stockholm city

Hallåå. Inte skrivit på ett tag igen nu haha. Men jag hinner inte riktigt prioritera datan. Det är så jävkla bra väder hela tiden och jag hittar på saker hela dagarna. 
 
Förra veckan var jag på indiskas huvudkontor som sagt. Hade verkligen den bästa jobbveckan där hittils. Så jäkla kul, svårt och roligt. Är jättenöjd.
 
Annars har jag spenderat kvällarna på lite uteställen. Det är hemskt vad mycket alkohol man dricker i stockholm om man jämför mot falkenberg. Kanske för det finns såå roliga ställen och så mkt folk. 
 
Vi va på grönan för att se "the tallest man on earth" i fredags, som alla andra bevisligen också. Slutade med att vi gick å drack öl och spelade istället. Mycket bättre haha. 
 
 
 
Jag va på gayparaden i lördags. Alltså den känslan de ger. De är de mest lyckliga människorna någonsin just den dagen och alla bara dansar, spelar musik och klär ut sig. Helt underbart. Grät typ 3 gånger och var där ensam. Vad händer med mig haha?
 
 
Sen drog jag och mötte upp mina finsisar i zinkensdamm och vi satte oss på berget och hade det härligt. Sen blev det en sväng till debaser slussen och efter det mötte jag upp ellie och nella och drog till oxid för att dansa. Härlig kväll.
 
 
 
I söndags var både fia, linnea och jag lediga så vi drog å badade i hornstull. Mycket mycket bra avslut på en grym helg.
 
 
Denna veckan är jag jour på jobbet. Vilket betyder att jag ska vara redo från klockan 7 på morgonen om det kommer in något jobb. Det har det inte gjort varken igår eller idag. Det gör inget, så skönt å kunna va lite extra ledig. Sen får jag lön för 4 timmar ändå fast jag inte jobbar något så det är ju inte helt fy skamm. 
 
Några bilder från när fia å jag träna igår kväll. (gick 1 mil på morgonen och sedan 6 km på kvällen, hur duktig??)
 
 

and here is some pics

Här kommer bilderna till förra inlägget. Ska skriva ett nytt ikväll om annat med / the blogger
 
Mamma hade köpt världens största varmrökta lax. Så brutalt gott
 
Idioterna kom vid 10 och då var det bara å börja supa, i duschen. För sen va de torsdagsklubben
Mina bästa
Sen va vi pigga för strandeeeen!!
 
 
Vi åkte å bara lassa på oss alkohol å mat
Sen körde vi myskväll för hela slanten på fredagskvällen. Koffe å Henke kom över å snacka lite skit.
Jag hade bränt ihjäl mig i solen på stranden
 
Vi roadtripa till fina helsingborg och hälsade på jennifer som de andra tjejerna rest i nya zeeland med
Hade lite förfest på lördagen innan vi drog ut med lekar osv. Riktigt jävla kul!
FUCK MITT TÅG HÖRS SEN
 
 
 

RSS 2.0