Hetic life

 
Nu ni, händer det grejer. Har varit på arbetsintervju idag och fick jobbet woho. Ännu ett bemanningsföretag som har med event och göra men även mycket receptionistjobb. Så himla kul! Så ska varva mina två jobb i sommar tänkte jag vilket nog kommer bli toppen. 
 
Igår åkte jag enda ut till sollentuna och jobbade lunchservering i deras värdshus. Så himla fint ställe verkligen, helt underbar sjö jämte med jättefina hus runt. Själva jobbet var servering och inte buffé vilket var nytt för mig men det gick jättebra. Hade hand om ett sällskap på 35 pers från sydamerica och jaa.. det gick ju som det gick haha. Får dock väldigt dåliga vibbar i värdshus. Känns så himla, jag vet inte.. Begravningsaktit. 
Efter jobbet åkte jag och träffade David och Karro från falkenberg och vi drog iväg på orienteringstävling. SÅ JÄVLA KUUL. Älskade orientering haha. Var dock skitförkyld men sprang ändå. Nästa tävling är om 2 veckor och då ska jag vara helt frisk och ha tränat lite innan så jag kan springa tävlingsklass.
Idag har jag varit på intervjun då, och sedan jobbat ända tills nu. Jobbade precis vid mig för civilekonomer. De avtackade en medarbetare och jag tror aldrig jag sett så mycket presenter. Folk stod i kö för att hälsa å snacka med honom. Shit! Så SKA min avtackning också vara. 
 
I morgon flyttar jag och kl 7 ringer klockan för att tvätta och städa allt som ska städas. Fy fan, tänk kök, dusch, toa, sovrum mm..... OCH PACKA! Kill me. Efter det blir det jobb, långpanna till kl 1 på natten. Herreguud men så kuul :D
 
morgondagens menu! Hur gott?
 

Sjuk

Bläää, har fått en riktig gödde förkylning.. Eller den är hemsk. Men jag klarar inte av vila-biten. Vilade i söndags och fick panik så igår jobbade jag ett 7 timmarspass haha. Höll på å dö lite i slutet men det var så värt det. Dessa människor jag jobbar med, nya nästan varje gång, är helt otroliga. De är så trevliga, goa, mysiga och roliga och allt. Svinkul och jobba pga dem. Dock var detta uppdraget inte lika roligt som de andra men det var pga vi fick stressa så jäkla mycket i början och kostymnissar som jobbar på kontor inte riktigt är min typ av folk. Men fortfarande, riktigt roligt och tiden bara flög iväg. 
 
Nu sitter jag och lyssnar på Nelly Furtado. Saknat hennes skiva loose från 2007, så himla bra. Idag blir nog en lugn dag. Väntar på att ett jobb ska höra av sig om intervju. Håller tummarna. Har typ ingen matlust och mår lite illa hela tiden så ska mest kurera mig med massa te och vatten och mina kära piller. 
 
Min frulle just nu
Mår himla bra i mörkret ensam... Verkligen inte...
Men när jag ser denna magnet jag köpte till vår nya lya från gröna lund mår jag helt plötsligt väldigt mycket bättre HAHAHAHAHAHAHAHA. Ja, det är fia och jag om nån undra.
En kväll med jätteont i halsen och jättefina vänner
I got my sushiiii
förkyld tjej i ett försök att se lite pigg ut
 
Japp, ni borde vara väldigt avis då detta är standard av den mat jag serverar OCH får äta till kvällsmat de dagar jag jobbar. Pilgrimsmusslor, lax och jag är i himmelriket.
 

En liten sjukling

Igår kände jag hur jag började få mer och mer ont i halsen på morgonen. Åkte till fia på lindingö och softade med henne och hannah lite sen drog vi in till stan. Vi gick på sighsing i gamla stan för att visa Hannah det fina stockholm. Sen tog vi en glass i kungsan. Jag blev bara sämre och sämre i halsen och valde att gå hem och sova lite innan vi skulle till Linnea på förfest. Kunde inte svälja eller prata under hela kvällen och mådde skit så fick åka hem när de andra drog ut. Så jäkla tråkigt nu när Hannah var här. Fick även ett sms om att jag inte behövde jobba min sista arbetsdag som skulle vara idag. Så jäkla skönt. Nu är den stenen borta från magen och jag kan faktiskt unna mig lite sjuksemester, om det nu är något att unna sig haha. 
 
Nu ska jag gå och köpa sushi. Är så sugen på det så vet inte vart jag ska ta vägen. Skulle köpt det igår men så var det stängt.. Sen blir det en promenad tänkte jag och filmtittande hela dagen. Tur det är söndag och man får vara lat för längre än till dörren kommer jag knappt utan ansträning haha.
 
Idag är det även morsdag!! GRATTIS ÄLSKADE MAMMA! Älskar dig så mycket och hoppas du får en fin dag 
 
 
 
 
 

Stockholm

Ush, riktigt kasst med bloggen, jag vet.. Men har så jäkla mkt att tänka på och göra så hinner inte med den. Jobbar varje dag och många dagar två pass på en så har inte mkt tid över till något. Men nästa vecka kommer bli bättre då jag sagt upp mig på cafet i morse. 
 
Eventjobben är jätteroliga och man får jobba för så mycket olika människor, företag, privatpersoner osv. Varje gång jag går dit är det med ett leende på läpparna och när jag går hem är jag nästan ännu gladare fast otroligt trött i kroppen. Det är jätteslitsamt men värt varenda slitning hehe. Det bästa är nästan tjejerna man jobbar med ändå. De är så trevliga och goa och alla är på samma nivå. Jag älskar att kunna bolla ideer med andra och när alla jobbar och hjälper till. 
 
 
Mitt första eventjobb var för björn borg. Där samlades alla chefer och butikschefer från hela världens för att spana in de nya kollektionerna. Jag och två andra tjejer dukade upp buffé, koka kaffe, fixade med vatten och plocka disk osv. Det är ungefär det som vi gör. Ser till att de är snyggt och hjälper kunden med allt de behöver.
Sen jobbade jag för bokförlaget Wahlström och Widstrand då de hade fest för sina författare och frilands, översättare och andra människor som betydde mycket för dem. Jätteroligt event där de hade uteplats där några spelade på stenplattor. Alltså skivor som är som lp men mycket äldre och tjockare som spelas ur gramofon. Skittufft! Träffade en som jag tycker jättebra om som heter Annika Lantz. Känd från radio och tv. Har alltid tyckt hon varit underbar och mina tankar om henne besvarades absolut. Så jäkla trevlig och glad. 
 
 
I torsdags jobbade jag på kungliga tennishallen med åtta andra tjejer. Det var ett event för militärerna som var drygt 1400 stycken. Vi dela ut kaffe och fruktsallad på olika stationer och plockade ihop och städade osv. Också hur kul som helst och alla tjejer var underbara. Roligast var päronet som en tjej hade med sig som jaa... var rätt kul ;) 
 
Sen när jag jobbat klart var det dax att möta upp Sofia och Hannah våran engelska kompis! Så jäkla roligt. Vi drog till Gröna lund och åkte massa saker där. Dock kände jag mig gammal och mådde lite illa i slutet och fick huvudvärk haha. Hannah med. Hon var för ung för att köpa öl men för gammal för att åka. Flabba rätt gött åt det. 
Igår vaknade jag upp jämte Hannah och vi åt frulle och drog in till stan. Visade henne drottninggatan och lämnade henne där eftersom jag var tvungen att jobba. Orkar inte skriva varför jag slutat jobbet men det var inte min stil alls och lönen var knappt godkänd så i morgon är min sista kväll där. Sen nästa vecka får jag se vad som händer. Blir ett jäkla jobbsökande iaf.
 
Ska bli bättre på uppdateringen också såklart nu när jag inte längre har ångest över jobb. Puss och Kram

Min födelsedag

Så nu är jag officiellt 21 år. Ush, åldersnojan börjar ta över och ibland önskar jag fortfarande att jag precis börjat ettan på gymnasiet och precis mött mina galna kompisar. Men när inte ens min syster går i ettan längre utan börjar trean till hösten och tar studenten om ett år förstår jag att läget inte riktigt är så. 
  Istället har jag mött massa nya vänner som betyder otroligt mycket. Sånna som jag aldrig skulle mött om det inte var så att jag slutade gymnasiet som en vanlig människa haha. Livet bjuder alltid på massa överraskningar och jag är glad över att bli äldre och visare.
 
Firandet startade redan på onsdagen. Planerna var F12. En klubb som Sofia andersson inte kan sluta prata om så vad är inte bättre än att de hade premiär på natten mot min födelsedag. Vi var hemma i lägenheten Sofia lånar och drack vin och åt jordgubbar. Det var jag, fia och john john som är fias underbara kompis.
Underbar utsikt, ser nästan ut som om vi var utomlands
Fick en flaska av fia som hävdes snabbt och sedan var det dax för F12.
 
Det var verkligen årets kö där. Men falkenbergsgenerna sitter i och jag smet förbi varenda en haha. Helt plötsligt var jag inne, själv. Lyckades bli kompis med vakten och jag fick peka på mina kompisar och han släppte in dem också. Det var en jätterolig klubb, dock kostar det ju att gå in här i stockholm om man säger så.. 180 kr och sen ska de höja till 220 resten av sommaren. Så illa. 
  Sen drog vi till hästen som är väldigt populär för fia och john john. Tog mig ett år att komma upppå en gigantiska hästen men det gick!
Fick även fina blommor under vägen
 

När jag vaknade stod detta på matbordet från min goa rumskompis. Så jäkla söt!!
 
Även detta fanns på min mail från sofia andersson
Nån som tröttnat på mitt klagande över ryggen hahah. Tack världens bästa!! Btw, det är ett rim så försök tyda det.
 

Sen gick jag till humlegården för å sola. Åt blåbär och världens godaste sallad. 
 
Vid 7 mötte jag upp sofia åblad och vi gick på biblioteksgatan-eventet. Där jobbade fia och linnea på marco polo och var så duktiga så. Sen gick vi och åt lite och tog några glas inne i mood gallerian.
 
Där avslutades min ledighet och födelsedag. Kan inte ha en bättre födelsedag helt klart!! Är så lyckligt lottad över mina fina vänner och alla som skrev grattis till mig. Tack <3
 
Nu ska jag ut och gå en runda, samt köpa en tröja till jobbet. Sen blir det jobb 16-23 och resten av helgen 12-23. Ska alltså försöka lära mig allt som går under denna helgen och sen är det dax att stänga själv nästa vecka. Ska jobba väldigt mycket nu fram tills hannah kommer men det ska bara bli roligt! 
 
puss och kram

lite väl längesedan jag skrev

Måste bli bättre på att uppdatera. Dock har jag ju som sagt inget internet (tills idag woho) så jag har inte kunnat göra så roliga uppdateringar. Tänkte iaf berätta läget och bjuda på lite bilder.
 
Jag har som sagt fått jobbet på cafeet. Denna vecka övar jag på att stänga så jag kan göra det själv sen. Jag jobbar just nu med en jättetrevlig tjej som ska lära mig detta. Tycker verkligen alla är supergoa på cafeet och det är jätteviktigt. 
 
lite bilder på goa saker och cafet jag jobbar på
 
Helgen som var jobbade jag endast (med flyersutdelningen) förutom på fredagskvällen då jag gick på hockey vm och såg canada mot vitryssland. Var verkligen skitkul och varför jag kan gå på matcher är för min rumskompis jobbar på hockey vm och ger mig fribiljetter. Nästa gång jag får biljetter ska jag gå igen helt klart och bara det att jag bor 20 min gångväg från globen gör att det inte går att säga nej!
 
 
Just nu är jag ledig i tre dagar, i morgon är min sista helt lediga dag och då fyller jag även 21 woho. Igår regnade det hela dagen typ och jag var ute och sprang på "morgonen" (vaknade kl 11, och sprang typ klockan 1 haha). Sen drog jag ut till knivsöder där fia bor och vi softilerade hos henne. Hon har gått på detox i typ 9 dagar och cravade efter choklad och ost och kex å allt. Så som den bra kompisen jag är tyckte jag att vi skulle äta det (och förstöra hennes detox haha, nä men de va sista dagen ändå.. typ) Sen ringde vår favorit Tom Barrat från england och vi snacka typ i lite mer än en timma med honom. Åh saknar verkligen han å hans fula engelska haha men vi ska dit å hälsa på honom i sommar och han ska komma till oss i sthlm å hälsa på med!
 
en spelade värmlänning i götgatsbacken vid slussen en tidig morgon
Lite tråkga bilder pga regnet, men hur fint är inte mitt älskade söder?! Har hittat den finaste rundan som finns. Helt underbar.
Myskväll hos fia igår
 
Idag har jag fixat bredband till min dator och legat i solen å tagit det lugnt. Ikväll ska vi ut på F12 som är en klubb som har premiär idag. I morgon blir det mest chill och sen ska jag och mina två Sofior ut och äta på kvällen.
 
parad utanför slottet idag
 

Och jusde!! Nästa torsdag kommer min och fias kompis Hannah och hälsar på här i stockholm!! Hon kommer från england och vi träffa henne i australien. Är så jääkla glad att jag har så många goa kompisar från andra länder. Det gör verkligen så man växer som person och gör livet jättespännande. 
 
Sofia, jag, alexis och hannah. Saknar alexis som är från sverige men just nu glassar i usa. 

Hard work work

Jag fick jobbet på cafeet!!! Är så himla glad!!! Så i onsdags jobbade jag första gången för lön och de gick super. Måste bara lära mig kaffemaskinen bättre.. Sen färgade jag håret och jag är så jäkla missnöjd! Passar inte alls i så blondt hår och de är typ gult på flera ställen. Vågar inte gå tillbaka dit och klaga för vad ska dom göra. Vill inte att de gör något mer med mitt hår alltså.. Synd man inte är gjord av pengar :( Men måste fixa det! Ger de 2 veckor med silvershampoo och funkar de inte så gör jag något annat med håret.. 
Annars så jobbar jag just nu ute i Nacka forum. Har en liten snabb lunchrast. Delar ut flyers för telenor i 7 timmar. Rätt tungt men goa pengar. Va här igår också och det är till söndag så blor ju fint :) Nästa vecka vet jag inte riktigt med jobb men ska iaf lära mig att stänga på cafeet typ 4 kvällar.
 
 
Här är jag i min tjusiga jobbtröja och fula hår

Bästa dagen så länge i stockholm

Gud vilken härlig dag!!! Solen har strålat hela dagen och både fia åblad och jag var lediga. Vi möttes upp i stan och shoppade lite tills vi insåg att vädret var för varmt för jeans osv ( eller jag insåg det haha) så vi åkte hem till mig å jag bytte om. Sen drog vi å köpte lite gott, hälsa på fia andersson på marco polo å la oss i humlegården och solade. Så härligt så de finns inte!! Vi låg där i säkert 2-3 timmar och bra göttade oss. 
 
 
Sen när vi blev mätta på solen ville vi inte att dagen skulle ta slut så vi åkte hem till mig och bytte om för att dra till fridays för kvällsmat och drinkar. Väl där var det kö och vi väntade i typ 2 timmar på ett bord men som tur är började vi snacka med några sköna killar från norrland som va här några dagar. Vi bestämde oss för att äta ihop då vi på något konstigt sätt var före dem i kön så snälla som vi var fick de sitta med oss. Alltså jag har inte skrattat så mycket på länge. Samma humor,  alla sjuka personer vi stötte på, alla sjuka personer vi såg. Alltså allt va bara helt sjukt och så jävla roligt!!!! Bjuder på lite bilder....
Fias drink började med en jäkla massa sockervadd haha
 
Helt klart en av favoriterna från kvällen. Bara älskar å matcha kläder (OCH sparkcykel) med blommorna. Att Stockholms roligaste människor skulle samlas under dessa blommor hade man ju ingen aning om.
 
och såklart väldigt viktigt. Ett kort på oss under blommorna! 
 
Nu ska jag lägga mig. Blir en tidig morgon i morgon med tvätt och allt. Sen ska jag slinga håret och åka ut till nacka och hälsa på min andra fina fia som jobbar där. 
 
puss och kram

Måndag

Idag har varit ännu en effektiv dag där jag tjänat många vuxenpoäng. Morgonen börjades med långdusch och sedan gick jag och handlade massa basvaror till frukost( i shorts!!!!! Utan att de va de minsta kallt). Jag frågade även om ica kort och fick ett tills vidare tills mitt nya kort kommer. Sedan gick jag hem, lagade och gjorde stor och bra frukost och sedan städade köket. Sen gick jag till tvättstugan, snacka med lite grannar och bokade tvätt-tid.
Jag tog tunnelbanan till stan och köpte ett par nya jeans på Zara som jag tyckte jättebra om så nu är jeansen avklarade och inköpta. Tycker inte bra om å prova jeans så jag är så glad jag ens hitta ett par haha... Fick sedan panik för klockan va så mycket å märker att jag glömt mitt anteckningsblock. Skyndar tillbaka hem å tillbaka till tunnelbanan för å åka till gärdet och på utbildning inom event och cateringföretaget jag jobbar för. Det var jättekul och bäst var att man fick avsmaka deras sommarbuffé så nu sitter jag här super mätt å belåten eftersom jag inte hann äta lunch så tog jag asmkt så de blir min lunch + kvällsmat. Så perfekt när man inte vill lägga pengar på mat.

Om typ 2 timmar ska fia och jag träffa hon vi ska hyra av å resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt. Beställde även slingtid idag. Har gjort allt jag skjutit upp ett tag så är mer än nöjd! I morgon ska jag inte göra något speciellt. Typ köpa kavajbyxor till jobbat. Får hoppas de hör av sig om jobb i morgon :)


Sedan sist

Längesedan jag skrev nu. Det har hänt massor i mitt lilla liv.
I fredags träffade jag fia andersson för första gången sen hon flyttat upp hit. Vi åt lunch på snaps här på söder å drack lite öl å vin. Sen inhandlade jag födelsedagspresenter till matilda och ellie. När det var klart tog vi tbanan och bussen över till lidingö och hennes brors lägenhet som hon lånar några dagar med hennes kompis linnea som är jättego! Vi förfestade lite å åt tacos sen drog vi vidare in till stan. Det blev sturehof och obaren som vi bestämde oss för att gå till och där träffade vi världens härligaste dansk som vi hängde lite med. Jag fick typ migrän eller jätteont i huvudet så jag fick dra hem redan vid 2, lite tråkigt..
 
Men istället vaknade jag upp klockan 9 och började fixa iordning mig för en hel dag i orienteringens tecken. (Så nördigt skrivet jag vet heheh). Tog pendeln ut mot barkaby där henke, lunkan och jonatan väntade. Sen spenderades dagen hejandes på tjejernas kavle i tiomila och de var så jääkla duktiga!! Jättekul å se. Vid 7 åkte jag tillbaka till stan och åkte till ellie som hade födelsedagsförfest. Jag kunde inte dra med ut för jag var tvungen att vara pigg till provjobbet idag men jag hade såå trevligt och jag tycker helt underbart mycket om tjejerna jag lärt känna där! Bästa tjejerna verkligen!!! :D 
 
Idag har jag provjobbat för ett jobb jag verkligen vill ha. Det var supernervöst i morse och jag visste inte vad som väntade mig. Men allt var hur bra som helst och jag är så jäääkla stolt över mig själv som var på topp hela tiden! Efter sa han som var ansvarig att jag gjort ett jättebra jobb och om de hör av sig så betyder det att jag fått jobbet. Håller alla tummar. 
 
Nu har jag bara sovit sen jag kom tillbaka vid 4. Så utmattad av alla nya intryck och att prestera. Ska gå och handla lite kvällsmat sen eller ta en promenad i det härliga vädret. I morgon ska jag på utbildning inom catering för det jobbet jag redan har och sen ska fia och jag och kolla på lägenheten vi ska flytta in i och träffa hon som har den :)
 
Här kommer en liten bildbomb efter den långa texten :)
 

MATILDA 18 ÅR!!!

Idag fyller du, min lilla (inte så lilla längre) syster år! Hela 18 år har du blivit och oavsett om det ger mig ångest är det även jätteroligt för det blir så mycket lättare att hitta på saker med dig.
 
Sen att du inte är hemma på din födelsedag suger.. Men så är det när man är en hårt satsade idrottare och inte bor hemma.
 
Älskar dig sååå mycket du är min bästa vän och min bästa syster (har bara en så givet val, annars skulle det bli den andra.. skb, eller gjorde jag?) Vi har alltid så roligt ihop och fast du är dum ibland (oftast) så älskar jag dig ändå. Hoppas du kommer och hälsar på mig i sommar i stockholm och då ska vi ha så roligt!

Tack för just du är min syster och oavsett hur olika vi är så har vi alltid samma humor och är lika dåliga i skolan. Tur det kommer bli något av oss ändå ;) 
 
PUSSSSSSSSSSS ÄLSKAR DIG
 
 
 
p.s vet att du önskade dig scala lego.. Men du får något annat lite mer moget istället. d.s

RSS 2.0