Livin the dream

Har kommer ett jatteinlagg da jag antligen har tillgang till dator. Prioriterar icke dator har borta vilket jag hoppas ni forstar. Men jag forsoker gora inlagg fran mobilen. De blir ju lite samre dock.
 

Har hant en del sen jag skrev ordentligt.

 

Vi har haft en riktig party helg har i st kilda. Tre utgangar blev det denna helg och alla har varit sjukt roliga. Vi har lart kanna massa skona pa vart hostel och dansat oss svettiga till skon musik. Favvostallet var ett place dar de korde elektropop. En sjukt skon dj som spelade och oste samt blev kompad av nagra andra pa fiol, trummor, sang, saxofon mm. Helt sjukt osigt och man blev sa jakla taggade av att se hur bra de sjalva tycktre det var.

 I sondags var vi raaatt trotta da vi inte sovit speciellt mycket. Det blev en halvtidig uppstigning och sedan bar det av till den skandinaviska julmarknaden har i melbourne. Det kandes precis som midsommar fast de salde julpynt osv. Man at laxmacka och at jordgubbstarta. Manga sprang runt i den svenska folkdrackten och solen sken. Jattemysigt.

 Igar drog vi oss antligen till botanic garden som vi har velat ga till hela veckan haha. Det var sa himla fint, mycket finare an Perths och Adelaides sa vi strosade runt dar ett tag innan vi satte oss och fikade lite. Sedan gick vi in i stan en stund. Jag hade sa jakla ont i halsen hela dagen sa det var jattesegt. Kande mig forkyldtrott och seg. Vadret har ar sa jakla skiftande. Igar hade vi 15 grader och forra veckan 38. Kroppen hanger inte med och man blir lite halvsjuk.
 

Pa kvallen gjorde vi nagot som jag ar sa himla glad for!!

 

Vi har ju haft lite angest over hur vi ska gora med de sista veckorna innan nyar. Vi vill verkligen fira i sydney men vi har ingen lust att vara har och bara dra i 3 veckor. Man kan inte heller fa ett jobb pa bara tre veckor sa risken att man inte kom ivag till sydney utan istallet blir fast har var ju valdigt stor om vi letade jobb. Vi gick in till en resebrya for att fa lite hjalp och vi overvagde det ena efter det andra. Nar tjejen som hjalpte oss forst klackte ur sig att vi kunde aka hela ost pa tre veckor sa sa vi blankt nej. Vi vill inte stressa nagot. Men sen nar i kikade vidare pa det sa var det anda ingen dum ide! Eftersom det ar hogsasong efter nyar da alla dra sig uppat ostkusten kommer allt vara mycket svarare och dyrare att gora och om vi redan gjort allt det och bara kan plocka ut godbitarna efter nyar ar det faktiskt guld vart. Sa nu ska vi flyga upp till Cairns pa mandag och vara framme i Sydney dagen innan nyar. Vi har bokat allt som gar sa vi ska bara dras med utan att behova tanka pa att losa massa saker under vagen.

Har kommer en sammanfattning av det vi ska gora:

 

Cairns fyra dagar - krokodisafari (aka bat i trasken och se krokodiler nara en) Regnskogstour (bada i vattenfall och se alla djur och all natur i regnskogen), the great barrier reef (dyka i stora barriarrevet!!!)

 

Arlie beach - Whitsundays (tva natter, tre dagar. Segla mellan de vacka oarna)

 

Rainbow beach - Frazer island  (Aka stor jeep pa den stora sandon, campa ute bland dingosarna och sova under bar himmel)

 

Noosa (tre natter, chill och fest och surfing)
 
 
Surfers Paradise (tva natter )
 
 
Sydney NEW YEARS
 
Nu ar det bara att betala for det. I morgon sticker vi med varan hyrbil och kor great ocean road i tre dagar ocksa! Har jag sagt att jag lever dromliv?

Kommentarer
Postat av: Monika

Fan vad du verkar ha det bra, det är du så jäkla värd efter USA. Saaaaknar dig!! Har du tid att skypa någon dag? Puss&kram

2012-12-04 @ 09:24:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0