Kangaroooo

Heej! Idag har vi varit på kangurujakt! Vi tog bussen till stan å mötte upp nicklas på stationen. Sen tog vi gratisbussen ut till ön harisson för att leta. Jag å sofia va sjukt excited å när nicklas sa att vissa kunde vara typ 2 meter höga när de stod.. Vi hade typ tänkt oss små bebisar men de visade sig kallas wallabys hehe.. Så spända som vi var letade vi igenom alla buskar osv och efter nån timma hittade vi äntligen dem sovandes vid vatten. Å dom va så jäkla söta! Tänk en korsning mellan kanin å rådjur. Vi gosa med dem å de va rätt tama å vana människor kändes de som. Det som var skönt var att vi var de enda som va där å att de inte va värsta turistattraktionen, utan de kändes mer som vi va ute i vildmarken själva å letade. Sen drog vi å åt sushi som va jättegod å billig! 5 dollar för två rullar var perfekt. Vi hälsade på nicklas hostel vilket var brutalt skabbigt. Han flyttar hit ut i morgon, till freemental som ligger tio min med tåg. Sen ska vi se om vi ska bo med honom där resten av veckan eller stanna här.
Idag fick vi veta att vi är bokade till torsdag morgon vilket betyder free sausage chizzel på onsdag! Free kvällsmat säger man inte nej till. Dock är de någon jävel som snott vår stora yoghurt å även vår sista soppa :( är så jäkla irriterande verkligen men men..

I morgon ska vi upp ganska tidigt för att åka ut till rottnest island. De är en ö man åker färja till å sen cyklar runt där hela dagen. Det var rätt dyrt men tisdagar visade det sig vara mycket billigare. Vår tur fortsätter å hoppas verkligen den håller i sig! Det blev typ 680 kr ist för 1500 kr. Önskar jag kunde visa vädret men de ska va 24 grader i morgon å sen ökar de resten av veckan så helgen ska va perfekt.

Så i morgon kommer en bättre uppdate med bilder å framförallt på fejjan :)
Nu ska vi packa! Puss å kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0