Veckan som kommer

Idag har jag tagit ledigt från allt som heter jobb. Har varit i stallet på morgonen/dagen och nu har jag precis duschat. Väntar på mamma och sedan ska vi fixa ihop alla mary kay saker till ikväll. Då ska jag till Amanda Fåglum och ha hudvård. Ska bli så sjukt roligt! Resten av veckan är jag bokad på brandos. Wohoo. Goa pengar kan jag säga. Det går faktiskt riktigt bra där och det är verkligen roligt :) Har dock problem med min rygg sen lördags och har fått ett litet ryggskott som gör mig lite handikappad men får bara ta det lugnt så ska det nog bli bra :) Nu ska jag maila tranpenad om ledighet och sedan börja göra i ordning mig. Hoppas alla (500.000 besökare) har en bra daag.

oppsii

Har inte bloggat på hela helgen he he. Men den har varit mycket lyckad. Sjukt mysig vinkväll hos Sarah där hon hade gjort massa goda snittar, ost och keks, vindruvor, skinka och salamibitar mm. Elina och jag rullade iväg vid 1 och snabbt hem till mig och somnade. På morgonen var vi fortfarande så mätta haha. Vi planerade thailand och det ska bli heeelt underbart! Sedan drog jag till stallet och red Glen, hängde med Joelle å vi åkte hem till henne och fixade i ordning oss. Sedan var det fest på apoteket, med henke för första gången på sjuukt länge. Hade så otroligt roligt å hann med några timmar på harrys mitt i festen också. Även där ägde det. Blev väl liiiite för mycket av det goda så känns som om jag pratade med allt och alla men att jag nog inte fick fram något vettigt alls å alla bara skrattade :( Men men what to do haha. Ägde sedan på apoteket igen och drog hem. I söndags var jag bara i stallet nästan hela dagen och sen blev det thaimat på kvällen. Mums!

Vin och mys på fredagen


Beerpong och ös på lördagen


Glen på söndagen

Fet jävla skitdag

Var hur mycket som helst att göra på jobbet idag. Sprang runt och kämpade ihjäl mig. Stod ut till halv 1 innan jag gick på lunch. Lägger in lunchen i micron och när jag ska ta ut den gilder den ur händerna på mig och jag tappar ALLT på golvet utom lite sallad. Var så brutalt hungrig efter 8 timmars jobb och 9 timmar på b-linc utan mat att jag trodde jag skulle dö. När jag kommer hem har vi INGEN mat, åt lite tonfisk och youghurt. Så nu har jag fett ont i huvudet. Bråkat sönder med min mamma och vill helst bara gå och lägga mig och aldrig mer vakna.... Pissdag!
Hoppas det blir bättre ikväll när jag ska till min vän Sarah på vinkväll, vill inte va på lika kasst humör då.
to my life

tjatja bloggen

Sitter just nu och käkar frulle, klockan är 06.01 och yes, det är worktime. Är så sjukt trött, men tröstar mig med att det är fredag och att jag ska till min vän Sarah i kväll på vinkväll. Längtar! Har inte sett dem som kommer på evigheter typ.. Sen hänger Elina med mig hem och på lördag ska vi ha "resemöte". Haha kan inte bli bättre!!!
Annars dåå... Inget speciellt som hänt faktiskt. Jobbade på tullbro igår i 6b. Dem va goa som vanligt men jobbiga så som 6or är haha. Sen åkte jag till stallet och red och fixade med Glen. Det gick så bra så :) Blev ett kort pass för han skulle få massage. Yeye, nu ska jag kolla runt lite på daaotan. Hinner knappt de nu för tiden..

10 minutare

Hahaha, okej tog knappt 10 min så nu har jag en kvart kvar tills jag måste cykla.. Det bästa med att även jobba på Brandos är alla skor jag får kika på och jag har hittat ett par som jag ska ha i sommar! Dom kanske inte ser så tjusiga ut på bild men i verkligheten är dom så sjuukt snygga!!
in love

Trött

Igår hände inget speciellt utom att jag jobbade 7-16 och sedan fick helt underbar massage efteråt. Nu ska jag iväg och få två sprutor, en mot hepatit a och en mot hepatit b. Sen ska jag jobba till 15.00, hem och hämta ridkläder, cykla till stallet, köpa vin på vägen och sen rida och gossa hela kvällen :))
Nu hinner jag inte skriva mer för är helt osminkad och ofresh och måste cykla om 20 min... Men jaja thats life. Hejdå

THAILAND

Sådär, bokat å klart. 15 februari lyfter vi från Svearike och beger oss mot phuket. Allt annat är oklart förutom att vi kommer hem den 1 mars. Men detta är så typiskt mig och elina, spontana tjejer i sig, ihop blir vi helt galna. Började snacka om detta igår och bokar idag, tjo.

krockar

Har haft världens tråkigaste dag ever... Har endast varit ute och gått en timma sedan har jag legat i soffan å läst en bok, läst bloggar å lalla.. Nu är jag så otoligt uttråkad. Klart att jobbet ska smsa å fråga om jag kan jobba i morgon 7-16. Visst, förutom att jag å Elina skulle ses å prata med resia just då. Ena dagen har man inget å göra å andra dagen dubbelbokar sig allt. Men men inte mycket att göra åt.. Slänger upp några goa bilder från när jag och elina spontanreste till jordanien mitt i skolveckan på hösten. Vi va bara så jäkla lessa på skolan å falkenbergs tråkiga väder så beställde en resa och drog några dagar efter. Ingen av oss visste heller var Jordanien låg, bara att de va typ nära Egypten någon stans..
Vår utsikt från lägenheten
Ägde vattengympan
Solade naken

Käkade nyttigt

Blev bästakompis med Hassan

Ägde sönder hos Elias

Elina och Elias

En så sjukt otippad resa. Vi bara beställde och åkte, kunde bli hur dåligt som helst men det blev istället hur bra som helst. En grym vecka i Jordanien, det kan jag säga att inte alla har.

Pll

Jobbet ringde och väckte mig kl 8 i morse å frågade om jag kunde komma kl 9 = vild panikstress för att jag ska hinna å äckligt hår hade jag med haha.. Så stressar på mig kläderna, sätter på mig mjukisbyxor i farten och kommer på att jag inte kan ha mjukisbyxor som lärare å panikar. Så ringer dom igen och säger att ja inte behöver komma för det var redan en där som kunde ta det!!! ååh haha sen kunde jag inte somna om..
Ligger iaf i min goa säng och har precis kollat klart det senaste avsnittet av Pretty Little Liars som jag är helt fast i. Bästa serien!!
I morgon ska jag få massage halv 5 på eftermiddagen vilket ska bli heelt underbart. Före det ska jag och Elina kolla på resor till thailand. Det blev så krångligt med skolan för Ana och allt var bara jobbigt så vi bestämde för att spara resan till i höst eller senare för att bila genom Kalifornien som var våran största dröm :D
Skulle kommit i morse, blogg.se måste skämta med mig, fan tredje inlägget som hamnar i utkast??

Rensning

Ibland behöver man få ut lite saker man går och tänker på för mycket. Lite kommer ut fel, lite kommer ut rätt och antingen blir det bra eller så blir det dåligt. Behöver man förändra något så ska man göra det och inte bara gå runt och störa sig på sina tankar. Tror man på att något kan bli bra riktigt mycket så blir det också bra i slutet.
Nu ska jag strax in till stan och jag ska gå och låna en bok (haha) och köpa en almanacka å en smyckeshållare. Har ringt till min bank och fixat ett nytt konto och jag har städat och fixat bland alla mary kay saker. I morgon hoppas jag på jobb för det suger å vara hemma haha (fast sovmorgonen är helt underbar).
Brandos inlagringen där jag jobbar. Kommer ärligt bli en biff när jag är klar där haha, lyfter så sjukt tunga saker.
Mardrömen
Putte. Längtar ihjäl mig till torsdag då jag ska börja rida glenn !!

Sjuuk

Jobbet ringde inte idag å tullbroskolan behövde ingen hjälp = jag är ledig. Gött! Men då har vi det lilla problemet, jag är förkyld, igen..
Idag ska jag ta i tu med att köpa en almanacka, starta ett nytt konto på skandia där jag kan ha mina mary kay pengar avskiljt från mina vanliga, byta ut en rengöring och organisera mary kay bättre. Så helt illa dag blir det ju inte. Får bara ta de lite lugnare och inte stressa runt.
Vill verkligen ha sommar nu!! Eller i alla fall åka utomlands och få lite sommar-feeling, bli brun osv. Tror jag vet vad jag vill göra i höst nu faktiskt.

michaela forni

kan inte bli mer sant

Mätt

Nyss hemkommen från donken med fina vänner. Igår blev det en lugn kväll. Var först på lite party å sen tog jag bilen hem till en nybäddad säng, då mådde jag bra kan jag säga! Slippa frysa sönder i någon kö och sedan däcka i en soffa för att jag inte orkar ta taxi hem haha.. Känner mig som en gammal kärring but i like it! Ikväll blir det filmkväll med min fina famlilj och lite saker som måste ordnas upp. Måste ändra på en del saker i mitt liv och börja sätta mig själv först.

Det är snöstorm

Jag hatar snö! Å nu är det snöstorm... Har lovat joelle å gå med henne till stallet idag vilket är typ en mil hemifrån mig. Sen ska jag provrida glen som jag ska ha hand om och dom har inget ridhus buhu. Jävla snö!!!!

Doktor mugg





Kan inte sluta garva. Detta är min humor å ja, jag är tre år i skallen när det gäller detta. Doktor mugg, bröderna fluff, hem till midgård osv. Finns seriöst inget bättre haha. De är så dåligt att det är bra!


agm- anonym godis missbrukare

Det gick super med min första klass i mary kay :D Nästa måndag ska jag till en ny kompis och ha en kurs, så jäkla roligt!! Igår jobbade jag heela dagen typ å däckade i soffan vid 11.. Hann med en fika med Fia å jag åt kladdkaka, sjukt gott! Igår firade jag 20 dagar utan godis, chips, kakor, onyttig mat ( thaimat räknas inte hehe) glass osv. Så jääkla stolt så jag köpte en kladdkaka för de va jag värd. Sen när jag kom hem åt jag lite glass, nötter, popcorn, chips.......... Det är heeeelt galet vad onyttiga saker sätter igång sötsuget! Bättre å skippa det helt är inte ens speciellt sugen liksom, men det är så gott när man väl äter något.. Men då äter man 1000 saker till. Så nu är nästa mål 30 dagar till utan onyttiga saker. Tål ju inte socker i för stora mängder heller så sitter å har sjukt ont i magen å mår illa nu, så ovärt! Men gott hehe

Första

Idag blir det min första hudvårdsklass med mary kay!! Ska bli så roligt! Är inte nervös än haha men kommer säkert bli. Ska till plönninge till min kompis moa å henne känner jag typ utan å innan så säkert därför jag inte är nervös. Men de andra känner jag ju inte.. Ska iaf bli sjukt roligt :D Önska mig lycka till!


Noono

Blev ingen massage idag, hon var sjuk :( Nästa onsdag blir det istället. Längtar redan haha.. Idag jobbade jag på inlagringen på Brandos. Det gick fint men va sjukt jobbigt och lite klurigt men de fick ju tiden att gå iaf. Ska jobba i morgon också :) Sedan är det hem till Moas lägenhet i plönninge och ha min första mary kay hudvårdsklass wohoo! Ska bli grymt roligt :D Går det bra för mig är det verkligen världens bästa jobb! Det finns inga ord som kan berätta hur bra det är om man inte upplever det själv. Så mycket som man tjänar på att jobba några kvällar i veckan på gör man inte som anställd på tex kommunen eller någon skola.. Å det finns ingen hake, inte en enda. Bara en själv om man är lat (jag..) men då får man ju skylla sig själv.



Min fina mamma som blev queen of sales förra året och fick en diamantring som var värd ca 20.000 kronor. Helt otroligt

Så jävla lycklig!!!

Love my life just nu! Pratat med trampenad och de ville anställa mig på riktigt så jag verkligen jobbade för trampenad på lång sikt!! Hur glad blir man inte då?? Men jag kan inte det tyvärr för har sagt ja till tullbroskolan å om ana å jag ska till thailand å så. Fick en timansällning istället och det verkade som att det kommer bli mycket och jag kommer bli inringd typ alla dagar fram över. Det enda som suger är att jag inte får någon lön när det inte finns något att göra som jag fick när jag var heltid innan haha men det är bara å ta för detta äger så sjukt mycket!! :D

brandoos

Jobbat 7-16 på brandos idag. Gick strååålande! Försöker få tag i min arbetsgivare så jag får heltidsanställning till v 7 vilket hade varit heelt perfekt! Bäst är att man får ta sina raster nästan vilken tid man vill där. Finns inget värre än när man har en exakt tid man måste ta rast på å går och väntar ihjäl sig.. Nu ska jag äta något snabbt för sedan blir det träning med Joelle. Ska springa röven av oss haha.. I morgon väntar massage på kvällen, kan inte bli bättre!
Jag i heeerliga springarkleeder

idrottsgalan

Ni missar väl inte idrottsgalan??

idrottsgalan

Ni missar väl inte idrottsgalan??

Wohoo

Fick jobb på brandos idag. Heltids om jag vill och oom jag vill det :D så sjuukt najs! Jobbigt att jobba 7-16 dock men jag klagar inte för pengarna är så uppskattade kan jag säga! Kom precis hem har varit i stan hela dagen och sen har jag solat. Ätit endast en macka å en varmkorv och flängt runt hela eftermiddagen så är riktigt hungrig nu. Ikväll blir det idrottsgalan och det nya avsnittet av pretty little liars. Grym dag! :D

Måndag

Jobbar inte idag, faktiskt riktigt gött! Ska till Klitte och sola sen, men de öppnade inte förens vid 2.. Måste in till stan sen för ett ärende jag skjutit upp för länge. Har glömt att berätta att jag ska ta hand om en häst i två veckor wohoo! Bara tre gånger i veckan men ändå. Saknar hästarna så sjukt mycket ibland så detta är perfekt verkligen!
Galet gammal bild på tjejen och hästen som jag ska hjälpa till med. Ska ju inte hjälpa till å sköta Ahlis dock hehe, men hästen iaf :)

Mål 2012

Håller på att skriva mål för 2012. Jag behöver alltid skriva massa saker, kan inte ha det i huvudet för är för tankspridd. Jag har gjort ett disc - test som delar in en i vilken grupp man är. Och min grupp stämde in på mig till 110%
jag blev:

I = Socialt inflytande

Här är det också högt tempo jämt. Många roliga ideér, startar gärna nya projekt men är väldigt dålig på att avsluta dem.


Motiv= Socialt erkännande

Rädslor= socialt avvisande

Önskar= popularitet, vara i centrum, uppskattning, gruppaktivitet, posotiva relationer, frihet från kontroll och deltaljer

Karaktärsdrag= optimistisk, lätt att lita på, känslosam, involverad i människor, utåtriktad, öppen

Begränsningar= impulsiv, oorganiserad, lovar för mycket, svårt att slutföra

Så det är detta jag ska jobba med detta året för att bli starkare som person vilket jag behöver. 2011 var ett riktigt händelserikt och roligt år, men det var ett riktigt pissår när det handlar om min mentala hälsa, över att vara nöjd med mig själv, våga visa känslor och att vara i mer balans.


Så 2012, nu kör vi

Sola

I morgon vet jag inte ännu om jag ska jobba eftersom de ringer runt 7 om jag ska jobba på skolan, not so great men gött med jobb! Ska jag inte jobba ska jag sola. Har hemsk hy på vintern eftersom jag får brist på de vitaminer solen ger mig och min hy spricker då och blir värre och värre. Inte en enda kräm hjälper mig.. Endast solljus eller solarium. Och solarium får jag inte sola för min morfar dog av manlingt mylanom som är den värsta och den näst in till obotliga hudcancersorten. Så har undvikit solariet denna vintern, men nu går det inte längre. Har så sjukt ont..

Plus lite på armarna, i pannan, på ögonlocken osv.. Bild med smink på och då är det inte ens hälften så illa som det egentligen är

kick off

I morse satte jag klockan på 10 för att gå ut och springa. Gick och sprang (sprang mest faktiskt) i en timma och det är inte illa för att vara mig. Sedan duschade jag och bytte om till Mary kay-kläderna och iväg på en fantatiskt kick off. Jag har bestämt mig för att bli miljonär och då kan inte mycket stoppa mig. Förutom min mamma som är grym på att tjata och uppmuntra och yadayada.. Finns inget värre än när folk lägger sig i, INGET. När framförallt mamma lägger sig i oavsett om det är jobb, träning, vart jag ska, när jag kommer hem osv. Jag vill inte berätta och jag vill sköta mig själv!! :( Så när mamma pushar på eller säger att jag är duktig (låter sjukt, jag vet) då vill jag inte mer. Jag lägger ner det direkt och blir sur. Så har surat hela bilturen hem för hon började tjata om hur jag skulle gå vidare med mary kay och hjälpte mig och gav mig tips haha..
Började dagen såhär

Avslutade dagen såhär

Lördag

Solen skiner och jag har precis kommit hem. Hade riktigt roligt igår även om det inte var alls många ute och mest gamla haha.. Sov hos Joelle och nu ska jag byta kläder och fixa till mig. Ser ut som helvetet själv hehe. Sedan blir det lunch inne i stan med Fia å Ana såå mysigt!
Gurra å jag träffa batman själv ute på dansgolvet



Bloggaholic

En del av boggarna som jag läser. Kan verkligen tipsa om shoppingandfashion.se som är grym!
Nu blir det lite oldi-times med mys framför på spåret med mamma, sedan schvishar jag om och drar mig till stan.

Fredag

Äntligen helg! Har varit en rolig dag på jobbet och det har gått fort. Åt thaimat på rasten och var ute och gick i nästan två timmar. Solen sken, helt underbart!! Ikväll blir det drinkar på harrys och Fia är äntligen hemma från Hawaii. Får se om hon joinar oss senare.

Work

Ska strax till tullbroskolan och jobba. Lagom taggad och det verkar blåsa och regna ute buhu.. Då älskar man inte att man bor 50000 miljoner mil utanför city. På rasten ska jag in till resia och kolla vad det kostar nu. Håller alla tummar jag har att vi kommer iväg! Ikväll blir det mys med mamma och sedan harrys för att träffa Joelle och dricka lite drinkaaar. Go dag! Nu måste jag skynda mig, tog en ofrivillig sovmorgon och har inte hunnit fixa
iordning mig.

Trääna

Drar och tränar på slingan. Backintervaller med stavar är på schemat och det kan vara det jobbigaste på hela veckan, men samtidigt roligast. Hoppas bara inte det regnar..

Matkoma

Världens regnigaste och tröttaste falkenberg idag.. Längtar till påsk när det börjar bli varmare och våren kommer igång för detta suger .. Har jobbat idag och nyss ätit lunch med mamma på el paso. Alltid lika gott! Ska tillbaka vid 2 och ha en timma svenska. Igår va jag och joelle (min kompis ;););););)))) och softade hos två goa kompisar. Verkligen världens bästa killar! Alltid lika glad när man varit hos dom. Och lika ofta som jag blir glad där glömmer jag mina örhängen!?? Fattar inte vad problemet är, men tar alltid av mig mina örhängen där? Och glömmer dom..

Ska softa till en film nu eller något. Powernappa är jag ju rätt bra på också haha.

miss summer


New in

Köpte ett nytt halsband idag
Kappahl 79.90

Just some photos

Laddade in bilderna från mobilen för en gångs skull. Ikväll blir det lång promenad med Jolle och sedan antagligen thaimat. Är så sjukt hungrig men vi har inget hemma så får vänta till mamma kommer :'( ...
This is what i'm talkin about

Vikarie

Sitter just nu på rast är superhungrig. Jobbigt att gå upp i morse men jobbar bara till 14 så det är ju heelt ok. Har rast nu och de suger för vet aldrig vad jag ska göra. Tur jag tog med datorn men 2.5 h är rätt segt att slå ihjäl.. Har iaf varit ute på en promenad i stan och även köpt ett halsband så lite har jag gjort. Mamma slutar om 10 min och vi ska gå och äta då i alla fall. Så slipper man vara foreveralone i matsalen som jag varit några gånger..

i'm free

Åkte tidigt i morse (kl 10) till farmor och farfar. Även om de bara bor 6 mil från oss hade de otroligt mycket snö och det kändes som att vara i alperna typ haha. Vi åkte runt lite i Överlida som det heter och det har jag faktiskt inte gjort innan. Pappa visade massa hus och berättade vilka som bott där. Det är helt dött i Överlida nu och har varit sedan jag var liten. Inga i min ålder nästan, inga ungdomar. När pappa var liten var de många och de gjorde så mycket roliga saker ihop. Sjukt hur det kan ändras. Det är i alla fall väldigt mysigt där och samtidigt väldigt litet, kan förstå att de ville flytta när de blev äldre.
Tänkte lägga upp lite bilder från bilturen haha, men är för lat, sad but true.. Så jag lägger mig och sover istället. Godnatt
överlida täckt med snö
En go bild från när pappa lyckades bränna sig jättemycket på våran semester på Rhodos

I work out

Idag har jag tränat. Släpade med min kompis Joelle också och det är galet så mycket roligare det är när man är två! Vi sprang i 30 min och gick i 15 sedan var det styrketräning i en timma. Tror bådas ben är helt totalmördade. Men jag älskar det! I morgon blir det upp och jobba som vikarie på min gamla skola. Vet inte hur jag ska lyckas gå upp halv 7 men det blir roligt. Fick även sms av trampenad (ett bemanningsföretag jag jobbat för innan) och de sa att jag kunde jobba för dem igen. Wohoo, money honey!
Jag till sommaren... eller?

förra året

Här kommer en liten årsresumé
Åkte på resa till bad gastein med familjen. Träffade min kompis Emma där och festade till det.
Färgade håret platinablondt och fick en unge
Hamnade akut på sjukhus å opererade blindtarmen
Åkte till köpenhamn med min moder
Var med i p4 och pratade orientering
Studentfestade i olika teman
Hade en grym påsk med mycket sol och brunbrända ben. Festade 4 av 5 dagar och solen sken.
Åkte till malmö för att fira farmor och farfars guldbröllop
Studentveckan började med bal. Underbart väder och jag hade en superfin klänning.
Hade den galnaste, sjukaste, bästa studentveckan ever. Kunde inte haft det bättre!!! Falkenberg blev utsedd till sveriges äckligaste stad av p3 och solen sken å alla va lyckliga.
Tog studenten i 30 grader och röjde sönder bratt på kvällen!!
Flydde till Stockholm och fortsatte festandet och umgicks med min saknade bästa ewelina
Firade midsommar med joelles familj i deras stuga.
Tog fina bilder med familjen
Åkte på familjeresa till Rhodos
Åkte till falsterbo.
Hade de bästa sommarkvällarna ever
Dansade sista dagen i Sverige för ett år till Avicii. Dog när teenage crime kom då var mitt liv komplett
Flyttade till usa. Både på gott och ont. Kan egentligen skriva hur mycket som helt om det men fattar mig kort. Ett äventyr som gjorde mig starkare som människa men totalt slutkörd. Att några kan vara så elaka är ofattbart. Två månader stod jag ut sedan åkte jag hem, hem till trygga Falkenberg. Träffade tre riktigt fina vänner som alltid kommer finnas hos mig.
Blir spännande att se vad som händer detta året. Vet inte om det kommer va lika händelserikt som förra men förhoppningsvis ännu bättre!

Grattis!

Grattis till min farfar som fyller 78 år i dag! Inte illa. I morgon åker jag och pappa dit för lite mys med honom å farmor. Sedan på kvällen är det träning som jag kan vara med på för jag är äntligen friiiisk!!
På onsdag ska jag jobba igen som lärarvikarie, jobbar ons-fre och sen hoppas jag på myycket mer jobb! Vill tjäna caaash. Mycket pengar, då blir jag glaad.
En bild från farmor och farfars guldbröllop som vi firade i Malmö med god mat och en natt på hotell. I april förra året.

2012 let's make it worth


Thailand

Sitter och drömmer mig bort till Thailand. Hoppas verkligen resan blir av med Ana. Känner att jag behöver den nu när min hy börjar strejka ordentligt.. Två veckor med sol och bad kan inte bli bättre och dessa bilder får mig ju inte att längta mindre direkt.

Nytt år nya möjligheter

Jahopp, tredje bloggen jag startar hahaha.. Men ska faktiskt börja skriva för en gångs skull. (Vilket jag sagt varje gång) Men nu är det ju nytt år och jorden ska gå under så jag ska ha det bästa året i hela mitt liv och även dokumentera det mer med bilder osv. Även om jorden inte går under ska jag leva som om den faktiskt gjorde det.
Idag gick jag upp redan vid 7 (okej jag ljög, satte klockan på 7 men snoozade till 8) sedan fixade jag iordning mig och begav mig till girl next doors rea. 50% i hela butiken och det började 8 på morgonen. Men riktigt så duktig var jag ju inte då hehe. Hittade inte något direkt heller utan stod i kö en timma i onödan haha, men jaja thats life. Behöver ändå spara pengar till Ana å min thailandsresa. Hoppas den blir av!
Hitta den roligaste tröjan ever som gjorde att jag såg ut att vara 500 meter bred
Åt frukost/Lunch på stantons

RSS 2.0