Friday night

Nu du pappa är du stolt! Fia ( som visat sig vara världens träningstjej med konditionen från himelen så att säga) och jag har varit ute å sprungit en fredag kväll klockan 8! 6 km sprang vi å runt alla affärer å resturanger. Affärerna här har öppet till 9 på fredagar så det är väldigt mycket folk i stan som unnar sig resturangbesök å shopping när helgen kommer. Själva var vi ute å sprang! De är tredje gången på några veckor sen är vi ute å pwar osv med! Kommer bli fett fitta som de så fint heter haha..

Annars har dagen gått i jobbsökandets tecken. 20 cv har delats ut till kafeer å resturanger och vi hoppas verkligen på det bästa! Trivs jättebra här faktiskt! I morgon ska vi se på en stor julparad här å på kvällen ska vi ut på en pub. Söndag åker vi nog till stranden å sen på kvällen är det en jättefest här, som sunday session som vi ska gå på :) Nästa vecka kommer också gå till att söka jobb :)

Nu ska vi käka lite yoghurt å sen sova!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Pappa är alltid stolt över dig. Men speciellt när du orienterar så duktigt som du brukar. Har du hört talas om Slim Shady? Sök nu duktigt. Men hellre på plantage än pub!!

2012-11-10 @ 00:14:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0