Rooad trip

Hej! Nu har vi äntligen kommit iväg på våran road trip som ska vara i 7 dagar å den har varit jäkligt sjuk redan.. Tänkte dock börja med att berätta om igår då det var halloween firande på hostelet. Fia å jag var dockor å nicklas va han jokern. Vi sitter å dricker lite öl runt ett bord å snackar lite med en sjukt go kille från jordanien. Läser du detta elina så kan jag även berätta att han var från aqaba OCH tala bay eller vad de hette där vi bodde. Exakt på samma ställe haha fatta båda blev chockade!
Iaf är de en kille som är så jävla full som sitter å skriker å är störig as hell. Vi skiter i de å fortsätter snacka med mohammed som han heter å lite andra goa personer. Helt plötsligt vänder sig den fulla killen som visa sig vara tysk till mig å fia å skriker hur fula vi är hur äckliga vi är å att vi är puftas. Alltså han slutar inte säga det utan så fort vi kollar åt honom, säger något så är vi puftas ( alltså ett annat ord för fittor). Vi känner bara hur jobbigt full han är men att han säkert kommer till oss sen å liksom skrattar å att de är hans sätt att skoja fast väldigt jobbigt å tråkigt skoj. Man kan bortförklara de mesta sånt om man är full, vi tar ju inte åt oss direkt eftersom vi inte pratat med honom ens. Men han slutar inte å när vi ska iväg på utestället där de riktiga halloweenfirandet är hoppar han rakt på oss. Han skriker att vi är fittor, att vi ska dra åt helvete å vill ärligtalat slå ihjäl oss. Tur som vi har är vi med en kille som varit i militären. Han blockar honom å helt plötsligt skallar den fulla tysken honom rakt på munnen. Tysken drar å skriker fortfarande efter oss så vi får gå in på hostelet igen. Killen som blev skallad var jättearg å chockad å vi blev bara super chockade.. Där förstördes min kväll, vi gick till ett annat ställe men de va inte jättemkt folk där å efter 30 min drog vi tillbaka. Jag blev skitledsen men fia bara skrattade. Just då var jag mest chockad men nu flabbar jag med åt det . Han ville slå oss å skrek fittor efter oss för vi var fula å läskiga! PÅ HALLOWEEN hahahahaha.... När annars ska man va ful då? Men denna kille var nog på riktigt starka droger, de va hans födelsedag så han kan säkert testat något som gjorde han aggressiv. Tråkigt nog förstörde han vår kväll men han blir nog gött utslängd från hostelet å om inte jävligt hotad å hatad eftersom killen han skallade inte är å leka med.. Så hoppas han ångrar sig bittert. Ush för droger!!

Så det var en spännande kväll, rätt obehaglig dock men det var kul så länge de varade. Idag har vi hämtat vår bil, krångel å hitta platsen vi skulle hämta den från, krångel med bilen, automat, vänstertrafik å stora high ways. Vi kom fram till vårt final stop for today, margret river! Väl här åkte vi ner till stranden lite, kolla där å sen var vi tvugna å hitta nån stans å slå upp tältet vilket inte var lättast. För de första är de läskigt å bara campa mitt ute i ingenstans själva, sen får man inte campa var som helst. Vi bestämde oss att i värsta fall bara ställa oss på en parkering å sova där i sätena. Vi gick in till coles som är som ica här för att bara fråga var de fanns toa eller ngt infocenter. Vi frågar en kille i 25-30 års åldern som plockar upp lite grönsaker å han berättar var vi ska gå. Vi börjar gå dit å när vi är framme ser vi hur han är bakom oss. Han sätter sig på en bänk å stirrar på oss, säger inget. Vi tycker de är underligt å går vidare till toan som är stängd. Han kommer efter å vi ser honom komma mot oss å vi blir rätt rädda. Vi går tillbaka till coles, fintar av honom där å ser honom gå tillbaka in till sitt arbete. Asså shit! Ska vi träffa fler psykos? Han gick bara rakt ut från jobbet för att förfölja oss. Så jäkla äckligt...
Vi körde till sjukhuset för att vila lite å se om vi kunde ladda våra mobiler. Där träffade vi några jättegoa personer å en läkare. Han ringde sin fru å fråga om vi kunde sova hos dem å de gick så bra så. Så nu har vi slått upp tältet i deras trädgård, ätit oss mätta å belåtna å ligger å kollar tv hos dem. De har berättat exakt vart vi ska köra å i morgon ska vi till deras sommarhus å sova på natten. Vi fick även en plug så man kan ladda mobilerna i bilen å massa tips osv. Helt underbara människor!! Så vi har haft tur fast vägen dit varit rätt knakig haha.

Så nu blir de softa här å sen lägga oss i tältet å sova. Sjukt mkt flugor å myggor dock så vi får se om vi inte sover här inne ist :) hör av mig snart igen! Puss å kram

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3229255/images/2012/pic_509286b5ddf2b3577a0000a6.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0