London

I morgon åker jag till london. Wihohooo
 
 
Bilder från när jag var där sist. Tre år sedan nästan exakt. Hade varit i Jordanien någon vecka innan denna resan så jag var väldigt brun därifrån och ingen solariumtorsk som det kan verka haha..
 

dagen före dopparedagen

Har precis slutat uppesittarkvällen med familjen. Blev bingolotto. Tröttna efter en timma som vanligt så beställde lite saker från nellys rea samtidigt haha. Lite bikinis å annat kul. Ska ju till london om mindre än en vecka så försökte tänka lite på det. Hittar jag inte mkt där ska jag heltklart beställa lite annat med!
 
Julafton i morgon! Ska sova nu så jag är pigg! Så himla mysigt.
Puss å Kram
 
 

welcome to the good life

 
32 dagar kvar
 
Har just nu feber och inte kunnat sova under natten pga frossa.. Över en månad med konstant skit är fan helt slut i huvudet och kroppen. Hoppas 2014 börjar bättre än detta året slutar för jag är fan på bristningsgränsen över vad jag klarar av.

Juuul

Julafton om mindre än en vecka. Herregud vad tiden går fort alltså. Så jäkla härligt! Åker till lovely London om en vecka på söndag vilket verkligen äger.
 
I söndags körde jag ca 25 mil till Smögen och Kungshamn för att hälsa på min fina kompis Ewelina som flyttat från stockholm till sin pojkvän. Så himla mysigt vi hade det. Det var dåligt väder så vi var inne och kollade film hela dagen på måndagen och gjorde de godaste bullarna någonsin. Hade jobbat varje dag och gått upp vid 6 varje morgon den veckan så jag behövde det såå mycket.
 
Julklapparna är så gott som klara och jag ska strax in till stan för att fixa de sista. Sen blir det jobb varje dag på peters fram till julafton. Väldigt uppskattat!
 
Nu måste jag fixa mig och dra in till stan så jag hinner med jobbet också.
 
Puss och kram
 
 lite snygga bilder mandy å jag tog när vi precis hade bokat om resan till indonesien. 33 dagar kvar
 
 Bilder från smögen

The pressure

Det är med sjukt stumma armar jag skriver detta. Var på det roligaste, svettigaste och jobbigaste danspasset någonsin igår. Det var så jäkla roligt och är fortfarande i lyckorus. Det filmades även så ska se om jag kan lägga upp det här.
 
Idag har jag jobbat och tränat så nu är jag helt död. Jobbar nästan varje dag nu vilket är såå skönt! I morgon blir det jobb 8-13 på tullbro, sen 13.30-18 på peters, sen julbord med laxbutiken halv 8... Kommer bli en galen dag men så himla kul. Älskar å göra massa saker! 
 
I helgen blir det lite jobb och kanske en utgång på fredag. På söndag åker jag till ewie i smögen och stannar där några nätter å myser. Toppenvecka med andra ord!
 
 

Ordinary life

När jag känner mig arg, ledsen, sviken vad som jag nu känner som gör mig nere sätter jag alltid på världens power musik på högsta volym. När jag lyssnat klart på några låtar känns verkligen allt bra igen. Det fungerar varje gång!
 
Denna helg har gått i ett. Lördags jobbade jag från tidigt på morgonen till klockan fem, halv 6 var jag hos min chef på peters och klockan 6 åkte vi iväg till Ästad bondgård för julbord. Så otroligt mysigt och trevligt. Jag som fortfarande har jätteont i munnen och tungan höll på å dö i slutet typ dock. På söndagen jobbade jag 10.5 timmar och sedan somnade jag klockan 9 på kvällen. 
 
Fick ny medicin till munnen, vill hellre dö seriöst än å ha så här ont. Har så ont, tror ingen förstår den smärtan. Den nya medicinen skulle vara starkare men jag kanske behövde ta den i 1 månad innan de skulle bli bra igen. Orkar inte, har redan haft skiten i 3 veckor.... 
 
Annars händer inget speciellt. Jobbar på tullbro nu lite i mellanåt och har ganska mycket jobb på peters. Helgerna går åt till att jobba på laxbutiken så cashen rullar in iaf.
 
Btw har jag nog hittat de program jag vill läsa i höst!! Är mer än excited men mer om det en annan gång ;)

RSS 2.0