4 veckor i australien!

Hejhejhalloo! Idag har vi varit i australien i 4 hela veckor!! Livet ar fortfarande valdigt fint och just nu sitter vi pa en travel agency som vi har gratis internet pa hur mycket vi vill for tva dollar. Ett kap! Sa nu laddar jag aven ut bilder pa facebook och kan bjuda pa lite fina bilder har ocksa om man inte pallar kolla igenom alla bilder ( som jag hoppas ni gor anda hihi).
 
Iaf! Massa saker har hant. Kan borja med att vi fatt lite kompisar, en fransk go tjej som vi hanger lite med och aven tva svenska tjejer som vi kommer valdigt bra overens med. I gar hyrde vi cyklar och cyklade runt adelaide och slutade med en picknick i botanic garden. Pa kvallen motte vi upp annu en go svensk tjej som vi traffade pa sparvagnen haha. Hon ar au pair har i adelaide och bott har ett litet tag sa vi drack lite vin med henne och hennes engelska kompis. Det blev en ganska tidig kvall for fia och jag skulle upp tidigt idag och ga pa tva jobbintervjuer. Sa nu har vi sammanlagt varit pa 3 och det har alla varit saljforetag. Forsta kandes skit verkligen, man fick bara betalat pa de man solde och om man inte solde nagot sa betyder ju det att man inte far ett ore for nio timmar varje dag sa nej tack. Sen var det att man skulle knacka dorr dar ocksa sa shit aldrig i livet.. Sen idag var vi pa ett i morse som kandes helt ok men vi fick aldrig veta vad vi skulle tjana och det var anda inte helt bra. Sa vi kande oss lite nere for det passar inte riktigt oss.. Och tjanar man inte pa det sa ar det inte nan ide. Men vi gick till vart tredje och jackpot! Det ar samma, vi kommer jobba i team och sta i affarer och pa gatan och pa events osv men vi tjanar 300 dollar i veckan och plus provitionen sa man kan tjana riktigt bra om man har tur och det ar verkligen vart att prova det! Sa i morgon ska vi pa upplarning i 2 timmar och sa borjar vi jobba pa fredag om vi tycker det verkar ok. Haller alla tummar vi har.
Efter drog vi med vara svenska tjejer pa en choklad tur. Sa vi fick provsmaka massa choklad och det var inte fel! Ikvall ska vi ut och springa och tvatta klader, sadar kul men nodvandigt!
I morgon hoppas vi pa att vi far biljetter till permiaren av twilligt vilket inte kommer ga sakert haha. Fredag ska vi ut med den svenska au pairen och lordag lika dant :)
 
 
Oj vad klockan ar mycket! Dax att ta tag i livet lite. Ha de sa bra!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0