Glad Påsk

Har haft två riktigt fina dagar denna veckan. Det var helt underbart på påskbuffén jag hängde med på i torsdags. Vi hade det jättetrevligt och maten var såå god.
 
Igår var jag hos Johanna Bengtsson som fyllt 20 och firade henne. Träffa så många goa människor där som jag inte kände så bra vilket var jättekul. Älskar å lära känna nya kompisar. Sen drog jag faktiskt ut. Tror jag gjorde rätt väl ändå. Satt och velade länge men sen sa jag åt mig själv på skarpen att inte säga nej. Det var helt okej ute. Bara att jag inte kände igen en jäkel. Alla var 94or och sen kom jag på att 95orna får gå ut nu med så då blev de ännu värre haha. Träffa min saknade Fia och det var hur kul som helst. Längtar tills jag flyttar upp till henne och får höra allt om USA. Bara två veckor kvar nu. Det ska bli så skönt så jag inte vet var jag ska ta vägen. Så trött på vissa saker så jag kan spy.. Verkligen. Ibland undrar jag varför jag utsätter mig för saker jag borde satt stopp för för flera år sedan..
 
Nu ska jag åka till stallet. Har hand om både Helge och Glenn idag men jag ska bara mocka och lägga upp mat till Glenn vilket är gött. Sen ska jag rida ut på en långrunda själv och rensa tankarna. Och såklart! Leta påskägg hihi
 

Påskbuffé

Woha, idag har jag inte varit ledig en sekund. Jobbade från 8 i morse, sen åkte jag till hudläkaren och sedan tillbaka och fortsatte jobba. Sen hämta jag ut mina salvor och cyklade hem för att snabbt vila (blev 10 min). Sen till Peters för att jobba och nu kom jag precis hem. Om 30 min hämtar Elina upp mig och vi ska på påskbuffé på björnhults golfklubb. 
 
Måste andas lite haha. Men jag gillar att ha å göra så ingen nöd på mig. Gött med pengar också. 
 
I morgon blir det orienteringstävling på förmiddagen. Sen ska jag till stallet med min jobbarkompis en stund. På kvällen blir det födelsedagsfirande för en go brudizzz. Blir nog ingen utgång för mig eftersom biljetterna kostar 120 på ena klubben och 180 på andra. I falkenberg? Men visst... 
 
 
Hitta inte min fina bild jag tog på mig precis så bjuder på en annan he he

I'm gonna be the best thing I ever had

 
bjussar på lite bilder från ett tidigare liv

godis till kvällsmat

Har haft en bättre dag idag! Har jobbat med den nye killen som bara pratar engelska. Skitkul å prata med honom och hjälpa honom lära sig svenska! Sen var jag på sjukhuset för första analysen eller vad man säger.. Sen hämtade mamma mig i stan och vi åkte till fbgs laxrökeri (som hela falkenberg idag) och handla lax till helgen och sedan till en chokladfabrik och köpte lite choklad hihi. 
 
Nu i eftermiddag/kväll hängde mamma med mig till stallet och hjälpte mig med helge för hon ska ha honom i morgon. Sen red jag lektion för henne och det gick jättebra! :)
 
 
nu har jag precis käkat godis till kvällsmat och läser lite bloggar. Puss och kram

Dagen

Idag har jag: Vaknat av klockan, klockan 9. Att jag lyckades sova enda till 9 är en bedrift!
Jag har kollat halva filmen disastermovie med pappa. Typiskt vår humor. Men scary movie 1 och 3 är fortfarande mina bästabästa filmer någonsin. 
Jag har ringt tre telefonsamtal och bokat in två möten. Ett av dem är att försöka få bukt med mina hudproblem. Saftiga 300 kronor ska betalas vid besöket men jag hoppas innerligt det är värt det.
Jag har cyklat till stallet för att rida ut på världens härligaste långritt.
Jag har duschat, smörjat in mig i min body butter från body shop och sitter i min one piece och nyss ätit kvällsmat.
Ska lägga mig tidigt för i morgon blir det upp tidigt för rättegång där jag ska vittna. Är inte nervös.
 
obs glömde publicera som vanligt... Å hann med ett mobilinlägg mellan, men whattodooo?

Jobbig dag

Rättegången avklarad. Mycket mycket jobbigare än jag trott. De va hemskt rent ut sagt men tänker inte skriva mer om det. Tack alla ni som stöttat mig de senaste dagarna, som skickat peppande sms och brytt er om mig både innan och efter. Även världens största tack till min pappa som var med och stöttade mig. Blir så glad att veta att ni bryr er om mig hoppas ni vet att jag skulle göra samma sak för er och att jag är så tacksam!

I morgon börjar jag mitt nya jobb. Ska stötta en kille i skolan 17 timmar i veckan. Han har bara läst engelska och jag ska hjälpa honom lära sig svenska. Är så glad för skolan alltid tror på mig och anser att jag gör ett bra jobb. Är jätteglad och ska bli underbart kul å få prata engelska i morgon.

Ikväll va jag ute och gick i 1.5 timma. Var så skönt å rensa tankarna. Gick å pussa på världens goaste mule och sen träffa jag min vän marcus å tog en extra promenad med honom riktigt kul!
Dax å sova å va redo för i morgon. Efter jobbet väntar läkarbesök.. Igen.. Men men :) kram å god natt
(Bjuder på världens mest fakeade bild)


i mitt liv är det jag som ska må bra

Oj vilka konstiga två dygn. Jättekonstiga. Men det känns lite bättre nu och i mitt liv är det jag som ska må bra. Jag ska sluta va så jävla snäll mot dom som trycker ner och som tar onödig plats i MITT liv. Nu har jag fått det svart på vitt och det är dax att bryta en dålig cirkel. Snart börjar mitt nya liv i Stockholm och då är det lättare att kapa kontakter och kapa det som man faktiskt inte mår alls bra över.
 
 
 
Lite bilder från Elinas och Petters födelsedagsfest. Avslutades dagen efter med korvgrillning i snön med varm choklad och nyponsoppa. Sämre kan man ha det.
Här är min bästa bästa vän. Ibland är du den enda man behöver. <3

bland herrgårdar och skenande hästar

Gråtit hela förmiddagen. Hur jobbigt är det inte när ingen tror på en eller tar en seriöst? Finns det något värre? Varför är jag så känslig? Varför bryr sig ingen? Kanske lite väl att skriva ut i en öppen blogg.
 
Åkte till stallet med Joelle och red ut på en långritt i det helt underbara vädret. Två timmar var vi ute och red. Vi hade gaalna hästar som blev så glada av att få rida på långa grusvägar i full galopp. Längtar till marken börjar bli mindre hård så vi kan galoppera på långa fällt! 
 
Nu ska jag fixa iordning mig och slå in presenter. Hoppas på en riktigt fin kväll 

Lördag!!

Idagen inleds med sovmorgon och nu strax frukost. Sedan vidare till stallet där jag ska rida ut en långrunda i det härliga vädret och sedan blir det hem, dusch, slå in presenter och åka till Elinas och Petters födelsedagsfest.
 
Hur bra dag har jag framför mig?
 
 
Två bilder från en brunch jag och min bästa Monica åt i Usa vid vattnet i Boston.
 
Om man känner för att skratta lite får man gärna gå in på denna blogg jag hade i ettan:

Lyckan att få andas häst, att få pussa på en mule

Det är en lycka ingen annan än en riktig hästtjej kan känna
 

A inspiration

Vad jag älskar är att bli inspirerad! Jag kan ägna timmar till att bara kika runt på fina kläder på internet och inspireras. Jag kan ägna timmar åt att drömma mig bort till ett annat liv eller så enkelt som till sommaren. Jag gör listor, skriver upp och planerar. Mina favoritsaker i livet. Att planera, skriva upp, pyssla och fixa och inspireras.
 
Jag älskar att tänka tillbaka på vad som varit och känna glädje över de bra sakerna. Men samtidigt blir jag nästan alltid ledsen och vill ha tillbaka de bra stunderna i livet. Gymnasiet, kompisarna, festerna, att man lärde känna så mycket nytt folk, galenskaperna, första kyssen och att man började känna sig vuxnare och vuxnare. En liten fas till vuxenvärlden. Nu kan man inte längre skylla på att man inte är mogen nog för det är nu man ska vara mogen nog. Fler och fler av de i min ålder skaffar familj, barn, lägenhet och det gäller att inte fastna i ett dåligt mönster för det är så lätt att fastna. Men tack vare att jag blir så glad av att planera framtiden så är känslorna starkare för den än för det som har varit. 
 
 
Här kommer en liten inspirationsklick inför en varm (?) vår och sommar scrolla ner längst ner bjuder jag på en överraskning
 


 
Är nog rätt glad jag växt upp en del från detta. Bilder från 15-18 års ålder
 

Meningen att jag ska dö nu?

Vad är det här för skit?
 
 
Jag? Vänta? Det är inget jag är bra på
 

Tak

Efter en gårdag fylld av depp och till och med lite hulkande gråt kan denna dag beskrivas som att sväva på rosa fluffiga moln. Det är spännande det, att man kan gå från att vilja kasta sig framför tåget på sekunden till att bara skrika ut kärlek till varenda människa. Att något kan göra en så glad att humöret, hela livet är det bästa man vet. 
 
Det är ingen hemlighet att jag vill flytta till Stockholm. Jag tycker (riktig klyscha) att falkenberg är för litet. Har man levt i Melbourne i nästan två månader samt rest runt och sett sig omkring så är det faktiskt så. Nu vill jag hitta på något annat. Men besvikelse efter besvikelse (kom i exakta sekunden jag skrev detta en ny besvikelse, tur jag är så pass glad att de inte ens kändes) orkar man knappt mer. Jag är inte den som ger upp. Men jag kan bli riktigt jäkla deppig. Jättedeppig. 
 
Jobb här hemma börjar ordna sig, det kommer in mer och mer. För en 20 årig tjej som lever på 1500 kronor och vill flytta är det guld värt.
 
Nu ska jag kika runt lite på bloggar jag följer utan någon oro för jag har äntligen kommit en liten bit på vägen. Men tack mina älskade vänner att ni alltid finns där och gör mitt liv så mycket bättre! 
 
 


En bild som får mig riktigt glad
 
obs lyckades glömma publicera denna igår...

Sunday, JT och soool

Ligger i soffan och lyssnar på min favorit Justin Tiberlake. Längtar till hans nya album släpps på spotify.
 
I morse vaknade jag tidigt och tog en morgonpromenad till mitt jobb för att köpa nybakta frallor. Söndagar är min lyxdag då jag får ligga i soffan hela dagen om jag vill och bara ha de gött. Mina helger är så jäkla goa. Fredagar är jag alltid hemma med familjen och då får jag äta precis vad jag känner för, lördagar träffar jag alltid vänner och går ut på kvällen, söndagar är "lyxdagar" med långa promenader och stor frukost.
 
Ska snart äta lunch för att sedan bege mig mot stallet. Det tar exakt en timma att gå dit och en timma att gå hem. Det är en lång promenad dit men med filip och fredrik i lurarna flabbar jag konstant och vips är jag framme!
 
 Bilder som ger mig inspriation
 




 

Sunny saturday

Vilken härlig helg jag har!
 
Igår var jag och hälsade på hos min bästa sebbe som flyttat till halmstad. Vi lagade mat och pratade. Jättemysigt. Körde hem vid 12 och i morse gick jag upp och jobbade fram till halv 3. Sedan åkte jag till stallet och myste med hästen och red ut en runda med ahlis, perfekt!
 
Det är så bra väder och även om det är snö ute och skitkallt så är det sol och det gör så himla mycket!! 
Väntar på mina provsvar och hoppas det inte är något med mig fast jag känner mig trött, slö och utan aptit. Är det inget ska jag ta tag i det där ordentligt!
 
Nu ska jag fortsätta kvällen med film och mys.
 

Tillbaka

Är faktiskt tillbaka lite smått. Jag har (som alltid) skrivabstinens och har varit sugen på att blogga lite nu igen. Denna gången ska det vara lite bättre inlägg med finare bilder, bättre text osv. 
 
Jag har startat en ny fas i livet som jag ännu inte riktigt vet vad den går ut på. Jag rensar ut, tar in nytt och byter ut tankar. Jag byter musiksmak från mitt älskade house jag varit besatt av från 13års ålder till låtar med mer power på ett annat sätt. Jag prioriterar mig själv på ett helt annat sätt och jag låter allt som tynger mig bara få vara där och nudda mig, inte ta över några tankar. 
 
Även att flytta från Falkenberg och stadga mig lite är en del av den fasen. Det är det jag håller på mest med just nu, hitta en lägenhet på en annan, bättre destination. 
 
Jag har hittat vänner från hela världen och känner mig världsvan. Jag pratar flytande engelska utan att behöva tänka på ett enda ord, jag har en accent som är närmare brittisk än svensk och jag har utvecklats något enormt inom mig själv. Några av mina bästa vänner kommer från England och Canada och de tycker om mig som en bästa vän fast vi inte pratar samma språk, det är coolt! 
 
Så jag känner mig nöjdare än på länge fast jag varken har pengar att unna mig en lunch på stan eller en krogrunda. Jag trivs bättre med mig själv och jag känner mig bara mer och mer redo att anta nya utmaningar.
 
Kan det vara vuxenlivet som knackar på dörren?
 

RSS 2.0