sooool

Idag har jag varit ledig, och gissa vad?? Det har varit strålande sol så har legat ute rätt länge :D Vid tre gick jag till forf och kollade när Anna red ett dressyrprogram. Hon va grym! Hoppas hon vinner :D Nu ska jag strax fixa i ordning mig lite och sen ska jag in till stan och träffa ana. Vi ska äta lite kvällsmat på stantons och softaa. Myspys! Blir så glad när det är sånt här väder. Woho!
 
Jusde, håret. Det är SVART! Haha ärligt, det ser sjukt ut.. Men jag får tvätta ut det lite så kanske det blir bättre.. Köpte ju färgen brun, tänk om jag tagit mörkbrun istället? Äsch det hade nog ändå blivit lika svart :P Kan lägga upp en bild sen haha..

work

Jobbat från 13-18 och nu ligger jag och degar i soffan. Väntar på att mina föräldrar ska komma så vi kan grilla. Sen ska jag färga håret. Ikväll är det morden i midsomer, och det kan inte ge mer sommarfeeling!! Före det är det allsång på skansen, vilket jag tycker är sådär roligt att kolla på men det är ju sommartradition! Så de blir en mysig tv-kväll. Ska jobba klockan 7 i morgon bitti, inte mig imot. Blir det bra väder ska jag sola hela eftermiddagen, sen är jag ledig på torsdag. Gööött
 

dålig väckning

Vaknar kl 9 av att jag får sms av mitt gym att jag behöver betala dom 100 kr för jag missat en pilatesklass... Sen är jag skyldig 100 kr till för jag glömde gå på min rehabgrej... Orkar inteee.. Inte nog med det så börjar inte jag förens 13 och tänkte sova till minst 11. Men men.
Snart ska jag upp och koka ägg och äta ägg och bacon! Woho.
 
Är såhär lycklig just nu..
 
 
 

färg

Idag jobbade jag 7-13 på Peters. Sjukt segt, inte mycket kunder idag. Eftersom det har ösregnat hela dagen var det inte många sugna på att fika eller köpa bröd så vi hade en väldigt lugn morgon. Sen när jag kom hem fortsatte det att ösregna värre än någonsin. Hade bara lite bröd hemma så har ätit 5 mackor och lite banankaka  från halv 10 tills mamma kom hem med bilen kl 6, fett hungrig! Å nu ligger jag i soffan igen, ska strax ringa ewe å tvinga henne å prata lite. Hatar när det är sånt här väder, har ingen lust till något :( 
 Köpte hårfärg innan. Mitt hår börjar bli ljust igen.. Nu vill jag vara brunhårig ett tag ju så ska färga om det tänkte jag :))
 
Från superblond som jag varit typ hela mitt liv
 
 
Till mörkbrun (som jag vill ha)
 
 
Till at nu ha någon halvtaskig ljusbrun variant där mitt gamla blonda går igenom?
 
 
Big problems iknow! hahaha. Finns inte så mycket annat att göra så måste hitta på något när man är instängd i ett hus ensam...
 

resa

VIll åka på en resa! Detta vädret som varit hela sommaren (utan att överdriva, seriöst) har varit regn, molnigt, kallt, pissregn och lite mer kyla. Otrooligt gött! Förra sommaren var vi påväg till Rhodos vid denna tiden. Sedan var det falsterbo och andra roliga saker. Denna sommaren har jag inte tagit något ledigt utan bestämt mig för att bara jobba. Lika bra då jag ska göra en stor resa i höst istället. Men nu när studentdagen, min födelsedagsfest, midsommar som man sett fram i mot varit så finns det inget mer roligt. Bara om det kunde bli lite mer sol och sommar för då är det roligare att hitta på saker. 
 
Prognosen för denna veckan. Hoppas det blir helt okej ändå för det ser lite speciellt ljust ut.. Förutom torsdag och lördag men då jobbar jag ju. Mvh Bitter tjej
 
Några bilder från rhodos
 

tråkigt

Så trött på att bara ligga i sängen nu så jag skulle kunna dö... Hade velat gå ut och göra något men då ska de såklart regna. Depp, depp, depp.. Har iaf kollat en bra film, ätit choklad och läst lite bloggar. Ska försöka peppa mig till att åka till ica och köpa en tidning för mina 45 kronor på kortet haha. Score!
 
 

midsommarhelgen

Midsommar var riktigt lyckat!! Jag och Anna åkte först (efter 5 felåkningar haha) till Joelles stuga i särdal där hon och hennes familj var. Vi åt massa god mat och eftersom vädret inte var på vår sida så blev det ingen dans runt midsommarstången. Sedan åkte vi tillbaka till falkenberg och hämtade upp vår dricka och två andra kompisar. På vägen till Henke blev det ett stopp på donken för vi orkade inte köpa med oss mat att grilla haha.
  Hemma hos Henke ägde det!!! Det var galet, och tyvärr spårade det lite i slutet så vi drog hem rätt tidigt. Jag var nog hemma två. Men det gjorde inget, var helt sjukt förkyld och hade ingen röst. På mogonen efter så åkte jag som vanligt till apoteket, åt och kollade film. Sedan dess har jag legat i sängen. Förra sommaren var jag förkyld i 3 månader! Asså inte bara lite snuvig utan svinförkyld. Fick ta massa tester och blodprov osv. Känner att jag är där igen nu.. Hatar det. 
  Så idag blir det en dag i soffan så jag blir friskare och i morgon ska jag jobba. Fick även se den dåliga nyheten när jag vaknade att shm (Swedish house mafia) kommer splittras. Har älskat dem sedan deras första låt och även de som är med i shm jäkligt mycket längre än vad många tyckt om dem. På senare tid tycker jag inte de har levt upp till mina förväntningar dock så bättre det kom nu än när de hade som bäst låtar. (miami 2 ibiza, dör hundra gånger om när jag hör den låten fortfarande)
De har sin sista (och första!!) spelning här i Sverige i november. Biljetterna släpps i morgon. Fan! Jag som inte tänkt vara hemma i höst... Men, men får hoppas de ångrar sig och fortsätter lite till.
 
 
 
 

sjukk

Fan är riktigt förkyld idag :(( hatar det, så jävla onödigt nu när det är midsommar och allt... Man SKA ha barbent på midsommar så jag får härda ut. Men först ska jag dammsuga hela nedervåningen, övervåningen och våttorka... Dom tycker inte jag hjälper till tillräckligt hemma. hmpf... Så tråkigt hehe.. Men jaja jag ska göra det snart, sen fixa kläderna jag ska ha på mig. Det är det roligaste :))) 
Bild från förra midsommar 

Dåligt

Dålig update! Och blogg.se har gjort om? Hitta inget haha, hatar när saker görs om... Jaja. Bloggade inte igår. Fanns väl inte så mkt å blogga om ändå haha. Klippte av det slitna av mitt hår. Fml, skulle gjort de nästa vecka istället för inför midsommar.... Blev askort eftersom det var så slitet. Fan! Passar inte i det för fem öre.. Men får göra det jag kan. På midsommar blir det fest hos Henke iaf, ska bli mucho fuun. Är fortfarande sjuk så ska ta de lugnt. I Dag har jag jobbat 7-16 på nelly. Sista dagen idag, jobba till och med över en halvtimma ba för jag tyckte det var helt okej kul.. haha händer ju inte? I morgon är det jobb 7-13 på peters och sedan beror det på vädret var min dag tar vägen. Är det som det står, 25 grader och sol, blir det altanen hela eftermiddagen. Är det blåsigt och sådär väder så ska jag och matilda till halmstad och shoppa. Blir bra vilket som. Behöver dock färg på min vita kropp!! Ser ut som jag är brun på bilder men det är jag inte!!! färgblindforever.
 
 
Är på mammas dator så bjuder på en bild på mig och min syster när vi va små och sorgligt fula hahaha

bounce away

Idag är jag riktigt sjuk. Synd att jag måste frusit så sjukt mkt i helgen hahah för har så jävla ont i halsen och snorar.. Idag ska jag panta burkar sen i lördags (cash is king, skbb) och köpa massa tidningar som jag kan läsa när jag är en liten sjukling buhu. Har till på torsdag och bli frisk för då börjar jag äntligen på mitt favvojobb, Peters!
Nu blir de hemgjorda köttbullar sås och potatis och såklart lingonsylt. Mums, hoppas jag känner smak bara!

söndag

Idag har jag inte gjort mycket. Städat undan lite hemma men de mesta var fixat när jag vaknade. Åkte till apoteket och åt pizza, halvsov till en film där och sedan åkte jag hem igen med dom som skulle hämta sina bilar här. Sen har jag legat i soffan, ätit choklad, legat i soffan, legat i soffan och ätit upp nästan en 200 grams chokladkaka!!!!!!!! ush spyr när jag tänker på det. Men tack anna det var jävligt uppskattat. Nu har jag bara två kvar <3
Fick så goa presenter igår. Tre jättefina nagellack av monika (som jag ska testa nu tänkte jag), 500 kr på systemet av Robin, Petter, Danneben, Viktor, Pontus och Jakob, jävligt uppskattat haha! Sen fick jag jäger, blommor och tuggumin av erik, peerfa! Jag fick en peruk, fina tänder, naglar, en lösarm och en mustach av henke, sebbe och koffe haha, Spriiiit och vin av Julie, tobbe och robin och ted, en shaker och asfina drinkpinnar av maja och sarah, tre 200 grammare choklad av Anna, cider från linnea som inte kunde komma tyvärr men de va sjukt gulligt att du tänkte på mig och en vinflaska från natta :D Va ni är bäst!!!! Hade så sjukt roligt!!
obs glömde publicera igår hehe

Vilken helg

Köpte biljett för lördagen och fick band för båda dagarna så det blev en hel-helg på west coast ändå haha. Min födelsedagsfest va jättelyckad och det var hur kul som helst! Monika kom, vilket va askul. Och sen var det min och elinas sista fest och heldag ihop :( Buhu kommer sakna den tönten massor :( Tur det finns skype.. Bjuder på några bilder från min fest i går.
Tack för alla jättefina presenter!!
Solen stekte, de va perfekt väder och mina bästa kompisar! En riktigt riktigt lyckad kväll :D

biljett

Jag köper biljett ändå haha, nu har jag bestämt mig

halv 11

Idag var jag trött!! Hade iaf en sjukt rolig dag på jobbet igår med Anna haha. Kan inte sluta skratta fortfarande. Fick även lära upp en kille, min andra dag? Inte för vi gör så jättekomplicerade saker. Så gårdagens jobb gick sjukt fort iaf, gött det! Idag har jag inte hört något än så vet inte ens om jag ska jobba? Hade varit skönt å va ledig, men jag har inget att göra idag så kanske onödigt.. Borde ändå träna så får göra det sen isf.
I morgon är det iaf fredaaag och sverige match. Vi ska ha gäster och de ska bli roligt! På lördag är det min födelsedagsfest och sedan får jag se om jag drar på westcoast? Har sån sjuk beslutsångest.. Fast det finns det fler som har hahaha.
osv osv osv

Obs vi ska inte planka in, de va inte serri eller sätta fast med tejp. Hade gjort det när jag var liten men INTE nu hahaha.
Men jag har inte bestämt mig än... Orkar inte lägga pengar på något jag inte kommer gå på då lägger jag hellre dom på annat. Men samtidigt hade det ägt å dra dit!! Bara för att. Dock är det från 16 och alla mina elever plus min systers kompisar kommer vara där.. Samtidigt kommer typ alla mina kompisar vara där också!!! fan haha

in the ciiity

Idag har jag hunnit massor redan. Städat mitt rum, varit i stan och köpt lite kläder (hittade världens finaste klänning som jag ska ha på lördag) hängt en tvätt, ätit, träffat massa goa och nu ligger jag här i min säng. Om 50 min börjar jag jobba... Not taggad. Det gick bra igår att jobba iaf :) Fick jobba på nellyavdelningen men de blir ju inte så mycket titt på kläderna tyvärr. Stod på inlagringen som alltid. Idag blir det jobb 14-20, heelt ok. Goa pengar iaf! Är fett trött så skulle kunna somna när som men de är inte så smart kanskekanske..
me and my baby sister, snygga som alltid

tisdag

Nu ska jag strax fixa i ordning mig och sedan gå mot tullbroskolan för att äta avslutningslunch med lärarna. Haha helt galet! Men smörgåstårta tackar man inte nej till :) Sedan ska jag jobba 16-21 på b-linc. Sjukt längesedan jag jobbade där nu! Men ska faktiskt bli helt okej. Det handlar bara om en vecka innan jag börjar på peters som sagt.
Är ruskigt trött på detta tråkiga väder!! Helt sjukt! Å de ska inte bli bättre i helgen eller nästa vecka heller. Även om vissa dagar har sol så är det typ 14 grader. Jag som ville ha sommar. Är blekare än jag vet inte vad.. Har mycket hellre dåligt samvete för att jag sitter inne än att jag inte ens kan gå ut :(
bild från min födelsedag
glömde publicera hehe

tjabbaa

Älskar ordet tjabba hahah. Idag har jag tagit en lång fika/lunch med fia. Vi pratade om i höst då vi båda ska göra stora saker. Hon ska flytta till usa och plugga!!! hur grymt!? Vad jag ska göra är en annan femma ;) Iaf så drog jag till min träning för ryggen. Rehabträning så att säga ;) Låter som jag är cool. Men det är sant. Jag å min rygg är ovänner och har varit i typ 5 år. Nu är det kris, det har gått utför och mina knän, lår och axlar gör ont så fort jag sträcker på mig. Så det blev pilates en timma och otroligt jävla onda stretchövningar. Allt bara värkte och gjorde ont och det sög.. Men men jag måste göra detta mer ofta annars blir det inte bra. Hoppas det går bättre nästa gång. Ringde även tranpenad och ska jobba i morgon 16-21 och sedan i en vecka innan jag börjar på peters. Åh va jag längtar till peters. Bästa sommarjobbet någosin :)))
HAHA fulast idag!?

Nu är det en pigg måndag faktiskt

Idag är det måndag och inte igår haha. Nu ska jag in till stan och fika med Fia och sedan blir det träning för hela slanten. Jäkla jobbiga rehabträning. Om någon ser mig träna på pilatesen och dem maskinerna så kommer dom skratta ihjäl sig. Ser ut som en ihopkrupen klump tack vare min rygg. Men nu får jag verkligen kämpa! Å det tycker ju jag är roligt :)) Men helst skulle jag vilja ha en bra och normal rygg om en vecka, men det går ju inte direkt.. Jaja. Hört att det som victorias secrets modellerna tränar mest är pilates och är det så så vet jag ju vem som kommer gå dom visningarna i höst ;)
en bild från usa när jag skulle iväg å träna där

Jag har bestämt mig!

Jag har bestämt mig för vad jag vill göra i höst. Skiter i om det är för svårt, jobbigt osv. Jag ska lyckas. Ska inte bli alls det misslyckandet som det var i usa. Vet att jag hade haft världens bästa år där om det inte var för att jag fick en så sjuk och hemsk familj och att jag inte trivs med att bo i en random familj där man inte vågar ta för sig. Det ska bli ett nytt försök till ett annat liv i höst och jag ska göra det själv. Lyckas det inte heller så gör det väl inte det. Jag är mycket starkare i mig själv nu och jag kan umgås med mig själv. Det är bara att försöka om och om igen.

Så nu ska jag spara ihop pengarna som behövs

och sedan är det bara att sätta sig på

första, bästa plan härifrån



sämst väder

Vad är problemet med vädret, om det nu är juni, kan det inte bete sig som om det är juni då!!!!!! tack och hej

ops

känner mig inte helt hundra på dagarna... Bara för jag va hemma igår å festade i fredags, sorgligt men sant haha. Så idag är det SÖNDAG och inte MÅNDAG... Om ni blev förvirrade av mitt förra inlägg?

en trött måndag

Idag har jag inget planerat. Höra av mig till trampenad kanske eftersom det är min sista dag i skolan i morgon. Eller a, vi ska äta skolavslutningslunch haha så de blir inte mycket jobb. Sedan börjar jag på peters igen vid midsommar. Va inne där igår och jäklar va fint det kommer bli. Helt annorlunda mot hur det såg ut innan. Kommer bli mycket större och luftigare. Stor servering, stora diskar där tårtorna, bakelserna, pralinerna, mackorna ska vara osv. Ska bli askul å jobba även denna sommaren (som är min 4e). Sitter och funderar på vad jag ska göra i höst. Har lite planer som jag tror kommer bli grymma..
Om regnet slutar ösa ner nu så ska jag träna med sebbe vid 12. Men det ser inte så ljust ut. Kanske lägger mig i soffan å softar istället. Är rätt bra på det ;) 


bjuder på en härlig bild på mig och mitt kusinbarn. Här var jag nog 13 å skitcool.

Lördag

Sjukt rolig dag/kväll/natt igår!! Var som sagt på fem studentmottagningar och tyvärr så pissregnade det! Asså öste ner men min snälla mamma körde oss till dom flesta ställena. Allt var superlyckat men vid tvåtiden så kände jag att det var nog. Va sjukt trött!
Bjuder på lite pix

Student!!!

Nu drar jag mig strax mot stan för att köpa blommor och möta upp henke. Ska bli så sjukt roligt å är astaggad!! Önskar bara det var jag som gick ut idag men man kan inte få allt här i livet två gånger så att säga.
Hoppas på bra väder och inget regn!! Kunde varit lite varmare men ska absolut inte ha tights eller byxor!! Barbent ska det vara på studenten!

student

I morgon är det 93ornas student!!! Blir ett späckat schema då jag ska till 5 stycken och ösa. Presenterna är inhandlade i alla fall. I morgon ska jag köpa rosor och sedan springer dem ut. Ska bli så sjukt roligt. Kommer aldrig glömma känslorna och hur allt var på min studentdag. Bästa dagen i mitt liv!

Trött

Det var en lugn dag på jobbet idag. Hade bara två lektioner och sedan var det dax för klädparaden! När jag gick på tullbro va vi inte så engagerade i klädparaden. Kvällen innan kom mamma på att sätta på ballonger på min tröja för jag hade ingen aning om vad jag skulle vara. Så vi satte på lila ballonger så det skulle se ut som en vindruveklase. Sjuka är att jag vann bästa utklädnad också haha.

4 år sedan:

update

va precis med min syster och köpte godis på ica också. Alltid en ursäkt att hon är hemma

Farmor 75

Idag fyllde min kära farmor år och det firade vi med brunch på marsstrand. Det var klart den bästa brunchen jag ätit någonsin och desserbordet var typ det största någonsin. Efter vi ätit tog vi färjan över och gick runt på den lilla ön. Även om vi var proppmätta så åkte vi hem till farmor och farfar och firade lite extra med tårta.

just got me some inspiration


höst

Har det blivit höst eller!? Idag börjar studentveckan för alla som går i trean. Hoppas det blir varmare i eftermiddag. Hade gjort allt för att få uppleva studentveckan en gång till!! Så jäkla rolig!

polisen

Ska strax dra mig mot stan för att köpa studentpresenter och åka till sjukgymnasten. Och polisen.. Idag är det alltså dax å bli hörd om vad som hände. Är inte nervös än men när jag sitter där kommer jag nog att bli. Men men, jag vet ju vad jag sett och det är ju det jag kommer berätta. Men ändå.
slänger upp två bilder på något som gör mig gladare att se på
Studenten och balen ( och såklart studentveckan) i fredags var det exakt ett år sedan. Var tog tiden vägen?

summerburst

Har haft världens bästa helg!!! Helt galet rolig och grym musik hela tiden. Har aldrig haft så ont i benen och i axlarna någonsin eftersom vi hoppade konstant i 10 timmar typ..
Bäst var Morten Breum (som jag fick ögonkontakt med 3 gånger, varav en gång när jag pekade på honom å kollade tillbaka så log han!!!!!!!! kände mig som 14 igen blev helt till mig) axwell, calvin Harris, Dada life (som körde stenhårt från början till slutet, helt galna) och Alesso.

Fia å jag bodde hos våran kompis rikard och de va hur roligt å mysigt som helst! Vi drack typ inget på fredagen och inget alls på lördagen vilket var det bästa på länge, ingen bakfylla och vi njöt sönder av musiken.

RSS 2.0