Torsdag

I natt sov jag hos min kära vän Joelle. Sjuka är att hon blev stoppad av polisen för 3 gången med sin bil och denna gången utanför mig. Denna gången var det av civilpolisen, men dom va goa och pratglada och hon slapp böter. Bilen fick dock körförbud haha.
Nu sitter jag här på mitt kära jobb och är hungrig så det passar så bra med att det är lunch om 10 min. Kan inte fatta att i morgon vid denna tiden är vi påväg till stationen och tåget som tar oss till summerburst! Gotta love life
Morten Breum som ska spela. Finns det någon snyggare!?

lunch

Efter frissan så lunchade jag med en saknad vän, Nicolina. Vi va bästa kompisar när vi var 15 år men i gymnasiet så tappade vi bort varandra efter ett tag tyvärr. Det var sjukt kul å catcha up igen verkligen och det får bli fler gånger :)
Eftersom jag lyckats tappa min hårddisk i marken å den är sönder kan jag inte bjuda på några gamla bilder på oss tyvärr. Men lägger upp en bild på världens goaste nico :)

Färgat håret

Från blondie
Till brunette
Trodde jag skulle bli mer missnöjd. Känns helt okej. Hade tröttnat på att alltid vara blond och så superblond så jag slog på stort. Känns som mitt hår är lite grått men det löser nog sig snart

summerburst

På fredag sticker jag å två fina tjejer till göteborg och summerburst! Grym line up och jag är lyckligare än nånsin. Hoppas bara vädret är på våran sida, men det är ingen fara att behöva dansa i regn heller!
fia å ana som jag ska dit med. Vill knappt minnas vad som hände på avicii hahah

Monika kommer heeem

Blev så glad (fast otroligt ledsen med för hennes skull) när jag fick veta att Monika kommer hem till sverige i sommar!! Monika va en otrolig stöttepelare i usa när jag inte visste vart jag skulle ta vägen av alla känslor å ångest. Vi hade så mysigt ihop men önskar att jag kunde njutit av det mer! Nu har vi dock en hel sommar (och ett helt liv) att hitta på roliga saker å ingen kan bli gladare än jag!
en klassisk frozen yoghurt bild på Monika haha

hejhej

Nu börjar jag blogga igen. Känns bra. Det går upp och det går ner men nu kör jag igen fast med lite kortare uppdates istället!
Har haft en underbar helg som började med en veckas strålande sol och 25 grader så låg och stekte dom flesta dagarna efter jobbet. På torsdagen grillade vi några stycken nere vid stranden och på fredagen festade jag och elina till det med några goa. Lördagen bestod av bal för 93orna och jag sminkade min kompis ana :) På kvällen var de melodifestivaleeeeen!!!! Men jag somnade halv 10 å missade alla utom dom 4 första. Jaja har inte följt det eller kollat på hur många år som helst så dog inte.
Några bilder från helgen

RSS 2.0