New week

Såå då håller denna vecka på att ta slut! Klockan är snart tio här och fia å jag fixar med våra cv:n å bilder. Idag har vi varit på stranden med en jättego fransk tjej som bor i vårat rum. Vi är dock väldigt sugna på att byta hostel. För att göra en lång historia kort så är det inte en käft som säger ett ord, ingen hejar, ingen vill med ut å göra något och alla är jätteotrevliga! Förutom denna franska tjej som är supergo å rolig.
Det var en helt fantastisk strand! Massa matställen å butiker. Det var vm i livräddning också så det fanns jättemycket människor å tävlingar att kolla på. Och såklart några riktigt snygga killar med världens snyggaste kroppar att kolla på i små speedos haha ;)
Igår var vi ute. Vi drog med den franska tjejen till hennes kompisar på hostelet jämte oss (dit vi vill flytta) å sen drog vi ut på en gayfestival haha! De var premiärkvällen å hela gay-folket var i extas! Så jäkla underbara å roliga människor. Vi såg bla en dragshow som var mycket underhållande. Vi var nog de enda som var straight där..

I morgon ska vi söka jobb! Vi ska åka till stranden igen och söka där nere på alla resturanger å cafér! Sen ska vi söka mer i stan också. Klockan fem ska vi på en arbetsintervju och så ska även en kille vi träffade igår prata med sin chef om ett jobb. Även en gaykille vi träffade igår kväll ville att vi skulle jobba på deras jobb haha, får väl se hur de blir med det.. :)

Ska försöka lägga upp bilder på facebook idag! Den franska tjejen har en dator som vi fick låna. Annars kostar de typ 40 kr i timman, pengar man INTE känner för att lägga eftersom internetet är så segt att man behöver två timmar..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0