Midsommar och långhelg i skellefte

Tillbaka till vardagen efter världens bästa, mysigaste, galnaste, roligaste helg hos min bästa tjejer i norrland.
 
Fia och jag åkte till arlanda där vi mötte evve. Mycket kramar å lite tårar sen boardade vi planet mot skellå. På kvällen när även vår älskade josse kom med flyget åkte vi å handlade, plockade blommor, och gjorde tårta. Hur mysigt som helst. Sen somnade vi fyra i en säng och låg å knödde på varandra som på den gamla goda tiden.
 
 
 
Midsommar var jättehärligt och vädret var på vår sida. Vi firade långt ute i skogen vilket var så himla härligt, helt ensamt och idylliskt. 
 
 
 
Midsommardagen sparade inte på krutet. Vi förfestade på ett tak med världens finaste utsikt och snygga killar woho haha. Nä men de var mycket trevliga, 10 killar och vi är ju inte en dålig förfest. Efter ett tag drog vi till travet för att vara där i 10 min. Sen är allt väldigt oklart, men kan säga att fia å jag å evve hoppa in i en okänd volvo och cruisade iväg. Fia lyckades ställa sig på motorhuven så den fick en liten buckla hahaha... Å killen älskade sin volvo. Vi drog ut på terassen som är ett uteställe och hade så jävla kul. Jag var borta från de andra typ hela kvällen, träffa massa sköna människor i skellefteee och helt plötligt kom jag farandes på en cykel med en uteliggare jag hittat som körde mig med pantburkar i stora påsar. Har aldrig flabbat så mycket!!! 
 
 
En jäkla massa skratt och kärlek bjöd denna helg på. Älskade älskade vänner. Det är helt sjukt att vi träffats å passar så bra ihop. Saknar dom redan hur mycket som helst. Men antagligen blir det en långhelg hemma i falkenberg snart och då jäklar ska jag visa bästkusten från den bästa sidan.
 
Annars är jag tillbaka till reality. Jobb idag, jobb i morgon och så fortsätter veckan. Tackar jag ej nej till men alla strejkar här uppe så bussar är helt inställda och tbanan går helt konstigt vilket stör mig. Men alla har rätt till bra arbetsförhållanden, så är det bara.
Ska förövrigt hem nästa helg!! Har inte varit hemma på nästan 3 månader. Helt sjukt. Saknar min fina familj som är i new york nu (minus min syster hehehe)

midsummer

Om jag tyckte att det gick fort med helgen är det inget mot vad denna veckan gått. Alltså i morgon åker vi till skellefte och jag får träffa josse och evve för första gången sen nyår. Helt sjukt. Ska bli så jääkla roligt alltså!!! Har även hittat midsommarklänning efter en jäkla massa om och men. Har även hittat massa andra saker haha, tex sandlaer i skinn för 199 kr!!! Sen en jättemysig kofta, shorts osv. 
 
Annars har jag jobbat klart på jernhusen nu. De var mycket nöjda och jag med. Så jäkla duktig har jag varit måste jag få säga. Aldrig suttit i reception eller växel förr och gjorde det så jäkla bra. Det är så mycket svårare än man tror och jag är supernöjd! Men nu blir det en låånghelgs ledigt, precis vad jag behöver, sen är det lite jobb igen, sen hem till falkenberg om två veckor för å fira mamma, hela familjen åker upp till sthlm under veckan och umgås och sen på helgen kommer koffe å sebbe å hälsar på. För bra för å va sant!? Ja!
 
P&K
 
Ute på springrunda i måndags
Ville äta ben å jerrys men fick världens bästa pepp av amanda HAHA.
Detta blev det istället. Allt eller inget haha
Gick lös med brun utan sol
Receptionist-Amanda. Hej, välkommen till järnhusen
Min nya gosiga fina stickade kofta

Helg

Denna helgen har gått snabbare än snabbast. 
 
Jobbade hela dagen i fredags och sedan var jag helt slut så somnade snabbt vid 10 på kvällen. Orkade knappt göra något på lördagen så åkte in till stan, kikade på åhlensrean lite och sen åkte jag hem igen och sov lite till. Jag köpte tre nagellack på åhlens och sen köpte jag en mascara. Eftersom mitt sl-kort (tunnelbana, buss osv) hade gått ut fick jag pröjsa 800 kr för det, vilket jag gör varje månad. Tacka vet jag falkenberg där man kan gå överallt å pengarna inte bara rinner ur händerna! Haha, fett bitter men 800 kr i månaden plus hyra plus mat. Är väl priset man får betala för å växa upp haha. 
 
två sista bilderna från festen jag jobbade på i fredags
 
Sen var det dax för inflyttningsfest hemma hos sofia och amanda. Jäkligt lyckad kväll. Mår inte speciellt bra idag dock haha, men det får man räkna med. Fia drog tidigt i morse till Borran (borås) där hon ska vara tills vi åker till skellefte på torsdaag :D Nu ska jag städa lägenheten. Jag förstår bara inte hur INGEN knackade på dörren å klagade, vi var inte tysta igår om man säger så haha.
 
 
gjorde en fin kudde till fia
john johns facerapes.... denna va faktiskt lite rolig haha
härlig dag
 
 
Jag tänkte unna mig lite shopping. Behöver det eftersom jag aldrig shoppar längre. Jag bara sparar å sparar och det är kanske inte hälsosamt å få ångest över att man inte sparar ALL lön när den kommer haha. Så ska unna mig. Har hittat den bästa hemsidan någonsin där jag blivit kär i allt. De skippar från australien så det kostar en extra slant men det är det värt! Köper hellre dyra saker och få än en massa från hm som jag använder en gång.. 
 
vill så gärna beställa denna outfiten, men när används den haha? 
Denna kimonon blev jag förälskad i, den är så himla mig, men 1400 kronor kan jag inte betala just nu :(
Beställde denna
Så himla fint hår. Ska nog färga mitt hår lite starkare som hon har det. Vi har typ samma frilla.
Beställde denna rosa också. Så tre plagg, 1600 kronor. Hoppas jag inte får betala tull. Nån som vet något om det?
 
Nä nu blir de städning och film. Har laddat ner hannibal lector filmerna. 4 stycken så jag har å göra :)
Hoppas alla haft en bra helg!

hejhej

Hej! Något tyst här på bloggen. Det är pga jag jobbar IHJÄL mig... Haha alltså det är inte sunt hur mycket jag jobbat denna veckan.. 
 
Jag har jobbat på sveriges dyraste gata, strandvägen, denna vecka på en stor konferans och hotellanläggning där massa viktiga människor har konferranser och möten. Jag har varit i serveringen och jag kan lugnt säga att jag har sprungit konstant, svetten har runnit värre än ett maratonlopp och stressen varit värre än om någon jagade mig med hundar (haha). Nä men det har varit galet och i onsdags jobbade jag 10 timmar med 10 min rast kl 12 på dagen och slutade kl 9 och igår jobbade jag från 15-24 med 30 min rast.
 
Före det var jag på jerhusen som receptionist och blev upplärd. Så idag och nästa vecka ska jag vara receptionist där. Och även jobba dubbelpass ikväll. Även där servering MEN bara till 7 denna gången.
 
Så ja, lite granna å göra så att säga. Mår bara lite illa på mornarna pga noll sömn, noll mat och jävligt mkt jobb MEN det gör inget för jag behöver pengar och jag mår ännu sämre av att inte göra något. Är ledig lördag och söndag iaf så då ska jag verkligen vila ut. Sen har vi inflyttningsfest på lördag så ska bli asroligt! :D
 
På torsdag åker vi till SKELLEFTEE. Längtar så jag spricker. Vi smider massa planer och allt jag kan säga är champagnefrukost, kransar, grill och en hel del alkohol (om fia får bestämma). Oj vad jag förtjänar några dagars ledighet och semester. But i love to work. Är jäkligt glad för det eftersom det finns dem som inte orkar jobba alls.
 
 
 
 

whatever happens, happens

Jaha, haha. Alltså... Fick gå efter 5 timmar på jobbet igår. Det var helt insaine. Jag förstod ingenting och jag tror aldrig jag gjort något mer komplicerat i hela mitt liv. Hann inte ens börja ringa eftersom jag skulle lära mig datasystemet på halva dagen. När det var omöjligt så var jag ju tvungen att säga det å då fick jag gå...
 
Fick åka tillbaka till ryska posten som jag jobbade för (mitt första uppdrag med, jättepinsamt) men de var jättesura på de jag var hos eftersom de sa att det var en superenkel grej och att jag bara skulle kunna norska. Kan säga att norskan som jag var lite nervös över skulle vara den enklaste saken i världen jämfört med vad jag skulle göra. 
 
Jag skulle kartlägga användadet av ett operatörsystem på dator inom logestik och industri. Allt på engelska och då norska som jag skulle prata och förstå. Jag har verkligen inga problem med engelskan men detta skulle jag inte ens klara av på svenska. Skulle förstå vad alla förkortningar stod för.. Ska bifoga haha. Men men, fick iaf bli uppgraderad till servitris och ska servera för dem istället tors-lördag samt att hon bokade in mig två veckor i juli som receptionist för ett företag. Sån himla tur att Molly, som är min kontaktperson, är den goaste tjejen. Bara bita ihop och komma igen :)
 
Nu ska jag jobba frukost. Uppe gött tidigt men de är luugnt. Ska bli jätteroligt :)
 
Ta å läs detta. Jag förstod tillslut vad systemet handlade om (det var typ 6 sånna papper).
Mina frågor
 
Åkte hem och gjorde en supermacka istället haha.
Hos fia iförrgår 
Har lite väl stor säng för en person så har lagt kläder där för å täcka haha (ensam tjej)
 
 

Senaste dagar

De senaste dagarna har jag jobbat igenom. Det har varit uunderbart väder så de har varit lite trist å jobba de dagarna, men samtidigt har det funnits tid för att sola lite ändå :)
 
Det har varit en jätterolig vecka och jag har tjänat 1200 i dricks, är så himla glad för det då lönen inte alls är så bra som jag trott.. Men men, inte hänga läpp för det :) 
 
Nu är jag påväg till Fia åblad för å firaaa. Vi ska fira med världens bästa film, safe haven, och godis hihi :)) Vad vi ska fira är taskigt å skriva ut så de får bli en hemlis. 
 
I morgon börjar jag på ett nytt uppdrag för ett nytt bemanningsföretag. Jag ska jobba i tre veckor med att ringa och kartlägga något jag inte riktigt vet än till norge. Ska bli spännande och hoppas jag inte tröttnar då jag är världens mest aktiva människa och hatar å sitta still. 
 
Sylvia som är världens roligaste och goaste människa. Kommer bli mycket häng med henne fram över och jag är så glad för att vi träffats :D
Paulina och jag jobbade för andra gången igår och båda gångerna tjänade vi 500 kr var i driks, dream team!! Också en tjej som är helt underbar och jag kommer hänga med i sommar
Där vi jobbade igår.
Testade en jättefin tunika, men no money no honey så att säga
Dagens dos av mat. Inte bra, jag vet. Men vissa dagar får man, och idag var jag ju ledig. 
 
See ya later folks :D

kallskänkan

Helloo. Har haft två spännande dagar då jag varit kallskänka i ett stort cateringkök. Alla frågade hundra gånger vilken utbildning jag hade och blev lika besvikna varje gång jag sa att jag inte hade någon alls å aldrig hade gjort det förr.. ops. Men fick ett sms innan idag om att de hade varit supernöjda och de sa de flera gånger så är jättestolt över mig själv :D 
 
Det jag fått göra är att fixa bufféer. Idag gjorde jag mat till 170 x 3 olika "maträtter". Tiden bara flyger förbi där och det är verkligen skitkul att jobba. 
 
 
Sen när jag slutade jobbet åkte jag till Antons student ute i österskär. Det kändes verkligen hemma där haha. Det är stockholm för mig och saknar verkligen att åka och hälsa på min bästa ewe. Ligga i hennes säng å kolla film å mysa. Hon och jag träffades i england på språkresa när vi var 14. Snart 10 år sedan.. Herregud. Dock har hon flyttat till västkusten nu när jag flyttat upp. Jaja man kan inte få allt här i världen.
 
klockan ställdes på 4 för att gå upp och åka till matsällskapet å de andra kockkollegorna (HAHAHA, skoja, tror jag är en bland dom ;) ) På rasten solades det kan jag lova. Högsommarvärme :D

yep 170 av allt. Förutom all sallad jag hackade i början, där var det för cesarsallad till 1000 personer.
kock- Amanda
Student med fina vänner
Gigantiskt paket!!!
Bäst var när Martin (ewes pojkvän) knöt mina skor hehe. 
 
Ska soova nu. I morgon ska jag på studentmottagning och jobba, fredag likadant och lördag bröllop :D Sen har jag ett annat jobb på g för ett annat företag. Jäkligt speciellt haha men tjänar kanon på det jobbet så får se hur allt slutar eftersom det handlar om att jag ska kunna snacka norska. Eller ah, förstå så ska intervjuas på fredag. Mer om de en annan gång :) Nattiii

tjäna tjäna från nya lägenheten

Tjabba! Ligger här i soffan i nya läggan och lyssnar på pod casts. Är ledig idag vilket är nice, men inte så nice att jag tycker om att vara ledig.. Vill jobba och göra något hela tiden. Var ute och gick lite och sen åkte jag till stan. Vädret är jättekonsigt, var så varmt att jag gick i short och linne. Väl i stan blev det orkan och svinkallt och sen öppnade sig himlen och jag fick springa från tbanan och hem. 
 
Igår jobbade jag på en stundentmottagning. Väldigt fint hus! Tjejen som tagit stundenten hade gått på internatskolan i sigtuna och hennes mamma bodde i australien, å till och med i älskade melbourne! Det gick bra och jag fick 500(!!!!) kronor i driks bara sådär. Första gången jag får dricks. Så jäkla nice. 
Annars har jag en härlig vecka framför mig. Hoppas på jobb i morgon och onsdag sen på kvällen på onsdag ska jag till Antons stundent (Ewes lillebror) ,  torsdag ut till djursholm på privatmottagning för jobb, fredag till täby på privatmottagning för jobb och lördag jobba på ett bröllop. 
 
Och inte nog med det så beställde jag biljetter till Skellefteeee!! Jag och fia ska flyga dit för att fira midsommar med våra bäästa. Ska bli så jäkla roligt. Hörde lite planer igår och det ryktas om badtunna och stor hemmafest. Så jäkla roligt!
 
När jag är ledig planerar jag våran usa resa. Den blir nästa vår eller sommar och jag är såå taggad. Vi ska bila väldigt mycket och blir borta 2.5 månader ungefär. 
 
 
I lördags när vi var ute på gaybåt hahah. Konstig utgång men fett kul. Tror fia tvingade mig att ta en snus på detta kortet och jag kämpar med att inte dö. Finns inget mer vidrigt.

lite läskande bilder från i söndags på jobbet
 



 
Avslutar med lite posebilder på mig själv hehe. 

RSS 2.0