Sydney

 
 
En stad jag kommer besöka är Sydney som ligger i New South Wales. Till Sydney kommer jag åka runt jul och nyår för att fira in det nya året. Festen i Sydney sägs vara outstanding och ett måste under nyår samt deras otroliga fyrverkerishow. 
 
I Sydney ska man besöka harbour bridge (längst upp till vänster på bild), operahuset (längst ner till höger), paddys market, bondi och bronte beach, darling harbour, stadsdelarna giebe och newtown och blue montains.
 Bondi beach är väldigt känt för surfing och att vara en fin strand. Operahuset är också väldigt känt på grund av sitt utséende och speciella läge. 
 
Town of 1770 eller agnes water, rekomenderas starkt av de som varit där. En bit från Sydney och väldigt bevarat. En gammal stad där det är väldigt lugnt. Rekomenderas att stanna två nätter max. Där är ett väldigt bra ställe att surfa på.
 
Annars i New South Wales kan man:
Åka till Port Macqurari där det ligger ett koala sjukhus. Man får se koalor på väldigt nära håll och hjälpa till med småsaker samt mata osv.
Besöka Byron bay är ett måste. Där finns väldigt fina stränder där många påstår att de är de finaste i Australien. Solnedgången är ett måste att se då den ska vara något alldeles extra. Byron bay är ett av de bästa festställena och väldigt populärt för backpackers.
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0