Packar

Nu ska jag börja packa. Mår fortfarande kasst och är inte sugen på att äta något vilket inte är likt mig. Mest ätit choklad idag haha, tröstätning äger. Idag har vi varit hos farmor och farfar och softat. Pappa har fyllt år. Jaja, måste bli klar. Hörs om 2 veckor!
2 tjocka tjejer, underifrån äger.

sjuk

Blev sjuk och fick gå hem från jobbet idag. Trodde de va migrän men började må mer och mer illa. Har endast fått i mig lite blåbärssoppa idag så hoppas det blir bättre i morgon. Blir alltid sjuk innan jag ska någonstans fml. Jaja hoppas jag kan följa med till farmor och farfar i morgon å äta spaghetti med köttfärsås. God natt

Ont!!

Jag har ont i hela jävla kroppen!? Nacke å axlar är värst , men sen har jag ont på låren, armarna, tandköttet och tungan. Va har hänt i natt? Vet att jag vaknat typ 5500 miljoner gånger men vafan... Fryser gör jag också och ska cykla till b-linc. Burr. MEN idag är sista jobbdagen innan jag åker till thailand så hoppas det går fort och smidigt. Ikväll är det sista dagen jag har glen också. Drömde att johanna och amanda wallnedal kom hem från thailand och stod vid min busshållsplats i natt?? Jaja varför inte liksom? fa-an va kallt det är, å fan va jag klagar hahaha men det är min blogg och då klagar jag när jag vill haha.. Asså omg kan inte ens hosta utan att alla magmuskler gör ont? Fml. hejdå

Brunch

Var på brunch med familjen idag på strandbaden.

Skulle testa å redigera bilderna, så redigerade jag dom fult för att de skulle vara roligt, så gick det inte å få tillbaka det hahaha :( så försökte rädda det med det blev typ bara värre..


Var sjukt gott iaf, är fortfarande mätt haha. Nu ska jag lägga mig i soffan. God natt

Happy valentine's day

Såg precis filmen valentine's day för andra gången. Känner mig som Jessica Biel haha... Dock fyller ju min pappa år på alla hjärtans dag så det blir ju en helt ok dag ändå. Sedan måste jag ju packa och fixa också.





1600 bilder

Har jag tagit med min photobooth kamera på denna dator. På 1.5 år hahaha så jävla roligt. Bjuder på några gobitar






Söndag

Blev en tidig hemgång igår. Va hemma vid 2 tror jag. Var så sjukt trött och hade bara inte roligt så tänkte det var bättre å komma hem å få sova. Kämpade mig igenom snöstorm i klackar. De va fan inte lätt och sedan kom jag hem när jag hämtat min cykel på herting. En jäkla bit att gå och va som en isbit när jag väl kom hem. De va gött å vakna ut utvilad iaf :) Nu ligger jag och lyssnar på Håkan Hellström, finns inget bättre en söndagsmorgon. Nu kan du få mig så lätt. Den låten, går inte att beskriva. Så.bra. Idag blir det brunch med familjen på strandbaden vid halv 2. Sedan ska jag hämta väskan jag får låna av Joelles goa pappa så jag kan börja packa. Åh det är bara 3 dagar kvar! I morgon jobbar jag min sista dag innan vi åker, på b-linc.



Friday night

Blev inte riktigt som tänkt igår haha. Först filmkväll och sedan fest, hade så jäkla roligt!! Har dock så sjukt ont i nacken idag så jag dör haha men de va gött att inte vakna bakis iaf och att ha bilen där vid 4. Har typ roligare nykter? Haha men men.. Ikväll blir det all in i think. Tänkte bara vara hemma men det är ju faktiskt så att jag är borta 2 veckor så kan ju alltid vara roligt å äga lite hemma med innan jag drar.  Nu ska jag på mary kay möte hemma här haha och sedan ska jag till stallet och rida. Kommer nog bli en awesome dag!


me today. just rollin

Fredag

Idag har jag
gått upp redan kl kvart i 8 buhuu. Har åkt å hämtat matilda i eksjö vilket tog typ 6 timmar fram och tillbaka. Men de va myyys. Har inte saknat henne.. eller hehe. Ikväll blir det middag med familjen och sedan film på hemmabio i apoteket så mysigt :) I morgon vet jag inte vad som händer. Ska nog bara vara hemma med familjen å softa på kvällen iaf. Sjukt tråkig chei men jag sparar mig till thailand haha eller något.

Så gossig

Jag vet att min blogg suger haha men inget händer i mitt liv.

Torsdag

Har gjort det bästa av situationen (ledigt äger!) och vaknat hos Joelle, gått på en timmas morgonpromenad runt vackra ätran, gått från henne hem till mig ätit nudlar och packat det mesta av kläderna jag ska ha med mig till Thaailand. Det är gött att det inte är samma kläder som jag använder här hemma nu när det är hundra minus så behöver inte rota upp något som jag redan packat ner. Måste bara checka det igen för har bara slängt ner allt jag kan tänka mig, kanske inte så smart men att prioritera är inte min starka sida. Tar med mig allt som jag gillar och sen använder jag tre saker av dom hela tiden ändå haha. Nu ska jag ta mig ännu en timmas promenad till stallet. Man får verkligen passa på när det är så bra väder. Ska rida och pussa på Glen, är tredje sista gången jag har honom nu.. Sad moment
:'(
Glen trött

Glen i mantel

It's a sleepover

Hemsk dag idag. Inget jobb i morgon. Tur att dagen blev så mycket bättre när Joelle bjöd in mig på sleepover å filmkväll. Så nu softar jag lite hemma och sedan ska jag ta mig en gångtur till Jölles hus och nana. Hahaha jätte social tjej, men sånt får hon ta, bjöd hon in mig på sleep over är det sova vi ska göra schhk.


Onsdag, 1 vecka kvar

Det är onsdag kvart över 6 and I'm ready. eller.. Jäklar va trött jag är! Idag är det bara en vecka kvar till thailand. Omg kan inte fatta det! Längtar så jag spricker för här är (och har varit de två senaste veckorna) 13 minus. Inte okej! Igår när jag tränade kände jag mig helt plötsligt jättedåligt, ont i varenda muskel, trött, ont i huvudet och illamående. Orkade inte träna något typ för allt tog imot och jag kände mig helt kraftlös. Blev livrädd att jag skulle bli sjuk eftersom alla på jobbet är superförkylda och vi andas samma luft dag ut och dag in.. Men känner mig faktiskt okej idag ändå. Vill inte vra sjuk när vi flyger till thailand eftersom jag alltid har problem med öronen oavsett om jag är sjuk eller inte. Såklart blir det värre när jag flyger och är förkyld så det vore inte så roligt. Men jaja smällar man får ta så att säga. Idag blir det jobb till 16 och sedan en feet slappedag, ska bara ligga i soffan och kolla det nya avsnittet av top model!


7 dagar och vi är där

Its a TUESDAY.

Så besviken jag blev när jag vaknade och kom på att de va tisdag :( Är jättetrött, låg i sängen 10 min för länge, finns massa frulle men inget som håller mig mätt till halv 10 osv.. Jaja bara att bita ihop. För om en vecka kommer jag packa de sista sakerna, pappa fyller år, det blir tårta och mys och sedan träning på kvällen. Sedan på onsdagsmorgonen bär det av till Thailaand. Bäst ever!! Nu måste jag äta ngt mer. Puss

Helgen

Helgen har blivit vääldigt lugn. I fredags va jag död efter jobbet. Låg och sov så kom Joelle å drog med mig till hennes kompisar. Så chillade där en stund sen hem och sov. På lördagen var det dax för jobb på Peters och sedan drog jag till stallet en stund. På kvällen hade jag å pappa myskväll med film och jag däckade i soffan direkt typ haha. Igår var det dax för roadtrip till väla med Fia å Ana. Hade så sjuuukt roligt!! 1.5 timma dit /eftersom ana fick för sig att det var närmare malmö än helsingborg HAHA?) och 40 min hem (eftersom jag va så jääävla trött på allt som hade med shopping att göra att jag panikkörde i 140 hela vägen). Vi hade party i bilen och bara ägde! Världens bästa tjejer!





ont i maggen

Tack vare att jag slarvar med kolhydraterna så har jag så jääävla ont i magen nu på morgonen. Fml! Det värker så jag knappt kan göra något. När jag hade blindtarmsinfektion så trodde jag att det bara var detta vanliga magontet så då kan man säga att det inte går av för hackor. Jag hatar mig själv men nu får jag ta tag i det igen så jag slipper detta. Annars är det typ 15 minus utanför. Min snälla mamma ska köra mig till jobbet och i dag är det FREDAG! Kinda awesome säger jag eftersom det betyder att det är sista tidiga morgonen denna veckan. I helgen blir det inte fest. En riktig sovarhelg och söndag blir det roadtrip with my girls. (sjukt amerikansk ba) Ska bli uunderbart. Ikväll är jag ensam buhu. Funderar på att ladda ner någon bra film och sova i soffan haha. Sad but true. Jaja, dax å fixa matlådan. Drömde att jag bara jobbade till tre idag så vi får väl se om det slår in haha.

Riktigt snygg tjej å snygga kläder


Perfekta armband

Dör

Dör om och om och om och om igen........ Grejen är att jag varit på ica vääldigt mycket de senaste månaderna. Hänger alltid med mamma när hon vill ha hjälp, hänger med henne när jag inte har ngt vettigt att göra, om vi ska handla något att äta till helgen, om jag har glömt att köpa luchlåda till jobbet you name it. OCH alltid är det samma tjej jag möter där ( hon jobbar där) Denna veckan har jag varit på ica 3 (!!) gånger och nu ikväll var fjärde gången. Vi hade glömt å handla lite småsaker osv. Gissa om inte jag träffat henne alla tre gångerna denna veckan och idag var det det jobbigaste någonsin. Grejen är att jag mött henne nästan exakt alla gånger jag varit på ica i ett halvår det spelar ingen roll om hon sitter i kassan, är ute i butiken, ska gå hem, städar osv. Jag lyckas alltid möta henne. Idag var ändå värst. Ser henne inte någonstans så pustar ut. Då ska jag hämta mjölken OCH DÄR STÅR HON OCH LASTAR IN MJÖLK! jag tränger mig lite för att komma in i kyldisken med min feta jacka. Tycker de är så jävla pinsamt för hon ser ju att det är jag (för tredje gången denna veckan) så jag skrattar ASHÖGT för mig själv. (så jävla konstig) Sen glömmer jag att ta två mjölk så får gå tillbaka en gång till och skämmas å ta en till mjölk. Påväg mot kassan kommer jag på att jag skulle ta grädde med så får gå tillbaka. Spanar innan jag går dit och såklart står hon kvar där med mer saker. Så får gå skamgång dit en gång till (tredje gången jag är i mjölkdisken) och tar grädden och springer så fort jag kan där i från.... Med andra ord skulle jag säga att vi ses i snitt 3 gånger i veckan. Denna gången 4 + 3. Hon måste tro att jag är ett sånt vidrigt jävla matvrak hahahaha men de bjuder jag på..

ändrade planer

Åker till stallet för att kvällsfodra. Kör mamma så slipper cykla!! Idag har jag jobbat på select och tagit bort prislappar på ljudböcker i nästan 8 timmar haha, men de va faktiskt helt okej. Gött å få sitta ner iaf och ha en lugn dag på jobbet. Ska laga goood mat sen i kväll men nu ska jag köra min mamma till en väninna som ska ha en hudvårdsklass.


tidig morgon

Var sjukt jobbigt att gå upp idag. Trodde jag skulle få somna om flera gånger :(( Idag är det jobb 7-16 och sedan ska jag cykla med lite mary kay produkter och efter det blir det stallet. Redan torsdag, längtar till helgen! Då ska jag sova uuut haha. Tänkte även börja från och med i morgon med 0.000 kolhydrater innan thailand. Slarvat så sjukt mycket med det och det är inte bra alls. Varken för mig själv och min mage, mår så mycket bättre utan. Tyvärr är jag latast i svergie med att laga annan mat och koka ägg på morgonen osv. Men två veckor ska jag klara.

2 veckor

Idag är det två veckor kvar tills Thailand! Ingenting åh så gött. Fick dock veta den tråkiga nyheten att 4 från varberg dött nere i phuket idag, hoppas inte det var någon man kände bara :/ Annars händer det inget i mitt liv just nu. Jobbar och jobbar. Igår tränade jag på kvällen, två timmar (1 timma löpning + pw och 1 timma styrka) Inte illa. Idag ska jag baaara slappa. Fixa lite med mary kay, kolla top model och pretty little liars där det är nya avsnitt :)) Kallt som satan är det också och längtar inte till i morgon när jag måste cykla och fixa massa efter jobbet och sedan cykla 7 km som det är till stallet och sedan 7 km hem. Men ska iaf bli roligt å vara där :)


Hittade en go bild på Elinas blogg från studenten, bästa dagen.

RSS 2.0