You see right throw my skin, into my heart

Det känns så jävla bra nu. Ibland måste man rensa ut saker i ens liv som är väldigt jobbiga att rensa ut. Efter regn kommer solsken. 
 
I helgen har en av mina finaste vänner varit här och myst. Vi har pratat, pratat och pratat. Tänk att vi endast känt varandra i ett år. Vi har redan hunnit med en resa till andra sidan jorden ihop samt varit sambos i stockholm. I går åt vi brunch på strandbaden, standard nu för tiden. Har man gått från att en brunch i stockholm kostat 350 kronor till en ännu bättre brunch i falkenberg kostar 185 kronor är det inte konstigt att man drar dit jämt haha. 
 
Annars är la den stora frågan hur vi gör med filippinerna. Det är tre månader kvar men vi måste kolla på alternativ.. UD avråder redan OCH det börjar spridas massa sjukdomar. Människorna transporteras till de ställen där det inte är skadat. Så jäkla svårt val. Samtidigt vill vi ingen annan stans. Vi har bokat till hong kong, biljetter vi inte kan beställa om och det kostar mer än vad vi tänkt oss att ta oss till malaysia till exampel. Men samtidigt blir det resmålet mycket billigare om nu det inte går att ta sig runt i Filippinerna.. Well, well. Vi ska ha krismöte sen idag haha.
 
Först och främst längtar jag till 27 December då mitt flyg mot London avgår woho. 
 
Happy days
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0