Falkenberg

Oj, trodde ingen kikade in här alls, men så såg jag att många varit inne igår så då tänkte jag att jag får väl göra ett blogginlägg ändå fast jag inte orkar riktigt hihi.
 
Jag har haft en kanonvecka. Jobbat i receptionen på gant förra veckan å på torsdagen åkte jag hem till falkenberg där sofia, evve å josse slöt upp hemma hos mig. Det var sååå mysigt. Mina bästa, bästa tjejer. Vi drog ut på torsdagen och hade jätteroligt. På fredagen låg vi och solade på skrea strand hela dagen. Verkligen den bästa stranden av alla i hela sverige, enligt mig. Sedan åkte vi hem, handlade lite och myste. Koffe å Henke kom å drack lite med oss på kvällen å tjöta. Jag som hade bränt mig fett mycket på stranden vaknade sen mitt i natten och mådde så jäkla illa. Trodde jag skulle få antingen magsjuka eller att jag var matförgiftad. Sen somnade jag om och när jag vaknade mådde jag helt okej förutom att jag var supersvullen i ansiktet.
 
Vi åkte ner till helsingborg för att hälsa på en tjej de andra tjejerna åkte till nya zeeland med. Hon va så himla go. Hon skulle flytta ner till australien permanent och skaffa visum för hon träffat sin pojkvän där. Åh det vill jag med göra :( Men verkligen så sjukt modigt att lämna allt för australien. Vi åkte hallands kustväg och det var superfint som alltid. Sen gick vi runt i helsingborg och åt lunch med Jennifer som hon heter. 
 
Sen åkte vi tillbaka och på kvällen hade jag en ganska stor fest för mina kompisar. Det bjöds på lekar, dans och mycket skratt sen drog vi ut och efterfestade i vanlig ordning hemma hos koffe. 
 
Söndagen spenderades på stålboms och sedan åkte fia å jag hem till oss och evve å josse hem till sig :(( Men vi ses igen om en månad. Vi kör nu en gång i månaden haha. 
 
Just nu jobbar jag på indiska. Det är så jäkla roligt. Händer så sjukt mycket och jag har massa ansvar fast jag inte kan något och lär mig mer och mer hela tiden. Skickar bud till hela världen med fedEx och bokar hotell och resor. Utvecklas jättemycket på det jobbet och detta var bara första dagen haha. Men kul när tiden går fort :)
 
Så det händer inte så mycket denna veckan. Jobb och i helgen ska jag ut, som vanligt hehe. Sommar en gång om året!
 
Eftersom bilderna vägrar laddas in kommer de senare eller i morgon

I love beautiful stockholm

Sitter på min balkong, lyssnar på musik och dricker aloevera drycken. Har precis kommit tillbaka från en power walk nere vid skärgården. Alltså det är heelt underbart där nere. Så vill jag med bo!
 
 
I helgen har jag bara tagit det lugnt. Chillade i fredags och på lördagmorgonen jobbade jag. Det var bara 2 timmar men det var så jäkla roligt så synd de inte var mer. Alla va jättetrevliga och jag höll uppsikt över bullar och frukt å kaffe osv haha. Sen mötte jag upp fia åblad och vi åkte till söder för att äta vego. För er som inte vet (typ ingen) är jag typ vegetarian. Jag äter inget kött och endast kyckling när jag äter ute. Fisk äter jag hela tiden haha så det är en liten egen grej som gör att jag mår bra i kroppen :) Har börjat äta orgaiskt och mindre animaliskt och det är toppen. Men nog om det. Vi drack en enda drink för vi skulle va nyktra och duktiga för en gångs skull haha. Sen åkte vi ut till djurgården och kollade på sommarkrysset på grönan. Verkligen hur bra som helst. Anton Edwald var grym! Förstår hur alla småtjejer skriker haha.
 
 
Efter vi varit där åkte vi båten in till slussen för att gå en långpromenad och sedan åka hem och lägga oss. Då var klockan 10 haha. Helt plötsligt, mitt inne i gamla stan står nån idiot och vinkar på mig. Jag rådissar och när jag gått förbi och fia ba: "alltså kan han sluta vinka eller??" Så hör jag: "Men amanda??" Haha då var det Tor som var där och vinkade på mig. Kände mig lagom dum, men känner verkligen inte många i stockholm och alla är bortresta denna helgen så var inte så lätt å veta haha. Han hängde med två kompisar och fråga om vi ville med på en öl. Svårövertalade som vi är så sa vi ja direkt. Drog till en pub deras kompis jobbade på och ja, klockan blev 3 och drickan bara vällde in. 
 
 
 
Idag har ja och fia softat på hennes balkong och sen åkte vi in till stan å åt världens godaste mat och låg och solade.
 
 
En perfekt helg måste jag ändå säga!
 

Scrap booking

Som bekant är ju jag rätt bra på att hoppa på olika projekt, gå in superhårt för det tills jag tröttnar och aldrig gör klart det fullt ut. Sån är jag och jag vet att det inte är så bra haha, men detta projekt ska jag försöka göra klart mest för de är så jäkla kul!
 
Här kommer lite av de jag gjort under åren, och mitt nya projekt, Australien.
 
Mitt första projekt, tror detta är 05 kanske? haha
 
Lite andra saker jag gjort för ett tag sedan
 
 
 
Lite av det jag gjorde i förrgår och igår kväll :)
 
Btw, mamma kommentera lite nu haha. Du va duktig förr, du kanske har gett upp denna bloggen helt? Detta är dock mer en dagbok som jag kan gå tillbaka och se vad jag gjort senare, så den är kanske inte så roligt å läsa för någon annan. 
 
 

Härlig dag

Igår var en riktigt härlig dag.
 
Vädret fortsätter å stråla vilket är uunderbart. Alltså det är så bra väder här att jag vill krama den som bestämmer det haha. 
 
Jobbet gick fort igår faktiskt. Jag fick lite uppdrag också vilket är roligt :) 
 
När jag kom hem så drog fia och jag ut på en springrunda. Det var tungt. Men de blev iaf 6 km och mitt i rundan hoppa vi i havet och badade med träningskläerna. Såå jäkla härligt!! Iskallt i början men såå skönt när man var i. Riktigt härlig dag :D
 
Nu ska jag snart till jobbet sen har jag inget planerat. Fram tills jag åker hem för några dagar har jag inget planerat förutom lite jobb. Trååkigt hehe. Men ska nog fortsätta med min scrapbook om Australien :)
 
Jusde! Fia å jag fick äran att gå på smygpremiären av Håkan filmen. SÅ JÄVLA BRA!!!!!! känn ingen sorg heter den och jag har aldrig sett en så bra svensk film. Aldrig i hela mitt liv. Den va så bra. Sista halvtimman var heelt otrolig och jag bara grät å grät. 30 min efter filmen va slut bara grät vi fortfarande men av lycka och allt. Helt, helt magisk.
 
 
Btw, jag stannar i lägenheten en månad till efter fia flyttat!! En kompis från falkenberg flyttar upp å bor med mig en månad :D

All of my thoughts

Hejsan!
 
Har inte skrivit på länge, saker händer men det är en vardag nu. Sen snurrar tankarna i huvudet på mig vilket gör mig lite nere/ofokuserad.
 
Just nu är jag även ute på ett jobb som inte ger mig någon stimulans alls. Då jag är väldigt aktiv och älskar att jobba med aktiva saker är detta 100% tvärt om. Inget händer, ingen kommer, ingen telefon, ingen mailar osv i 8 timmar. Visst jag kan läsa bloggar, kolla program på datorn men det är inte kul att smyga med det fast det säkert inte gör något. Men jag har inget att göra, inga mål för dagen och då blir jag seg och deppig. Men det är bara denna veckan ut nu. 
 
Sen vet jag inte hur det blir i höst med något. Jag vill stanna i stockholm. Men jag kan knappt spara någonting här och jag måste spara pengar för att inte må dåligt. Hatar att inte kunna spara minst 5-10 tusen i månaden och här bara försvinner det jag sparar i början av månaden fast jag jobbar dubbelt så mkt som jag gjorde i falkenberg, Jag slösar inget, men här betalar jag hyra, mat, pendelkort osv vilket blir så mkt mer än hemma. Och jag är inte färdigrest än.  Okej om jag tänkte stanna här och var nöjd med att skaffa ett liv här tills jag skulle börja plugga. Men jag är inte nöjd med det, är inte helt tillfreds för jag vill se mer. 
 
Jag stannar gärna i höst. Men det finns inga lägenheter. Då kan jag hyra ett rum i någon lägenhet. Då kostar den minst 5000. Då kan jag bo kvar här i lägenheten jag har med fia nu. Fia flyttar till borås 1 september och jag känner jag ingen som vill flytta in och själv blir den för dyr. och 5000 plus pendelkort för 800 plus bredband för 300 plus mat och sen en lön på typ 10.000 går typ inte.
 
Visst det är inte helt fel att flytta tillbaka till fbg. Då kan jag spara mer pengar, jag kan satsa lite mer på å träna orientering och köpa kort på motionshuset för de är typ lika billigt för ett halvår som en månad kostar här uppe. Jag bor hemma vilket är mysigt. Men jag kommer ingenvart. Är det värt å bo hemma för en resa jag ska göra om ett år? Samtidigt som det ger mig mer ångest att stanna här å känna att jag inte har några pengar alls. 
 
Sen behöver jag skaffa ett till jobb här uppe. Det blir inte så mkt med cateringen som jag älskar på hösten och receptionistjobben är inte riktigt min typ. Men kan ju inte säga ja till något när jag inte har lägenhet.
 
Krångel, krångel. 
 
Men iaf annars är det bra med mig. längtar till nästa vecka jättemycket!
 
Bilder från fina dagar. I lördags drack vi hemmagjord sangria i humlegården och sen skulle jag å fia bada men hitta aldrig vattnet. Hitta 2 katter dock. älskar katter.
 
natti
 

En uppdate kanske

Ops inte bloggat på ett bra tag. Har hänt för mkt haha. Har varit hemma några dagar vilket var heeelt underbart! Kom hem på onsdagen men sa till mamma å pappa att jag skulle komma på torsdagen. Efter många om och men tog jag mig hem från stan å mammas min när hon såg mig i köket skojar man inte bort haha. Tror dom blev chockade å glada :) så åt vi pizza på kvällen, sen hämta koffe mig å vi åkte till sebbe där vi drog ut en stund å sen sov hos sebbis. Dagen efter var jag hos farmor å farfar å sen va de john de sohn. Va skitkul! Hehe. Fredagen var det lugnt å mysigt å lördagen hade mamma sin 50års fest. Jag smet över till min kompis jesper å drack öl å kollade friidrott ist. Söndagen städade vi å sen åkte vi till stockholm måndagmorgon.

Så nu är vi här hela familjen. Jag jobbar dock å dom åker i morgon. Men vi spenderade iaf hela måndagen ihop.

Igår va jag å mina vänner på skansen å kollade på håkan. Alltså tror ingen fattar hur mkt folk de va där. När vi precis kommit dit så sa dom 18.000 va inne å då stod minst 5.000 å köade. Insaine. Vi smet förbi hela kön som säkert va 3 timmar lång och ställde oss först där min syster å hennes kompisar va. Röta, svar ja! Det var så jäääävla bra alltså!!! Ååh tror jag har en liten håkan kärlek.

Nu jobbar jag här på sigma två veckor. Rätt segt ställe men personalen är jättetrevlig. Idag ösregnar det.. Måste gå ut å köpa mat sen å jag har ingen jacka. Bläää haha.

Puss å kram


chaa chaa bloggen

Vad denna veckan har gått fort!! Det är helt galet, och vi är inne i juli. Snart är sommaren över :( Fia å jag har bott i denna läggan i 1 månad idag. Herregud.
Det som är så bra med Stockholm är att det i princip är så jäkla bra väder hela tiden. Det har inte regnat en sekund sen juni började, typ. Det är sol och jättevarmt och det får mina tankar tillbaka till australien hela tiden eftersom man inte behöver tänka på om det är för kallt för vissa kläder. 
 
Denna veckan har jag mest jobbat. Fia å jag har varit lediga igår och en annan kväll (vilket aldrig händer att vi matchar varandra) så vi har haft två mysiga filmkvällar.
 
Igår gick vi till världens mysigaste veggie restaurang och åt brunch sen åkte vi hem å gjorde bullar. På kvällen kollade vi brokeback montain och åt glass. Helt okej söndag!!
 
I torsdags var vi på konstert på gröna lund. Det var The Script som spelade. Ett jättekänt band som har gjort så himla bra låtar. Den var kanonbra och tror alla blev lite starstrucked när sångaren (som för övrigt är svinsnygg) gick i publiken och jämte oss två gånger! 
 
Bjuder på en massa bilder:
Var ute och sprang och räddade ett stackars rådjur som hamnat fel. Ringde typ hundra olika samtal men ingen hjälpte mig?? 
The script
 
Huset där jag jobbade i lördags. Wow!
En go söndag
Saknar verkligen evves cp-katter som var så gosiga att så fort man la ett finger på dom släppte dom en inte på hela dagen. Alltså det var så mycket gos med dom katterna under helgen. Så vill jättegärna ha en katt men sofia vägrar. I vårt förhållande är det hon som bestämmer på den punkten, fram tills jag visade henne denna:
Då gick hon med på ett djur. Men inte en katt, utan den store fete saken! Så vi ska åka nästa vecka och kolla på en valp(?).
 
Annars så kommer jag hem på torsdag. Då ska jag på torsdagsklubben där john de sohn spelar! Han är verkligen jättebra! Sen blir det 50årsfest för mamma på lördagen och sen åker hela familjen upp till stockholm. Jag behöver jobba :( men ska hänga med familjen på kvällarna och på tisdagen är det håkan på skansen som jag å fia ska på. Nästa helg kommer nog mina fbgboyzzz upp hit å hänger och om några veckor träffar fia och jag evve å josse igen hemma hos mig då blir det fetingfest :D
 

RSS 2.0