Melbourne!

Hej! Nu är vi i melbourne. Kom igår vid 7 tiden på morgonen. Vi va svintrötta efter bussresan som tagit 10 timmar å halvtaskig sömn. Vi fick inte checka in innan 2 på dagen så vi sov i tv-rummet till en film. Sen va vi svintrötta hela dagen. Gick i stan utan att få någon uppfattning. Saknade Adelaide å hade en allmänt tråkig å grå dag... Vi la oss tidigt i vårt jätteäckliga rum som stinker vidrigare än vidrigast för att äntligen få sova ut en hel natt.

Men icke! Mitt i natten vaknar vi av att någon bärs in. Jag trodde de va någon som skämtade med en kille som hade sin sista natt här innan han skulle hem. Men de visade sig att han inte kunde andas. Han har alltså förstört sina lungor så brutalt mycket genom rökning att han vid en ålder av 35 hade sånna problem att andas att han var helt illröd i ansiktet å näst intill blå runt läpparna. Så under någon timma vakade hans kompisar över honom å även vi. Jag kunde inte sova. Va livrädd att han skulle dö. Vilket han kommer göra snart enligt hans vänner. Helt sjukt! Han hade tur i går natt.
Verkligen en tankeställare man fick. Man vet ju att det är farligt, men nu förstod man verkligen HUR mycket det faktiskt är farligt..

Idag har vi åkt till IKEA! Wiee. Gick runt, åt köttbullar, potatismos, brunsås å lingon, köpte glögg å pepparkakor å myste. Sen gick vi runt i stan som faktiskt är riktigt mysig. Helt ändrat uppfattning! Jättefint vid vattnet å ikv har vi gått runt. Skylinen är helt otroligt fin! Kommer bilder snart :) nu ska jag sova. I morgon flyttar vi till st kilda. HOPPAS till gud vårt hostel är bra å vi trivs. Gärna hittar ngt litet ströjobb osv. Håller tummarna! God natt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0