två år sedan. Va snöstorm och jag kom inte hem så mamma och pappa körde till stockholm och hämtade mig haha.

och ja...

...Jag är fortfarande senil på dagar och kommer alltid vara det.. Igår var det onsdag, höstonsdag, inte hösttisdag.... well well, man kan inte fått allt i livet hehe. Nu ska jag strax fixa iordning mig inför jobbet. Jobbar 13-18 och efter det ska jag ta en fika med ana. Ikväll är det torsdagsklubb på bratt, men känner inte för det. Kommer nog dra på förfesten iaf och sedan åka hem när dom andra drar ut. Kan bli treevligt! Hör min syster kolla dom senaste avsnitten av gossip girl där uppe och önskar jag slapp gå ur soffan och bara kunde ligga å kolla gg hela dagen.. Men jag får tänka på pengarna, najs!
  Kollar massor på hemsidor vad man kan göra i de olika städerna i australien. Har hittat massor och börjat planera hur jag ska resa. Tröttnar man på ett ställe är det bara att åka vidare, ingen press, bara ha så fucking askul! Gud vad jag längtar! Exakt tre månader kvar i söndags. Härligt!
 
Jag i jordanien
 
Jäflör man denna sommaren och förra så kan jag lugnt säga att förra sommaren vinner med 100-0. Så här tråkig sommar tror jag knappt jag någonsin haft. Ush.

hösttisdag

Seriöst, när ska man vakna upp till en dag som kommer bli 25 grader. Jag är så blek att det lika gärna kunde varit höst och vinter.. Tur jag ska till australien snart... 
  Igår träffade jag ju petra, mysigt värre. Hon gav mig massor av tips och berättade om sin resa osv. Hon verkar haft skitkul och det har verkligen gått bra för henne där. Hoppas min resa blir lika bra! Hon va i australien i 8 månader och sedan åkte hon till thailand. Funderar med på något sånt. 
  Idag har jag grym träningsvärk i ryggen. Red ut med joelle och sen lite dressyr på en åker. Känns att jag inte ridit på länge. Vill ha tillbaka sammie :((((((((( Men det går ju inte, och kommer aldrig att gå heller... Ush hatar den känslan att man blivit för gammal och får prioritera annat. Att den tiden som man älskade så jäkla mycket inte finns längre och man är inte längre 15-16 år och hade svinkul med sin häst och livet i övrigt. Blä, vill inte tänka så, men grymnasietiden var seriöst det bästa i hela mitt liv!
 

fika

Idag har jag varit och köpt ett par nya jeans. Dom va riktigt snygggga. Hatar å köpa jeans men idag passade storleken som jag vill ha. Passar den inte köper jag inga heller haha.. Nu ska jag strax iväg och fika med petra som jag inte träffat på år och dag. Jag hoppas att det finns kvar morotskaka på peters, annars blir jag ledsen i ögat :( Har seriöst tjatat om denna i två veckor och fick veta att dom skulle göra det idag! Så inatt har jag drömt om morotskaka! Helt sjukt.. Sen efter jag fikat ska jag med joelle å riiida hest. Igår gick vi till donken och hem från mig till donken = en mil. å från donken till joelle är typ 6 km. Jävligt hurtigt!
Har glömt att berätta om liseberg med ju, men jag är inte 10 bast längre (hehe) så väntar lite med det, fast jag va ascool där! 
 
Måste dra mig! 

monday funday

Nyss vaknat. Är skithungrig men vi har inte något hemma typ förutom massa gott bröd (buhu :'()
Har bestämt mig för att bli nyttig och börja träna igen. Måste vara stenhård från början för annars går det aldrig för mig.. Mellan mars-maj/juni tränade jag sönder och åt skitnyttigt. Kände verkligen hur mina kläder blev större osv. (vi har ingen våg hemma så vet inte vad jag väger eller om jag gick ner i vikt). Men det kändes verkligen! Så nu ska jag göra lika dant! Från och med idag- 15 oktober då jag åker. SKA jag vara nyttig. Jag kommer klara det för annars blir jag fett besviken. Ska bli skitkul! Ser fram imot detta. För jag är världens tävlingsmänniska, men blivit lat den senaste tiden (de senaste 3 åren). Måste få fram min kämparglöd!!!!!!
 
Nu får mamma komma så jag kan köpa bacon. Ägg och bacon äger! Sedan blir det jobb 13-18 och ikväll ska jag ut och springa med joelle, anna och sebbe haha. Skönt gäng kommer äga!
 
Kul jag bara tog vic. secrets brudar som inspo, men ärligt, dessa kroppar. Hur redigerade de än är på bilderna. Wow! Här är jag om tre månader. najs va? ;)

It's cool now

Ligger i min säng å softar lite innan de är dags att åka med familjen å äta på ocean, muuums! Igår ägde!! Var meningen att vi skulle till krätis och efter en jävla förfest som va skitrolig (jag joelle anna å koffe bara haha) så kom henke å ted för att hämta oss. Alla va crazy å vi va För många i bilen.. Klart polisen ska komma och följer oss en bra bit å sen blinkar in oss till sidan å sätter på sirener. Va fett cooolt hehe men va lite rädd ändå, kände inte för att behöva betala massa.. Dom snackade med oss å anna å joelle fick hoppa ur. Som tur var var de faktiskt snälla. Alla slapp böter!!!! Så jävla gött. Alltid kul med action hahaha. Vi va på kräftis typ 20 min sen körde vi efterfest tills jag å henke deckade. I morse berättade jag för anna om mina upplevelser på spökhuset på grönalund. Det värsta i hela mitt liv. Matilda känn dig träffad. Anna skratta så mkt att hon spydde å höll på å kvävas. De va kul. Nähe, dax å göra i ordning sig!


Dagar som dessa

Igår var jag utee. De va riktigt roligt :) Först var vi hos erik janbell och förfestade lite och sedan drog vi till bratt. Drog hem vid 2 nån gång och vaknade faktiskt riktigt pigg och utvilad vid 11 i morse. Nu vankas några timmars jobb och ikväll blir det bara mys. Idag är en sån dag jag bara längtar iväg till australien! Tror det kommer bli så jäkla bra!! Känner en del som kommer vara där nu och är så sjukt taggad. De är bara pengarna jag har lite ångest över.. Jag vet inte alls hur mycket jag kommer kunna skrapa ihop, ingen aning och det behövs så jäkla mycket.. Men jag får snåla nu så går det säkert bra! Hoppas det kommer bli grymt!
 
bjuder på en fin bild från balen

Lisebeeerg

Idag ska jag till liseberg! Är så jävla taggad wooho. Haha, har inte varit där på skitlänge, säkert 3 år. Ska bli fett kuuul! Spontana saker är dom bästa. 
 
 

STORM

Shit, det är en fet storm ute idag!!! Känns som höst och min kropp vägrade gå upp ur sängen.. Asså vad är det här för väder!? Längtar tills jag åker till varmare klimat för jag mår kasst i kyla. Blir illröd runt munnen, måste ha specialkortison för att få ner det, eksem (hur det nu stavas, vill inte kolla upp för jag hatar det) i armvecken och på hela undersidan av armen, svullna ögon osv. Bara av kyla. Så nej tack!
Ikväll ska ana och jag börja träna igen! Vi tränade 4 gånger i veckan i typ 3 månader förr och jag har aldrig känt mig så fit någonsin. Vi slutade i maj typ och sedan dess har det bara gått nerför. Känner mig som världens fetmaklump. Fast jag vet att jag inte är det, har jag gått upp ALLA kg som försvann från mig när jag tränade så mycket och bara åt nyttigt och inget socker alls på vardagarna. Och det suger! Så måste börja träna igen även om min motivation är i botten. Tur jag har Ana då!! Känns skitjobbigt å omöjligt å komma igång så mycket igen.. Men, men det är bara å bita ihop. Kul jag ska festa tors, lör och mån denna veckan. Kommer bli superfit, not.
Å mitt kort går ut i morgon, tränade 2 (!!!) gånger denna månaden, så.jävla.dåligt! Å 300 kronor i månaden är skitmycket att lägga när jag sparar allt jag har för Australien, men jag får se det som typ 5 sallader på stantons som jag är beroende av så då får jag bara hoppa det under en månad :))
Dax å dra sig till jobbet, årets rörigaste inlägg hehe ;D

sega måndag

Idag var det jobbigt att gå upp!! Fett ont i magen efter godis, chips, pommes och grillat som vi åt igår... Att jag aldrig lär mig att jag inte tål sånt.. Nu ska jag strax dra mig mot jobbet. Tur jag gillar mitt jobb annars hade det varit väldigt strängt å åka dit. I helgen var jag i fredags på bratt och firade ana som sagt. I lördags åkte jag och matilda tidigt till farmor och farfar där vi åt alla våra favoriträtter och bara slappade. Vi sov över där vilket var asskönt. Slippa hetsen på en lördag att man måste ut. Igår kom vi hem vid två och då låg jag bara och solade osv. Idag ser ju vädret något värre ut :( Min förkylning har släppt, det är bara tungan jag har så jävla ont i. Om någon vet vad det kan vara så kommentera. Jag har liksom ont längst bak på högersidan av tungan. Igår värkte det så jävla mkt på kvällen att jag inte kunde somna utan två alvedon.. Fattar inte vad det är. Jaja, nu måste jag skynda mig!

Födelsedagsmiddag

Nu ska jag och min syster snart bege oss till farmor och farfar där vi ska sova över. Känns jäkligt gött att spendera en lördagskväll med bara massa mys och inget hets. Igår firade jag och fia Ana. Det var skitmysigt. Men de hade varit ute i torsdags och haft en jävel till utgång haha å jag äter ju medicin så det blev en tidig hemgång. Men åh vad jag tycker om dessa bruds!
 
Love you long time

BILJETT BOKAD

Så, nu är det såhär att jag har bokat biljett till min feta resa jag ska göra i höst!!!!!
15 oktober åker jag iväg, första resan tar 28 timmar och det är två byten. Jag kommer starta resan med en tjej som verkar som världens goaste och det kommer bara bli så jävla kul!!!!!!
Vart jag ska? Heemlis hihi.
NYP MIIG
 
 
Jag tror nog ni kan gissa :)

helg!!

Helg idag woho. Fredag och jag slutar 12. Hoppas på grymt väder med sol osv. Ikväll ska vi fira Ana som fyller år på söndag. Sjukt kul :D Är fortfarande dålig i halsen. Slutade äta medecinen för jag glömde av den hehe. Nä men jag tror inte den hjälper ändå så sket i det och de börjar bli helt ok att uthärda nu. Så hoppas de går bort snart. I helgen ska jag bara ta det lugnt å åka till farmor och farfar (tror jag hoppas dom har tid för mig :( ) å slappa. Baka, gå ut på promenader, gå till stugan, äta osv. Sjukt mysigt!
Nä nu måste jag sticka till jobbet. Göttmos! Love my work.
Btw händer det nog något sjukt kul i eftermiddag. Något SJUKT kul, som kommer göra min höst grym.
 
Hitta en go bild på mig från marsstrand på mammas data haha

fuck halsen

Det var ingen halsfluss, men hade en infektion i halsen så ska äta någon medecin för den i några veckor. Mår pissdåligt kan inte ens svälja nu å jag är fett hungrig.. Well well, fick även remiss till öron, näsa, mun-mottagningen för att kolla upp min näsa. Vill verkligen att jag ska bli bra nu!!
 
Annars gör jag inget, har inte städat, ligger kvar här i soffan och är lat å go. Var förbi jobbet en gång till innan och snackade lite, annars har jag inte gjort så mycket. 
 

varföör

Buhu, ska åka till sjukhuset strax å kolla upp min hals. Tror ärligt jag har halsfluss eller körtelfeber. Något är fel med körtlarna iaf. Hoppas bara de svullnat upp eftersom jag är lite förkyld. Är tjock i hela halsen, kan inte svälja, prata så bra osv. Blää!!!
 
Igår var vi på apoteket och kollade matchen. Fan jag hejade verkligen på italien :'( buhu buhu.. Men Spanien va faktiskt bäst! Så grattis till dom. Anna och jag åkte och köpte donken, men det var äckligt. Så kommer inte äta där på väääldigt länge fast jag inte äter där alls ofta. 
 
Annars ska jag städa idag. Mamma och pappa kommer ikväll eller i morgon så då får det vara fint. Sist jag var ensam hemma så länge åkte jag till helsinborg utan att ta ut soporna å sätta på disken så de luktade vidrigt i hela huset och om va svinarga haha.. Så skärpning denna gången.
 
Så här hade jag velat gå klädd idag. Tror blå är min nyta favorit färg!

Heelg

Har jobbat hela helgen, fredag och lördag då he he. Idag är jag ledig. Vi va ute igår. Först var vi hos Ana på förfest, riktigt roligt. Sedan var tanken att vi skulle till bratt, MEN där var det visst legg 91. Skönt. Skönare är att dom ska höja till legg 90, hört 89 också. Härligt, mysigt,trevligt osv. Hoppas det går skit för dom så vi 92or får komma in igen. Fick komma in förra året men inte detta, najs. Jaja, ska sluta va bitter haha. Annars så är det match ikväll. Ska fira med donken och våldgästa några kompisar. Nu måste jag städa lite här i huuset, eller om jag gör det i morgon.. Min family kommer ju inte förens på tisdag.
 
bjuder på lite bilder från igår
 

RSS 2.0