Sommarstuga

Hej!
Nu är vi på vårt nästa stopp, den underbara familjens sommarstuga. Vi har sovit här en natt nu och det är hur bra som helst här. Vår road trip igår tog ca 4,5 timmar å sen stannade vi på några ställen. Ett av ställena hette treetop walk å då gick man i en gungande gång 40 meter ovanför marken, i höjd med träden. Jäkligt tufft å läskigt. Sen fortsatte vi mot sommarstugan genom alla vackra vinlandskap. Väl framme lassade vi ut våra saker och gick på en promenad. Vi gick ner till vattnet å stranden. Såg lite val långt bort i fjärran. Å sen gick vi en runda runt alla sommarstugor. Helt plösligt skriker fia till, jag dör men de visar sig vara en känguru-familj som står vid ett av husen. De blir grymt skrämda av fias vrål (jag med hahaha) men de stannar en liten bit bort. De är så häftiga. Det var en mamma, pappa, 2 barn å sen fick vi se ännu en liten gose i mammans mage hängandes! Pappan var väldigt beskyddande å jag ljuger inte om jag säger att han var 1.80 när han stod upp. Sjuka muskler syntes igenom huden å svansen lär ha vägt minst 20 kg. Vi var väldigt avvaktande men smög oss närmare å närmare för lite kort. På vägen tillbaka såg vi ännu en bjässe som tittade på oss.

Sen gick vi tillbaka till stugan, lagade mat å spelade uno och monopol. Eftersom vi inte har någon täckning här i stugan fick vi åka en liten bit med bilen så vi kunde planera hur vi skulle fortsätta vår roadtrip. Nästa stop blir ett ställe som heter Esperance men dit kör vi i morgon då vi har rätt gott om tid. Så vi tar en extra natt här ist så vi slipper leta upp något nytt om vi kommer till adelaide en dag för tidigt :)

Hoppas allt är bra där hemma! Ni är lite dåliga på att kommentera tycker jag. Kommentera gärna något litet nån gång så blir jag glad. Bilder kommer på onsdag då vi är i adelaide.


Kommentarer
Postat av: Gunilla

Hej Älskling!
Vi läser allt du skriver - såklart!!Just nu äter vi frukost och läser.Matilda är hemma på höstlov. Pappa säger att om du letar upp ett flyg hem så hinner du till Hyltes 2-mila i morgon :)
Så häftigt med alla dessa kängurur och tänk att det finns så fantastiskt fina och generösa människor. Ha det så gott och hälsa Fia. Många kramar från mamma, pappa och Matilda

2012-11-03 @ 09:04:11
Postat av: frida a

Skönt att höra att det rullar på fint nu. Här missar du inget, lika grått väder som när du åkte så passa på att njut! eller jo förresten du missar ju 2-milen imorgon;) haha! ta hand om dig! kram

2012-11-03 @ 09:59:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0