Japp, snart där

Okej, kul att så många är intresserade av denna mardrömsresa haha..
 
Tänkte snabbt berätta allt som gått fel så ni är med på noterna och kan tycka lite synd om oss.
 
1. Bokar flyg till hong kong för ett superbra pris. Överlyckliga = tur. 
2.Bokar flyg till filippinerna och är överlyckliga. = tur
3. Filippinerna går under pga en massiv orkan 4 dagar efter bokningen = otur
4. Vi får panik och vet inget annat ställe vi vill åka till = skit
5. Vi tänker att vi skiter i allt och åker till thailand fast vi inte vill. Men då får vi inte boka bort biljetten till Hong kong pga kampanjpris säger de. = otur
6. Alla ställen som hong kong flyger till är i regnsäsong förutom filippinerna = otur
Här börjar allt gå utför
7. Vi måste boka om biljetterna till filippinerna till Bali för det är det enda stället som inte regnar sönder i slutet av januari. Hanna ska åka hem från hong kong 7 dagar tidigare än oss och det går bara ett flyg den veckan till bali som vi då tänkte passade perfekt när vi var mitt uppe i all stress, alltid ett dåligt beslut och val. Flyget från bali gick 07.30 från Bali den 1a och hennes flyg från hong kong gick 01.30 från hong kong den första på natten. Frid och fröjd. 
8. Amanda och jag måste vara i hong kong 3 nätter till pga flyg som inte passar men känner att de är helt ok fast vi ville spendera mer tid i bali än vad det nu blir.
9.  Vi bokar hotell i hong kong pga 2 nätter som vi måste spendera där innan flyget till bali går. Hittar inte flygbiljetten till hong kong utan hittar bekräftelsemailet om tiderna. Då står det att vi är framme den 21a januari fast vi åker den 21a januari. Konstigt, men okej det är tidsskillnad. Bokar hotellet för 3 pers 21 jan-24e, tre nätter. 
10. Dagen efter får vi biljetten på nytt och då är vi visst framme den 22a fucking januari och vi har alltså bokat fel datum. Där vill vi bara gråta. Men jag mailar dem och säger att vi kommer den 22a istället. Vi får inga pengar tillbaka för en hotellnatt men det får vi helt enkelt ta. 
11. två dagar innan avresa. Hanna ringer i panik. Hon har kollat sin flygbiljett. 01.30 den första från hong kong och 07.30 från bali ÄR JU SAMMA DAG fast fel tider det borde ju vara tvärt om!!!!!! helvete! Och det fanns iiiiiiinget annat flyg från bali den dagen med det flygbolaget vi åker med. VAD GÖR VI?? Jo avbokar flyget för en massa pengar som man skulle sluppit, och bokar ett nytt flyg som vi hittade med ett annat bolag. PHU. 
12. Efter de 3 timmarna vi suttit och panikletat efter ett flyg till hanna går jag och lägger mig. Klockan är la 12. Då ringer Hanna igen....
13... FUCK MITT PASS GÅR UT I MARS OCH FÖR ATT KOMMA IN I BALI MÅSTE DET VARA GILTIGT 6 MÅNADER EFTER AVRESAN!!! 
14. oh no
15 döda mig
16 vi kommer inte in i landet
17 amanda bloks pass går ut 10 dagar innan 6 månaderssträcket
18 vad gör vi? Hanna är student, har lagt 10.000 på flygbiljetter pga allt krångel. 1000 kr till för ett provossoriskt pass som de inte ens tar i bali och sen få betala en ny biljett från hong kong å hem igen..
19. Tänk om vi inte kommer in. 
20. Hanna är förstörd. Hon går till ambassaden i stockholm (hon bor där) de säger att de inte ens är någon idé att försöka. Hon kommer bli hemskickad.
21. Vi börjar fundera. Kommer vi dö? Är det inte meningen att vi ska åka iväg nu? Kommer planet crasha?
22 vi hör inte av hanna på hela dagen och så ringer hon oss vid 17 igår (tänk nu på att detta är EN dag innan vi ska åka och vi har planerat och bokat för 77 dagar sedan) Hon har alltså åkt till sjukhuset, fått ett läkarintyg på att hon inte får åka flygplan och får tillbaka pengarna på försäkringen. Vilken jävla superwoman. Herregud
 
 
Så nu är det bara den lilla biten att amanda ska in i landet också. Men 10 dagars marginal åt fel håll, kollar de verkligen så noga? Vi är beredda med mutor och ett extra provossoriskt pass och ber alla hålla tummarna för  oss!!
 
 
all i want is to be happpyyyyyyyyy. Hehe skb. Fett spännande ju! Nu flabbar jag bara. ÄR SÅ TAGGAD. Undra vart vi hamnar?
 
to be continued......
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahaha

2014-01-21 @ 10:01:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0