time to hit the bed

Nu ska jag sova! Proppmätt av min älskade vattenmelon. I morgon väntar jobb 7.30-14.00 på peters. Kommer bli kuul! Sen drar jag mig till stallet och gosar å rider för sista gången. På kvällen har ted 20 årsfest och sedan blir det utgång. Hoppas på en superhelg.
Idag när jag kollade min almenacka såg jag att på torsdag är det bara en vecka kvar till operationen... Shit. Not good. Fast ändå väldigt bra! Längtar till att ha det överstökat! 
 
Dax å sova. Good night
 
 
Hittade underbara bilder från nicoles avskedsfest. Åh dessa tider <3

mycket att göra

Kul man bloggar när man inte gjort ett skit. Å när man väl har massor att berätta bloggar man aldrig.
 
Iaf denna veckan har jag jobbat varje dag. Har även hand om min kompis häst, Glenn. Världens finaste häst. Är i stallet från halv 4 -7 varje dag, å då har jag jobbat 8-3 haha. Asså är aldrig hemma. Börjar känna mig lite trött, rider typ 2 timmar om dagen bara för de är så härligt väder! I tisdags träffa jag julie efter stallet så satt vi på bratt å tjata. I går träffade jag saknade nico och vi åt på stantons på kvällen. Nico och jag var bästa kompisar i 9 och i ettan. Sen gled vi ifrån varandra för vi gick i olika klasser och hade helt olika umgänge. Så de är skitkul att vi börjat hänga igen :D
 
Okejdå, hade la inte hänt så mycket hehe. Känns så för jag är borta 12 timmar om dagen haha. Såg senaste avsnittet av pretty little liars. Asså omg!!!! Nästa avsnitt är jag i australien (kill me, typ värt å avboka hehehe) Är även inne på min tredje toast, har varit å köpt skinka å ost. Kul att mamma också hade varit å köpt skinka och ost, å inte bara en sort utan 3 olika skinkor, å min nu då så vi har 4 olika sorters skinka. Ska aldrig mer klaga på att vi inte har skinka. Ska strax duscha å lägga mig i soffan å fläka ut mig. Är jag värd efter så mkt jag sliter just nu! Är inte van de....
 

tjoo

Måndag igen då. Har haft en mycket bra dag. Sovmorgon och sedan jobb till ca 15 och sen direkt till stallet för å mysa med glenn. Så jäkla lycklig av att känna hästlukten igen. Red ut på en lång skrittrunda först och sedan red jag dressyr på ängen vid stallet. Gick kalas. Längtar till i morgon då jag ska dit igen, och nästa dag, å nästa daaaaag å nästa... 
I helgen inleddes med en hemmakvälls-fredag. Sebbe kom en stund och vi åkte till stranden å satt å prata lite. Finns inget bättre än killkompisar. No drama ever. Världens bästa. Sen åkte vi hem till mig å kolla på fula kort. På lördagen tränade jag och sedan åkte jag och mamma in till stan för att se min barndomskompis tim och hans band spela akustiskt. Grymma! På eftermiddagen kom min goa anna ner hit från gbg och på kvällen drog jag anna och nico till rockfestivalen här i falkenberg. Helt fel place to be för oss haha. Men jäklar så roligt vi hade åt vissa människor. En gubbe piercade ögonbrynet och båda bröstvårtorna, sen kom hans fru å slänge upp pattarna så hon fick piercat dem med. Tyvärr började det ÖSregna och vi drog oss hemåt vid 11 tiden. Missade mustach men blev istället tagna av polisen när vi skulle åka svarttaxi hem. Spännande avslutning. I går softade vi mest, tränade på kvällen.
 
En bra sak är att min lön kom idag, mamma har även bokat in oss två på spadag en vecka efter min operation, myspys
 
 

igår

Igår tränade jag! Gick så jäääävla bra, fortfarande skitnöjd haha. Medeldistans var det och det betyder att det är medel långa/lite kortare banor med mycket kontroller. Å de passar mig bäst. Älskar å bara plocka kontroll efter kontroll. Långsträckor gör mig bara nervös och jag vågar inte springa på. Banan var iaf 3650 meter och det var skitmycket uppför osv. Orkade springa på ordentligt hela banan och bommade en enda liten kontroll med kanske 20 sek. Vilket är helt ok juu :)
 
Nästa vecka blir det lite vila från orienteringsträningarna för då ska jag passa gleeeeeeeeennnnn! En hel vecka full med häst kan inte bli bättre å är så glad att johanna frågar mig när hon ska iväg. Tycker skitmycket om att rida glenn med så det är perfa!
 
Häst är bäst kram hästtjej_92
 
tjusiga glenn

dance dance till your dead

Har länge tänkt på att köpa lite nya bikinis till australien och idag när jag såg att nelly hade superrea så slog jag till! 
 
Blev denna från french connection. 250 kronor. Föll direkt för modellen, själva mönstret är skitsnyggt med! Tror den kommer bli superbra :) 50%
 
Denna va skitfin med, påminner lite om en jag har här hemma som är min favorit, men rätt gammal så använder den inte längre. 108 kr om jag inte minns fel 70%
 
 
Blev även denna toppen. Så jääääääkla snygg, dör! 70% men kommer inte ihåg priset, tror de va 80 kr eller ngt sånt sjukt billigt!
 
Nu är jag äääännu mer taggad på att gå ner och bli tightare i kroppen. Har faktiskt gått ner rätt mycket om man jämför från förra sommaren så nu är det bara å hålla i. (säger jag med godisskålen jämte mig) Haha nä men man måste få äta det man gillar nån gång också faktiskt :)
 
 

jobbbaaa

Idag jobbade jag från 8-14.30 nån gång. Skulle egentligen blivit kvart över tre men den sista 1.5 timman spenderade jag ute med världens sötaste sexor och en skateboard instruktör på skaterampen vid skolan. Det regnade, och inte lite heller. Störtskurar avlöste varandra så vi fick korta lektionen typ en timma. Inte mig imot, frös så jäkla mycket. Men eleverna va så söta å tyckte det var skitkul. Sexor äger. Annars har jag haft gympa (och ska ha i en vecka till) vilket alltid har varit mitt värsta ämne att undervisa i. Ingen lyssnar, alla sparkar bollar runt om å springer omkring. Men de gick faktiskt bra idag fast vi inte kunde göra det som vi skulle gjort pga regnet.
 Idag vilar jag från allt som heter träning för att kunna springa i morgon. Tränade igår och fick så jääkla ont i mina knän som alltid varit ett problem mer eller mindre så fick gå de mesta av min 5 km bana.. Sånt suger. I morgon blir de träningstävling i orientering i varberg så då får jag va fit for fight eftersom jag springer D20!! Långt och svårt och död. 
 
Nu ska jag se klart filmen som jag somnade ifrån (som alltid) Finding neverland heter den, med jonny depp. Den verkade bra iaf :)
 
 
 

no job no money

Klart det hade blivit något fel så skulle inte jobba idag haha.. Skit samma, hann ju vara hemma nu när de ringde från sjukhuset i halmstad. De första hon gjorde va å va sur mot mig... Svinotrevlig, men jag är inte den som är den så sa att hon inte behövde ta allt jag sa fel, så hon blev faktiskt trevligare sen. Det visade sig att hon var sur på doktorn som ville ha in mig så fort de gick å de inte hade tider å resurser å bla bla bla, så de fick gå ut över mig ist haha. Fick en tid iaf, 13 september, då ska jag vara återställd den 23 september senast. Sjukt skönt! Har inget inbokat jobb då heller eller något än så länge så det blir ju perfa! Sen har jag tid å återhämta mig ordentligt eftersom det är en månad innan jag åker ungefär. Längtar efter att ÄNTLIGEN kunna prata å andas ordentligt, framförallt så jag kan hänga med de andra när de tränar (har alltid trott att allt har varit fel på min kondis). Men längtar INTE efter narkosen.
 

tisdag

Har precis ringt till sjukhuset, finns det något värre än när de kommer ringa upp en viss tidpunkt å man måste vara hemma....... Slutar kvart över 2 idag och sista tiden de ringer upp var kl halv 3. My ass att jag hinner hem till den tiden. Min mobil fungerar ju inte att prata i så var tvungen å ta hemtelefonen.. Mina elever får la sluta lite tidigare, blir dom nog glada för. Bra första dag med mig haha.. Men måste få operation så fort som möjligt så jag slipper tänka på det.
Håller på å koka ägg och har precis duschat. Gött å va tillbaka i gamla rutiner. Hade "semester" i typ två veckor, men jobbade några dagar på peters (tack och lov). Så. Rastlööös.... Tacka vet jag roliga jobb!
 

watch the sunrise

ligger å läser australienbloggar.
Kan inte vänta tills vi åker. Idag är ja verkligen skitglad trots mitt besked om operationen, för inget kan stoppa mig. Drömmer fortfarande massa mardrömmar om usa flera gånger i veckan, plus att jag drömmer mardrömmar om innan australien, att jag missar flyg, glömmer saker, inte kommer iväg, blir fast osv.. Tror de är pga av mitt kaos i usa som jag är så orolig på nätterna. På dagarna känner jag inte alls av att jag är nervös, bara spänd och tycker de ska bli skitkul.
 
http://mandytess.wordpress.com/
 Läste precis den här bloggen. Blev 10000 gånger mer sugen på att åka nu. Fick även detta smset
 
 
Tror jag har hittat världens bästa reskompis. Detta kommer bli grymt kuuul!
 

Idag har jag inte gjort mycket mer än å varit ute på powerwalk i 1.5-2 timmar. Känns i benen nu kan jag säga. Men känner mig så.. vet inte vad jag ska säga. ofresh, fläskig osv så måste ta tag i detta innan australien men är så jäkla laaaaaaaaaaaat. Tränar massor men unnar mig massa gott. Fast jag lovat mig själv att inte. Men hur lätt är det när man har en mamma som är svinsmal men fikar hela tiden. Idag köpte hon ben och jerrys. Just den favoritsmaken som jag testade i lördags. Var ju tvungen å äta. Grr.. 
 
I morgon börjar jag jobba igen. kl 10. Perfekt!
Nu ska jag lägga mig i den andra soffan och softa med min käre far. Tough life..

bad news

Har varit hos doktorn på öron näsa hals i varberg hela morgonen. Fick ju en remiss dit för ett tag sedan och idag var alltså dagen att gå dit. De testade flödet i min näsa då jag har haft problem med att inte kunna andas genom den och äntligen tagit tag i det efter typ 5 år (skojar inte). Iaf så var jag där. De drog ner slangar i näsan, fick äcklig bedövning, ögonen och näsan bara rann och allt va äckligt haha. Tänkte att de inte var så farligt men sen blev jag kallad tillbaka in och höra resultatet...
  Jag hade TRE fel i näsan. Näsgången i ena näsborren var sne. Mina musslor i näsan var för stora så de stoppade att jag kunde få genom luft. OCH jag hade en fet polyp från när jag var 3-4 år (då de ska ha försvunnit) i halsen som täppte till luftvägarna. Alltså har jag dragits med den i 16 år haha... va på tiden att kolla upp detta va?
 Iaf ska jag opereras (fml). Med narkos så jag är ju sövd. Men finns inget värre än att vakna från narkos.. Måste vila i 10 dagar efter operationen och eftersom jag inte längre är ett litet barn som tar bort den där polypen så kommer jag ha väldigt ont i halsen där den sitter. 
ORKAR INTE
 
Värst är att jag kommer bli av med dom få arbetsdagarna jag har innan australien, jag får inte träna eller röra mig så jag blir anfådd på typ 2 veckor (10 dagar) och jag måste ha gjort operationen typ 2-3 veckor innan jag åker.. 
 Det kan va så att jag inte hinner innan jag åker till australien, vilket jag faktiskt hoppas. Men samtidigt måste jag få bort detta nu så de hade varit skönt att ha det överstökat... 
Vi får väl se hur det blir med allt. Men jag längtar INTE. Hatar å bli stucken i armen (blev de idag med :( ) å ligga där å veta att man kommer må skit sen av narkosen..
 
Sämsta dagen på länge :(
 
Sist jag låg på sjukhus. Opererade blindtarmen, ca 1.5 år sedan

wooppa

Har hänt massor på bara denna helgen + idag..
Både bra och dåliga saker. Kan börja med de bra.
 
I fredags var det födelsedagsfest hos sebbe och koffe. Hade skitkuul och har aldrig flabbat så mycket som jag har gjort åt bilderna vi tog på balkongen.. 
  På lördagen hjälpte jag mamma att måla lite och sedan cyklade vi in till stan för att sedan ta bussen ut till tåget mot gbg. Prickade den bussen på sekunden, helt sjuk tur. Sedan hängde vi på liseberg med matilda och pappa som hade varit i gbg sen i fredags då de sprang orienteringstävlingar där. Lisse ägde haha. Har inte varit där på 5 år och denna sommaren har jag varit där två :D coool_brud.
I söndags tog jag tåget hem från gbg eftersom vi sov där också och sedan drog jag på terrängtävling som funktionär. Åh vad jag saknar hästarna hela tiden! Det var askuul å kolla på alla hästar och terrängen. Satt där från  12 till halv 7 och gissa om jag brände mig i den stekheta solen eller!? Gud haha är en kräfta typ.. 
 
Det var de bra sakerna. Tar dom dåliga i ett annat inlägg. Men bjude på lite bilder från helgen
 

Freeeeeeeeeeeedag

Älskade fredag!
Igår tränade jag löpning (typ 7 km, så jävla braaaa) i halmstad och sedan stressade jag iväg med blött hår till popquizen på harrys i stan. Jätteroligt verkligen förutom att jag förstörde för hela laget haha :( Mina föräldrar var även där haha.. 
  Känner mig sliten efter igår, å drack en mojito och en cider? Typiskt mig. Nu ska jag snart iväg på ett step pass. Kommer dö. Har 0 koordniation.. Folk kommer skratta.. Efter det ska jag kolla på present till sebbe å koffe som har födelsedagsfest ikv och hjälpa mamma å måla köket.
Go dag!
 
 
 

fml

pappa ringer och undrar om jag ska med å äta på thairesturang i stan.... Är asmätt :( Men de säger jag ju inte till dom. Vill med ha thai <3 <3 <3 <3 så dom hämtar mig om 20 min. Någon som har ett tips på hur man blir hungrig igen?! dör. dagens ilands problem

Varmast på länge

Asså, hur varmt är här inte!? Varit ute och gått med joelle och trodde jag skulle avlida ärligt talat... Så nu ska jag vara inne har jag bestämt haha. Tråkig tjej. Ikväll ska jag nog till harrys på popquiz. Har inte varit på det innan men de verkar skitkul. Men svårt, kan inget om rock/80 talare/all annan gammal musik haha. 
  Igår jobbade jag 10-18 på mitt älskade peters sen drog jag till fia för sista gången. Buhu kommer verkligen sakna henne!!! Men som vi sa. Nästa gång vi ses ses vi INTE i sverige. 
 Annars sitter jag här och äter lite grönsakssoppa, axwell på radion på mitt favoritprogram musikguiden i p3 och livet är på topp! Får se vad jag hittar på idag om jag ens vill ut efter denna svettchock...... Funderar på å träna lite iaf :) Får se!
I morgon blir det födelsedagsfest hos mina kära killkompisar och på lördag åker jag och mamma till pappa och matilda som är i gbg. Vi ska på liseberg på dagen och på kvällen ska vi ut och äta gott och sova över på hotell. På söndag får jag åka hem tidigt då jag ska sitta hindervakt på en fällttävlans tävling. Svinkuuul :D
Så jag gör egentligen allt annat än har tråkigt fast jag inte jobbar så mycket! Men snart börjar jag igen på tullbroskolan. Najs!
Oops nu åt jag upp hela grönsakssoppan (2-3 portioner stod de haha) well well. Ha en bra dag!
 
 
kommer sakna min sjuka festhalva!

Fia åkeer

Sen när sofia hade åkt kom min andra Sofia och hälsade på. Nämligen så att hon åker i morgon till Calliiii. Den jäkeln.. Åh hon kommer ha de så bra! Hon ska plugga på califonia state university. Vi satt å prata om allt möjligt och det var bara så mysigt att träffa henne. Vi ska för hoppningsvis ses i kväll också och säga hejdå på riktigt. Blä hatar hejdån, men vi kommer ju ses snart igen så de klarar sig :))
 
NU måste jag rusa till jobbet haha... Idag blir det 10-18 på Peters, helt perfeekt! Casssshing

Cant stop me now

Igår va en väldigt go dag! På eftermiddagen kom Sofia som jag ska åka till australien med och hälsade på. Det var första gången som vi sågs, innan har vi bara snackat på internet osv. Vi träffades på backpacking.se (haha gud låter som att vi datear..). Hon va precis lika go, snäll, rolig, skön som jag hoppades! Tror vi kommer ha asroligt verkligen, i OZ. Haha. 
  Har haft massa mardrömmar om australien de senaste och en riktigt hemsk på morgonen innan vi skulle ses haha. Men nu tror jag att de ska sluta. Vi fixade visum med och sen på kvällen fick båda mail att vi var godkända! Heelt perfekt. Så nu är det bara att vänta. Idag är det exakt två månader kvar!! 15 augusti idag (var tog sommaren vägen?) och 15 oktober åker vi. Hoppas det blir en sjuk resa med massa fest och roliga upplevelser verkligen. Sofia är inne på bungy jump. Mår dåligt av att bara se en bild på det. Ryser till och med nu när jag skriver det.. Men sky diving däremot, lätt! Åh de finns så mycket roligt :D 
  Nu gäller det bara att spara ihop de sista pengarna. Ska leva på typ 50 kr nästa månad haha, nä men typ. Vill ha aaallt till australien så man kan spendera dem där. 
 
Wohoooo, 2 månader kvar och jag känner att dom kommer gå fort. Jag vill att dom ska gå fort, men samtidigt vill jag njuta av att vara hemma också å träffa alla kompisar. Men låt dom helst gå fort
 
 

fly away with me

Hade ett göddebesök på gekås där jag lyckades komma med i filmningen var jag än var. Började med där man tog vagnar så stod de med massa personer som de intervjuade å där kommer jag och går förbi bakom två gånger innan jag fattar å då ställer jag mig och glor rakt in i kameran, Smart... Sen snackar jag och matilda lite med några sköna stockholmare som var och spelade in filip och fredrik-programmet i ullared haha. Men varken filip eller fredrik var där :( buhu. Dom försöker få oss att vara med men det blev ett rätt gött nej på det. Man skulle säga något kul, berätta något eller bara softa lite. Hade varit svinkul men njaaa haha. Väl inne på gekås spelade dom in med morgan och ola-conny överallt och jag lyckades såklart vara där dom var hela tiden. Matilda lyckades gå förbi tre gånger, med olika sorters godis i näven alla gånger haha. Fläsktjej_95.
 
Sen när vi skulle åka hem åkte vi inte hem. Vi åkte till farmor och farfar som bor 30 min åt andra hållet från gekås och åt tacos. På icas parkering lämnade jag bilen öppen med bilnycklar i och drog in å shoppa tacos. När vi skulle ut fick jag panik för jag inte hitta nyckeln. Men den satt så fint kvar i bilen... Har jag en seriös alzheimers eller vad händer? Är van att jag glömmer väskan och påsar osv i provrum och på bänkar mm. Men bilnycklarna på en stor parkering utan att ens tänka en tanke på att "oj, nu har jag inte låst bilen och det kan jag inte heller, för jag har glömt bilnycklarna i?" Och det var inte första gången heller...
 
Well well.. nu ska jag sova. Ta revanch i morgon på att komma ihåg saker. Fick mail att jag inte behöver jobba på torsdag. Fuck. Kommer inte få ett öre mer med mig på resan. Hatar mitt liv just nu tack vare det.
 
God natt

morgonträning

Vaknade av mig själv vid 8 i morse. Det var strålande väder, jättevarmt och inte ett moln så gick en promenad till havet och sedan hem igen. Hemma gjorde jag 40 sit-ups och plankan och 10 armhävningar. Alltid något. Nu har jag duschat och legat i sängen å slappat länge. Dax att ta tag i livet och städa lite i mitt rum. Sen ska vi grilla lite till lunch, lyxigt! 
Blä, bäst jag skyndar mig så jag hinner städa för det är inte lite att städa...
 
 

hot mama

Så jäääkla varmt är det idag!! Dör en långsam död i solen, MEN man får inte klaga, och jag gör det inte för jag älskar det :D Vaknade vid 10 och la mig ute och solade direkt, sen kom Ana som kommit hem från Kroatien (gissa om hon var svart eller!?) och vi hängde och lagade mat. Nu har jag precis varit ute och gått. Blev inte direkt någon lång runda haha. Jäääklar va jag svettades sönder och gör fortfarande. Tror jag ska gå ut och gå lite senare när det svalnat och då inte gå vid stranden utan kanske ätran eller något.. 
  Nu är det handbollsfinaaaal i os. Sverige spelar ju. Hoppas dom vinner verkligen :D Sista dagen för os idag, kommer bli sjukt tomt. Har ju kollat varenda kväll nästan hah. I morgon ska jag med matilda och farmor till gekås och shopppaa liitteee. Har inte varit där på evigheter typ haha, hänger inte där direkt dock men ändå. Ska bli kul å kika runt lite, sen får vi se vad som händer på kvällen :)
 Wohaaa, nu börjar snart andra halvlek. Tjooho
 
 
På onsdag är det bara två månader kvar till australien. Var tar tiden vägen? På onsdag är det EN dag kvar till fia åker. Den är sjuk..
 
 

i don't know you anymore

Hemkommen efter en väldigt mysig sleepover hos monikaa. Lagade asgod mat och bara pratade, mysigt värre! Idag var det sjukt bra väder så vi gick en runda och sedan solade vi tills jag var tvungen att åka hem.. :(
Nu har jag sett tre avsnitt pretty little liars på säsong 3 och hunnit gå igenom alla mina bloggar jag läser. Är huuungrig men pappa kommer inte innan 7 å mamma å matilda är å övningskör haha. Men sen ska vi grilla, mums! 
 
Funderar på att beställa en bikini (gärna beställa hennes utseende med om de går?) från den här tjejens hemsida, men har hört att bikinitrosorna är mindre än minst. Känns sådär kanske haha? Får fundera vidare

jobba!!

Ska strax bege mig till jobbet och jobba från 7-13, sen blir det en timma buss till fegen där min goaste monika hämtar mig. Ikväll ska vi ha myskväll hos henne. Ska bli skitkul å se hur hon bor verkligen :D Känns så sjukt att vi hänger (och faktiskt bor rätt nära) så mycket som vi gör. Vi träffades ju i usa och båda hade det ganska (fast nu när man ser tillbaka på det JÄTTE) dåligt hos våra familjer. Vi sågs någon gång i veckan men det var verkligen världens stöd för mig.
 
Första gången vi träffades i usa
Första gången vi träffades efter usa
 
 
 

gotta work oout

Så då har allt vänts upp och ner. Mitt jobb jag var lovad två månader smsade precis ut att de överbokat och vi med timanställning inte har mer jobb på obestämd tid. Inget jobb!! JAG ÅKER TILL AUSTRALIEN OM 2 MÅNADEEER. Utan pengar då eller? Fuck... Kommer inte ha så mkt som jag hoppats på men jag tänker posivitvt. Kör på tullbro igen om det finns mkt tider där. Älskar ju ändå de jobbet. Och även om jag inte tjänar bra så får jag iaf lite pengar till. (och ett liv). Men ändå.. Kommer behöva jobba mer i australien än jag vill/trodde. Men de kanske blir svinkul å jobba där :D
  Såååå nu när jag är ledig tills eleverna börjar igen, om en vecka. Ska träna ihjäl mig under denna veckan då haha. Hade det varit så att jag jobbat kvar på tranpenad hade jag varit död pga arbetet som är så jävla strängt i 8 timmar.. Så det är väl ändå det bästa. 
 
Igår var jag ute och gick i 2.5 timmar!! Va å låna lite tidningar på biblioteket som sagt. Massa träningstidningar. Sedan gick jag runt ätran och hem=världens omväg som tog 1.5 timmar å då gick jag svinfort...
Sen låg jag och sov till kl 4 då började jag göra iordning mig för träningen som var på kvällen. Orientering. ENDAST UPPFÖR. Skoja att jag var död igår kväll.. Men det var de värt.
 
Nu ska jag ut och hämta in kontroller med pappa så får jag se vad jag hittar på ikväll. 
 

bibblaan

Igår var ju min första dag på blinc sen sist, och även min sista.. schhk. Nä men denna veckan behvödes inte mer så har inget jobb just nu :((( Fuck! Behövde verkligen dom pengarna.. Men hoppas på nästa vecka och resten av veckorna fram tills jag åker. Kan va skönt med lite ledigt också faktiskt haha. Inte varit det på hela sommaren verkligen. Men jag är så rastlös så behöver verkligen något att göra. Ska in å se om peters behöver hjälp :) 
Nu har jag tänkt å gå till bibblan å låna lite tidningar. Orkar inte gå å köpa några för jag har inte råååd buhu. Igår var de btw jordskalv här hemma!!! Vaknade kl 5 av att hela mitt rum skakade! De va helt ljust ute så trodde de va en bomb eller något hahaha. Sen somna jag igen. 
 
 
 
ps, jag vill fortfarande ha tillbaka sammie :(

det är över nu

Såå, nu börjar jag på tranpenad i morgon. Två månaders slit och sedan åker jag! Detta fixar jag :D Ser fram i mot pengarna, men inte att sommaren är över. Nu kommer det bli sämre och sämre väder samtidigt som jag jobbar på dagarna. Nästa tisdag kommer sofia till mig, tjejen som jag ska åka med. Ska bli skitkul å träffa henne på riktigt. Hoppas verkligen vi klickar så vi kan ha det awesome i först och främst perth och sedan kanske resten av australien. Hon verkar jätteskön när vi pratat på telefon iaf så det kommer nog bli skitbra :) Är så excited nuuuu. Fia är snart påväg till usa och när hon berättar om sitt blir jag helt pirrig. Hoppas hon får världens upplevelse! 
Nu ska jag kolla lite os, längta till australien och dricka hemmagjord flädersaft.
Life's good.
 
En bild från förra veckan när ewe och jag var på stranden. Världens mysdag. Dock är det världens failbild men jag bjuder på den för sånna här dagar är livet underbart om man bor i falkenberg
 
 
 
 

sammiebebis

Idag har jag varit och hälsat på min älskade sammie. Världens bästa häst som alltid kommer ha den största delen av mitt hjärta. Låter kanske sjukt men så mycket vi gått igenom. Känns nästan som att träffa sitt ex, känner mig helt tom och saknar allt som var förr och vill köpa tillbaka henne nu! Önskar jag kunde göra det för då hade jag gjort det direkt. Men nu är inte läge och fan va de suger :(
 Sammie är lite speciell och det är inte alla som får röra vid henne å ta på hennes huvud å så. Men gud vad hon kände igen mig, och även mamma. Hon va skitgosig och jag fick pussa hur mycket jag ville på henne. Åh fina bästa häst
 
Åh va lycklig dessa bilderna gör mig. Bäst är klia på halsen bilderna haha. Finns inget hon gillar mer <3
Kram från Mesighesttjej92

sista dagen

Idag var det sista dagen på peters... Sommaren är slut nu. På måndag börjar jag på tranpenad och då är det den 6 augusti. Craaazy!
 De senaste dagarna har jag hunnit festa lite nykter, jobbat mina två sista dagar, varit i göteborg med ana (lyckades bara köpa två linnen) och haft en mysig fika med Fia.
Nu har ana åkt till kroatien den jäveln..... Lyx! Själv är jag påväg att bege mig på lite party här i stan. I morgon ska jag sova ut, slappa, träna och mysa! Känner att de blir som min sista sommardag. hoppas det är bra väder bara. I morgon ska vi också hälsa på min fina, älskade gamla häst. Längtar så mycket efter henne, ibland så det gör ont. Men man väljer olika riktningar i livet och hade jag haft kvar henne nu hade jag inte kunnat resa som jag gör.
 
 Nähä, dax å fixa sig lite
 
 

happy girls are the prettiest

 

I'm Back!

Såå nu är jag tillbaka till bloggandet haha. Har haft en underbar vecka med ewelina. Vi har haft så sjukt roligt! Hon kom i torsdags å då låg vi på stranden, sen på fredagen jobbade jag en stund och sen åkte vi ner till stranden igen. Världens toppenväder var det!! Senare på kvällen åkte vi in till halmstad och träffade upp några sköna norskar som vi förfestade med och sedan blev de en vild utgång i halmstad. Var på en sjukt fet nattklubb, svinroligt var de där verkligen!!! På lördagen låg vi bara hemma och softade å sedan drog vi på julie och anaëlles födelsedagsfest på bowlinghallen och sedan till adrians födelsedagsfest hos honom. Vid 2 åkte vi hem för vi var aaldeles för fulla haha, kloka tjejer. (eller) 
 
Denna veckan är min sista sommarjobbsvecka :((((( Känns så sjukt. De är redan onsdag. På måndag börjar jag på b-linc igen. Kommer bli tungt efter mitt älskade peters-jobb, men känns bra ändå för det kommer bli så goa cash. Har redan sparat massor så jag är skitglaaaaa. Men när man sparar mycket vill man bara ha mer haha. Så nu ska jag strax iväg och jobba till 6 och sedan får vi lite gäster. I morgon ska jag nog träffa joelle en stund och fredag ska jag å ana till götebooorg och mysa. Helgen har jag ingen aning om, förutom söndag då jag ska åka å hälsa på sammie :D :D 
 
Nähä, Dax å sätta på sig peterskläderna för tredje sista gången denna sommaren. Sommaren är verkligen snart slut. Fy fan.
 
Bjuder på lite bilder
 
 
Världens oordning på bilderna hehe men jaja :D

RSS 2.0