Mitt liv just nu

Just nu bor vi som sagt på ett hostel vid stranden. Många här har redan bott här 3-4 månader å jobbar. Själv skulle de inte riktigt passa mig. Alla här är riktigt schysta och jag å fia kommer överens med dem väldigt bra. Bäst tycker jag om två estländska tjejer som är så jäkla söta å snälla. Sen finns de alltid någon/några i ens rum som är jättetrevliga å roliga att hänga med eftersom vi är 8 st tjejer som delar.
Det som är jobbigt för oss är att vi aldrig vet hur länge vi kan bo här. Vi får veta de typ dag för dag. En dag får vi 3 nätter å sen är allt fullbokat å vi måste fråga massa gånger å hitta möjligheter så de är skitjobbigt att ha den oron i magen att vi kanske måste flytta ut om två dagar, och isf vart ? Allt är väldigt upptaget här i perth och vi trivs så bra på vårt hostel.
Annars är det väldigt dyrt här. Vi kan inte unna oss någon mat ute utan får köpa på supermarkets å laga från grunden. Vi äter mest sallad å jag köper lite olika kött som är på extrapris till kvällsmat. Soppa och bönor är också väldigt billigt. Till frulle äter vi yoghurt å ett ägg å middag äter vi en yoghurt å någon frukt. Alltså äter vi inte alls mkt men eftersom de är väldigt varmt så tänker man inte på det.
Vi är påväg till adelaide snart. Vi kan stanna här till måndag morgon som vi vet. Säkert längre, men för nu vet de inte mer nätter. Vi tror vi kommer åka i slutet av nästa vecka eller i början av nästnästa. Hur vi kommer till adelaide är också lite svårt. Vi vill hyra bil. Avståndet är sjukt. Ca 300 mil och tar 3 dagar om man sträckkör vilket vi inte kommer göra. Vi vill ner å se västsidan där de ska va svinfint. Vi räknar 6-7 dagar och letar förbrilt efter en bil. Många hyr inte ut till någon under 21 å vi längtar sönder till 15 jan då fia fyller år! Allt blir lättare då. Men vi har två uthyrare vi kollar på men de blir ju mkt pengar hur som helst vilken vi än tar. Men vi sparar ju pengar på att sova i bilen eftersom de är en campervan. Så vi ställer oss på lite parkeringar å sover typ haha..
Det kommer bli en upplevelse å ett jäkla äventyr å bila så långt. Hade varit så jäkla roligt! Annars får vi ta flyget men de är dyrt å vi måste betala fler hostelnätter. Vi ska kika lite mer på det :) perth ligger ju väldigt långt ifrån östkusten.. När vi väl kommer dit känns de som allt kommer ordna sig. Å när pengarna tar slut så är de bara å åka hem även om de är tidigare än vad man tänkt sig. Allt löser sig :)

Så nästa stop blir adelaide, en vecka ca å sen melbourne fram till jul/nyår. Där ska vi leta jobb! Korta intensiva jobb på 2-3 veckor hade varit perfekt för oss så där ska vi leta. Sen blir de sydney över jul å nyår. Hur vi ska bo där är också ett mysterium för ALLT är uppbokat. Folk betalar 50 dollar natten å måste boka minst 5 nätter för att få bo där. Its crazy. Men vi har något på g så hoppas ihjäl oss på de :)
Så de är för nu så som vi tänker. Vi pratar riktigt flytande engelska å förstår alla osv å de är så jäkla coolt. Man behöver inte ens tänka utan de är lika naturligt som att prata svenska.

Nu ska jag sova . Vi hoppade utgång ikv för de va så jäkla kallt! 10 grader, fatta! Man fryser ihjäl här på kvällarna helt sinnessjukt.. Några sjukt härliga tjejer på hostlet skulle iväg men vi drar ut med dem en annan gång. Ikväll hade hostelet free sausage sizzle också haha. Korvfest för hela slanten. Gratis bbq korv å de va sjukt gott å bra för plånkan. Vi drack även goon för första gången. Billigt vin gjort på vindruvor å fiskrens. Inte jätteäckligt ändå ;)
I morgon blir det stranden å bättra på brännan. Vi lyckades få 2 timmar av internet ( ca 8 dollar) helt gratis då vi uppdaterade en dator för foas mobil inte funka. Å de löste sig på 10 min å vi har kvar 1.50 av tiden hahaha. Sjukt soft! Använder det när jag har lite mer bilder å lägga ut :) nattinatteeen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0