Sen sist

Hej! Nu har jag vaknat. Solen sken in i mitt ansikte å de ska bli 35 grader idag hihi. Väntar på att fia ska vakna å sen ska vi gå å äta frulle. Är skithungrig.

Igår tog vi bussen till ett annat ställe som heter scarbourgh. Vi råka hoppa av på fel strand först så vi låg två timmar där med. Vågorna va sjuka igår! Råkade hamna mitt i en våg å drogs runt helt hjälplös under vattnet . De är så jäkla läskigt. Två gånger hände det. Sen fortsatte vi mot scarbourgh å låg där nån timma innan vi drog oss hemåt. På kvällen gick vi ut å tog en öl med våra italienska killkompisar. Asså älskar verkligen italienska å försöker lära mig mer men har verkligen glömt det :( .
I förrgår var vi ute å sprang haha. Kändes sjukt duktiga, efter det tog vi en go dusch å gick ner till datorerna. Vi hade kollat på lite bilar man kör gratis till å från städer eftersom de blir dyrare å frakta hem dem för företagen. Men vi fick veta att de va 21 årsgräns på allt sånt i hela landet så där förstördes våran dag typ... Vi hyrde istället en bil på 7 dagar å ska ta oss lite drygt 300 mil bort mot östkusten. Tror inte vi fattat hur mkt vi måste köra egentligen! Men fan va kul de ska bli!!! Tyvärr var de ganska dyrt så när vi kommer fram ska vi söka massa jobb å jobba ett tag.
I morgon är de sunday session igen å på måndag flyttar vi här ifrån till ett annat ställe vi vill se mer av. Både bra å dåliga känslor. Man har verkligen lärt känna många här men de ska bli gött å se ngt nytt än bara stranden. Sen på torsdag så kör viii!
Nu verkar fia vakna! Hörs snart igen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0