Heeeeey bloggen

Tjenixen! Ligger i soffan på hostelet å är lite hungrig. Vi har precis haft filmkväll å kollat på crossroads haha. Min gamla favvofilm med britney spears :) minst lika bra som förr!
Annars så.. Igår va de 37 grader i skuggan. Vi jobbade ute från 10 till 5. Idag slutade vi. Kort å gott haha. Nä men fy fasen. Detta jobbet funkade inte. Halv 10 till 5 ( skrev fel sist) för 400 per dag går inte.. De är typ 50 kr timman å man går runt å alla hatar en. Man får 0 respons å vi är inga säljare. Så idag sa vi upp oss. Cheferna älskade vi å de tog det proffsigt med att tacka oss å skämta lite. Vi är ett litet team på 7 pers så de va ju inte bara å lämna sådär utan att de skulle bry sig. Men de gick bra!
Nu håller vi på å ordnar upp livet. På måndag drar vi. Det är bara bilen som ska lösas vilket suger då vi bokade en bil å vi betala å alla satte över pengar. Men helt plötsligt va allt fullbokat å de kunde inte göra något för oss alls.. Men vi tar de i morgon! På peter pan jämte oss jobbar en dansk tjej som är väldigt keen ( hehe världens löjligaste aussie uttryck ) på att hjälpa oss med att lösa billigt boende osv :)

I morgon blir de upp tidigt för att gå på premiär-öppningen av k mart som är som primark i london! Naaaajz hihi. Sen ska vi försöka boka våra surflektioner, vi ska äta känguru på resturang på fredag kväll. Ut på lördag, softa på söndag å dra på måndag.

Hoppas allt är bra hemma :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0