Julafton i australien

Strandsatta på noosas busscentral... Eftersom det är julafton idag för dem så har de ingen transport till vårt hostel å taxina kommer ALDRIG. Är tredje vi ringer nu... Well, well.

Igår var det julafton. Vi kom hem från fraser island (berättar om det i ett superinlägg med bilder osv :)) sen la vi oss å sov en stund. Köpte kött till bbq:n vi skulle ha på stranden. Sen mötte vi upp våra svenska kompisar och drog ner. Kvällen va superrolig och väldigt annorlunda. Vi träffade även våra älskade engelsmän som vi var på fraser ihop med å sen kom lite kanadensare, tyskar osv. En blandning av allt med andra ord. Det blev svenska jullekar, eller aa mest midsommardans haha, men de gick hem bra ändå. Bäst var när alla var sjukt engagerade i björnen sover hahaha så sjukt kul. Efter ett tag gick vi ner på stranden och hängde med lite aussies som hade en stor bond fire på stranden å satt å tjöta med dem. Sen gick några tillbaka till hostlet för att se kalle anka.

Sjukt lyckad kväll. En av de bättre julaftonar då den var mycket annorlunda haha. Just nu är vi som sagt i noosa. Väntar på taxin som aldrig kommer. Här ska vi endast ta det lugnt, surfa, sola och bada. Lite rehab, vilket behövs. Ikväll ska vi lägga oss i normal tid och ej festa. Innan vi blir helt slutkörda. De är jobbigt med semester höhöhö. Sen drar vi oss till surfers där vi spenderar några nätter och sen blir de sydney på nyår. Där ska fia å jag bo med våra tjejkompisar från adelaide så de ska bli jättekul :D

Tack för alla godjul. Och för presenterna. Det är otroligt uppskattat kan jag lova! Kramar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0